Cum sa-mi ajut prietena
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Adrianai spune:
Va multumesc pentru tot ce ati postat aici. I-am aratat tot ce ati scris voi aici si m-a intrebat cu lacrimi in ochi ce sa faca. Mi-a zis ca ar face avort dar ca ii e frica dar nici sa pastreze si aboi sa-si abandoneze copilul nu ar putea. I-am spus ca voi fi langa ea tot timpul si ca o voi ajuta financiar si moral.Asa ca m-am interesat si am gasit o clinica particulara, Marrie Stops care face intreruperi de sarcina cu anestezie generala.Am sunat si i-am facut programare saptamana asta.Ma voi invoi de la serviciu si voi merge cu ea. Mama prietenei mele la care sta ea acum, are nevoie de o mana de ajutor la gospodarie. Asa ca a fost de acord sa o i-a la ea, intr-un satuc langa Buzau.O sa se transfere la un liceu din Buzau si o sa aiba un adapost si mancare, chiar si bani de buzunar din cand in cand in schimbul ajutorului dat de ea in gospodarie.
Va multumesc!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
adica si face avort si pleaca de acasa? parca era vorba ca o primesc parintii acasa daca face avort. nu mai inteleg...
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
poate n-am citit eu bine sau nu mai tin minte toate amanuntele povestii.
daca fata nu are inca 18 ani nu cred ca parintii o pot da afara din casa, adica sa o paraseasca. stiam ca parintii is obligati sa isi intretina odraslele pana la varsta de 18 ani. nu e asa?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Adrianai spune:
Asa o fi, ei s-au spalat pe maini si nu au vrut sa o ajute. Asa ca am incercat sa o ajut si eu cum am putut. I-am facut rost de o casa intr-o familie foarte de treaba.Si care sunt dispusi s-o accepte asa cum e ea, cu bune si rele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Adrianai, esti o prietena buna, iar decizia pe care ati luat-o e singura posibila in cazul de fata.(din pacate)- o mare BILA NEAGRA pt. parinti.
MarieStopes e o clinica ok din punctul asta de vedere, incearca totusi sa nu ajunga la dr. Dunarintu, am aflat numai lucruri neplacute despre ea.
Sanatate multa si numai bine!
Oana si Mara 11.08.2004
pozici
pisik 4ever spune:
bosioc, daca n-ar fi si iertare pe lumea asta n-ar mai ajunge nimeni in rai.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05