Klebsiella pneumoniae

Klebsiella pneumoniae | Autor: anka-maria

Link direct la acest mesaj

Ce naiba e chestia asta ca a aparut in analizele mele si m-a pus doctorul sa iau antibiotic 8 zile. Citesc pe net numai de necazuri facute de bacteria asta. A mai avut cineva as aceva?

just me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Fiimea a avut infectie cu Klebsiella la 3 luni jumate. E tare ciudata. Depinde unde se localizeaza. Ea a avut-o in intestinul gros si netratata, ducea la putrezirea intestinului. Asa mi-a explicat pediatra. Dar stiu ca se da antibiotic doar pe baza de antibiograma ca nu raspunde la orice.
Multa sanatate,
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Nu stiu unde este ca mie mi-a aparut in niste analize de secretie. Cu exact 10 zile inainte facusem si analiza urinei deoarece avusesem o criza de cistita. Si n-a iesit nimic suspect desi eu am in continuare aceleasi simptome ca la cistita. Deci probabil este o infectie urinara determinata de klebsiella, dar nu inteleg de ce n-a aparut in testele se urina.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Ti-am spus ca e tare ciudata. Eu i-am facut fetitei analizele la cei de la Sanepid. Oricum cere neaparat antibiograma. La noi din 17 antibiotice testate raspundea doar la unul. Si am alergat ce dupa el ca nu se gasea.
Si da, poate fi localizata in vagin, de asta ai dureri asmanatoare cu cele de cistita.
Sanatate multa,
Elly

Mergi la inceput