Doctori pentru infertilitate
Raspunsuri - Pagina 9

martha78 spune:
Camy, da se pare ca Oana avea dreptate, era vorba de Cami 30
Ai spus ca pe prietena ta au asistat-o si vreo alti 5 viitori medici??? am ramas tablou cand am vazut ce ai scris, mai ales ca maine am si eu o programare cu prof Ancar, sper sa nu fie la fel ca altfel imi caut alt doctor
Credeam ca mai procedeaza asa in spital, dar la Medsana nu ma asteptam sa fie la fel
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Liana30 spune:
martha doar pentru atat il schimbi?
------ lasa mama ca au ce vedea
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

martha78 spune:
Da Liana, nu-mi place cu spectatori, nu mai simt in largul meu

camy062004 spune:
Martha despre medsana este vb.
si eu credeam ca numai in spital este cu spectatori si eu ma gandesc cu groaza.abia astept sa-mi spui cum a fost iti doresc din tot sufletul sa fie bine si astept vesti de la tine.la ce ora ai programare?
camy

crinuta71 spune:
Fetelor, am citit ce ati scris in legatura cu "spectatorii". Eu sunt una din cele pe care le deranjeaza aceasta. Nu stiu daca stiti, exista "Legea drepturilor pacientului" in care se spune ca e obligatoriu consimtamantul pacientului pentru participarea la invatamantul medical. Iar "spectatorii" exact asta fac - invata. Aici scrie: http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_drepturilor_pacientului.php. Doar ca in Romania legea se aplica doar pentru unii. Nu stiu daca va va fi de folos.
Eu am patit ceva asemanator acum la punctia pentr FIV - la Cluj. Si le-am cerut sa scoata "spectatorul" afara. Bineinteles ca s-a strigat la mine si s-au purtat oribil (dr. nu era de fata, doar o bioloaga si asistentele de la anestezie), totusi in final am obtinut ce am vrut.

martha78 spune:
Camy, maine la 15:30 am programare, iti spun maine cum a fost

Oana_B spune:
Whaaaaaaaat????? Spectatori!!!!!
Bravo crinuta bine ai facut. Nu mi se pare normal asa ceva, pe aici se pune mare accent pe privacy, daca sun la spital sa ma interesez de o ruda (nu de strain) daca e internat acolo nu mi se spune. La clinica de infertilitate cand am semnat hartii am specificat ca mi se poate lasa mesaj acasa pe robot si ca daca nu sunt eu se poate vorbi si cu sotul. Singurul cadru medical care sta pe langa doctor la consultatie este o asistenta.
Eu as sterge cu ei pe jos sa se poarte cu mine urat dupa ce ca imi cer drepturile.
Oana_B

martha78 spune:
Crinuta, super, important e ca ai obtinut ce ai dorit, nici eu nu sunt de acord cu spectatorii si-mi voi sustine punctul de vedere, pt ca si asa am trecut prin incercari mult prea grele si chestia asta e deja prea mult