Evaluare garsoniera

Evaluare garsoniera | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Pentru cele care lucreaza in domeniul imobiliar sau au experienta in vanzari de apartamente, mi-ati putea spune si mie cam cat s-ar putea cere pe o garsoniera aflata pe Calea Victoriei , intr-un bloc cu bulina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Exista firme specializate care fac evaluari imobiliare. Poti sa apelezi la o astfel de firma, daca vrei.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu stiam.Ai idee de vreo firma, sau cum pot gasi?Oare cat costa evaluarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Chair nu ma poate ajuta nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

SHM 021 330 03 00. Nu stiu cat costa, dar poti sa suni sa intrebi.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu cred ca ar trebui sa suni la cateva agentii imobiliare si sa te faci ca esti interesata in achizitionarea unei garsoniere in acea zona, si ai sa fii informata despre pret.Iar daca suni la 2-3 agentii care au imobile de vanzare in acea zona, poti sa iti dai seama de pretul real.Incearca sa specifici .Sa fii atenta sa dai detaliie despre garsoniera ta, mai mult sau mai putin, gen orientare, metrii patrati, etaj, anul fabricatiei, imbunatatiri, lift,balcon, garaj si ai sa primesti pretul de vanzare.Sa nu uiti sa ii intrebi pe ei cu ce procent lucreaza, iar asa vai stii cat sa ceri pe ea.Incearca sa pui putin mai mult decat ai vrea tu, iar daca ai un client realmente interesant si ii vei face pe deasupra si o reducere, chiar de 4-5 milioane, il vei vinde mmai repede.
Multa bafta sa ai la vanzare!

Mergi la inceput