Cluj! ( 18 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Bun venit Mona!
...fetelor, Mariana, tu esti cu listutza???
...va ziceam in mesajul cel semi-stufos ca eu pe Monagan o stiu de "La bucatarie"....super retete, super!
Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna seara fetelor!
Profit de faptul ca sunt acasa sa va scriu cate putin. Sunt cam varza, infometata si obosita. Am facut treaba ca sa uit de foame. M-am abatut de la dieta cu 4 boabe de strugure si un biscuit! Nu era voie nici macar o guma de mestecat!

Flo, acu te vaz ca scrisesi si plangi! No, nu-i bai, lasa mah, ca si eu am patzit si de atunci copiez inainte mesajul pe care tocma' il scriu ca sa il pot posta daca se varzaleshte compu!

Cristiana, nu ne lasa sa asteptam prea mult si declara daca ai ceva de declarat , Doamne da sa fie de bine :p. Io una prefer de 1000 de ori bb2 decat cine stie ce bazdaganii, tu ce zici?

Apropos de batai pe jucarii, azi in parc a fost un copilash cu o masinutza...saracu fiu a facut zambre, se ruga tatal copilului de el sa i-o dea si lu Serbanica, ala miku nimic frate...alta zi se batura iar pe caruciorul Elisei, impingeau cu randul la el...

Monagan, bine ai venit pe topic. Sa mai vii si sa ne scrii, asa e frumos :) Cum asa n-ai avut curaj? Ne vezi asaaa mai rele? Duminica trecuta ne-am intalnit si suntem toate niste cuminti! Asa e fetelor?

Ancuzza, am incercat sa descarc pozele si nu pot, webshots are ceva probleme temorare. Dati-mi pe PM cate o adresa de mail sa trimit din ele. Imi pare reu ca fotograful (sotul meu) s-a intimidat si la pozele de grup i-a tremurat mana, au iesit naspa cele mai faine poze! Totusi sunt cateva dragute si le voi pune, pana atunci, vi le trimit pe mail daca vreti, dar tot asa, maine seara, fiindca de la job nu le pot trimite fiindca sunt pe desktop, acasa.
la printesa care e o frumoasa!

Descantec, si pe tine si sper sa ne revedem curand!

Noapte buna fetele mele!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

asi, m-am uitat si eu la poze; Razvan e un dulce; tare mi-a placut poza "gata de plecare", si cu floricica, si "nani-nani" (si Stefan doarme asa) etc Si sa-ti spun ceva: la alt topic (stim noi care, nu facem reclama ) ai zis ca sunt o curajoasa; ei, afla ca tu esti o curajoasa mai mare decat mine! te admir mult! si am ramas f impresionata de felul in care se purta tati cu Razvan! Sa fiti fericiti si tinem pumnii pt ca dorinta ta mare sa se indeplineasca!
Si noi stam in Zorilor, pe Rapsodiei, chiar sus aproape de Pritax; poate ne intalnim intr-o zi.

Fetelor, azi ati avut logoree!
Oare dupa ce cumparam toate cizmulite, despre ce mai discutam?!

Si eu zic ca pizza e f buna la Marty, dar din partea mea mergem unde vreti, ca apa plata cu lamaie e la orice local .

Cristiana, eu iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu, dar eu zic sa nu disperi daca e bebe, ca asa o sa te mai bucuri de el si asa o sa-l mai iubesti! Asculta de mine, ca stiu ce spun! .

Si apropos: mie mi-au venit in seara asta rusii; si sunt f hotarati de data asta; nu poate fi vorba de .

Mona, bine ai venit. Imediat te trec pe listuta si pe tine! Dar vezi, ca asta te obliga sa mai treci pe la noi; si nu oricum; ci cu pove despre tine!

Roxana, fiecare are adresa de mail trecuta pe toolbar, langa PM, editeaza, pagina personala, si nu mai stiu ce; intelegi ce vreau sa spun? Si eu vreau pozele!

Ancuzza, ce harnica esti tu! Eu nu am mai calcat haine...nici nu imi amintesc de cand! Mama presteaza la ele!

V-am facut capul patrat. Daca am uitat ceva revin

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Da. Desigur ca am uitat ceva!
Sa o salut pe Flavia. ! Ce mai face scumpa de Sara?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mariana vad ca nici tu nu ai somn la ora asta
Te lasa Simon sa dormi toata noaptea?
Ca pe mine prima luna dupa nastere asta m-a terminat: Sara se trezea de 2-3 ori pe noapte, iar eu sunt foarte rea de somn. Mircea se ocupa de ea, eu doar cat o alaptam si eram gata:) Problema nu era de cate ori se trezea, ci pauzele lungi intre somnuri. De multe ori statea de veghe toata noaptea, iar taticu ei saracu dormea la servici cu capu pe birou:)
Bine ca n-a durat mai mult de o luna, ca ma termina.
Macar acuma e cuminte, nu am de ce sa ma plang. Doar cand ma vede la calculator si nu o bag in seama, face alergie:)

Totusi ar fi cazul sa dorm si eu...
c ya!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Doar cand ma vede la calculator si nu o bag in seama, face alergie:)

asa,asa...parca o arde cu ceva la bucute si pe a mea...ieri mai ales a fost ceva de groaza...

mariana, vezi te rog frumos ce-mi spui, ca ma gadila invidia..da rau de tot! adeca cum nu calci?? pai da' se poate? asa activitate placuta! iti solicita si dezvolta imaginatia la maxim! as putea sa-l omor pe ala de-a inventat-o! maare noroc pe capul tau cu mami!

roxana, nici mie nu mi-a mers zilele trecute webshot, da' ieri si-a revenit si am putut actualiza situatia ramasese fata mea fara poze pe sept. si oct...rusine maaare!

alarm! alarm! copil treaz la etaj!! mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu fetele

monagan bine ai venit, suntem foarte pasnice si prietenoase, sa stii

vreau sa va zic ca a inceput sa ma incante ideea de bebe2, dar am doua stressuri:sunt la acest job care-mi place de doar 9 luni si doi am luat acuma antibiotice ptr infectia urinara si nu stiu cum ar afecta.
nu mi-a venit si nu e nici un semn, dar mi-am facut un test si e negativ ceea ce nu e relevant daca e de putin timp.
cred ca ma duc maine sa discut cu Muresan si poate imi face un eco.

legat de pizzerie io as propune Napoli Centrale, e dupa mine, cea mai delicioasa pizza din city.

va pup, vb mai incolo

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao! scurt pe 2!
Cristiana, din cate am auzit io, in primele saptamani de viatza a embrionului functioneaza printzipiul "totul sau nimic" adeca daca Doamne Fereste ai fo insarcinata si antibioticele au afectat mazarica, s-ar putea sa nici nu stii, insa cel mai probabil nu se intampla nimic. Mai incolo, dac-o fi, n-ai voie nici un antibiotic....

Mariana, o sa incerc totusi deseara cu pozele, iar cand le-oi pune pe CD o sa vin la sotiorul tau la firma sa le printam, ok?

Fetele mele, imi place ideea cu Napoli Centrale, fiindca s-au transformat si au un separe pt nefumatori, numa bun de folosit de 15 gagici bine puse pe barfa! Ohhh si in afara de pizza am mancat acu vreo luna o mancaria cu vinete de mor numa cand ma gandesc...si asa is aplecata de foame...

hai va pup ca am treaba

Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

tot eu...
cristiana, sper sa fie cum vrei tu...iar cu antibioticele luate...am trecut prin asta, eriam super stresata desi toti dr imi ziceau ce zice roxa....totul sa nimic...eu zic sa stai lini, ca daca e sa fie o sa fie bine

si cu pizza..si eu votez pt. napoli....desi nu mai e cum fu, ramane cea mai pizza din cluj. e buna si la il milanese da-i cam departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata , fetelor !!!

Draga Cristiana, nu pot sa iti zic sa nu fii ingrijorata, ca tu stii cel mai bine cum e..., dar poate nu e chiar asa de rau, mai ales ca ati cochetat cu gandul celui de-al doilea bb, nuu?? Stii ca si noi il vrem, dar numai dupa ce ne mutam in ap. cu mai multe camere .

Multumesc din suflet, Ancuzza, am reusit in sfarsit sa ii iau proba de urina mult dorita, azi o duce sotu la laborator si asteptam vesti din cele mai bune. Si e asa de usor cu punguta, asa de cuminte a fost, dar tot pe olita a vrut sa isi dea drumu..., asa ca am avut ceva emotii (again).

Ieri am avut o mare surprizaaaa!! In loc de , m-a invitat sotul la film...sa il la inceput...cand aflu ce film, sanu alta: "15". A fost lansarea filmului, asa ca am avut onoarea sa ii vedem si pe Ioana Moldovan si pe Sergiu Nicolaescu. (IM e mult mai frumoasa in realitate, decat la TV) Daca exista om nemultumit de viata lui, ii indic sa il vada, ca va sti apoi sa fie recunoscator pt. tot ce are; asta e parerea mea (astept si alte impresii); fara sa fac prea mult caz, recunosc ca am bocit maaamaa, de nu ma puteam opri, dar nu eram singura. Daca era la tv, de mult schimbam canalul. Oricum, merita vazut, macar pt. a nu trece indiferenti fata de ceea ce chiar s-a intamplat. Felicitari celor care l-au realizat.

Destul cu filmu meu, ma duc sa hranesc copkila tare cumintee,ca numai acum mi s-a trezit
Va pe toate !!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput