Bebelusi de nov-dec 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
gandacelu spune:
aoleu onitza... saraca mama ta... nu am cuvinte...
eu am avut o forma usoara de hernie care sper sa-mi treaca (trebe!) cu statu la pat... dar mama ta, saracuta...
e in acelasi spital la care am fost ieri?
era o atmosfera asa de jalnica... am asteptat 2 h si era sa mi se faca rau numai de la atmosfera de acolo...
fetele, aveti mare-mare grija cu cat si ce ridicati... nici eu n-am avut pobleme pana acuma... SUNTEM FRAGILE, BRE! si eu nu stiam
se pare ca si gimnastica e un must (adeca pe engleza, nu pe
), ca la mine mai mult musculatura spatelui e problema... tre sa fac tractiuni la bara hehehe ca in rest le facusem pe toate
macar sa ma fac bine ca fac orice!
aveti grija ca acum nu mai depindem de noi, trebuie sa fim de fier pentru puii mici... multa sanatate doresc tuturor, si multa minte, ca daca le avem pe astea doua (eu as zice si credinta, daca nu va suparati, deci trei) nu mai e nevoie de nimic
sa stiti ca am o surpriza - oarecum - pentru voi, dar va mai fierb putin
(nu sunt insarcinata hihihi altceva!)
ps: onito, am uitat sa-ti spun, ai o parere despre mine neverosimila, se vede ca nu ma cunosti, acuma is in toane blande ca sunt bolnava si eu, dar in rest![]()
fara gluma, sunt cea mai scorpie dintre voi![]()
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
danette spune:
Roserbino, m-ai emotionat, mey!!
ici
Mi-am amintit de senzatia avuta cand am citit de IrinaA... eram la birou si am exclamat tare: Gata s-a dat startul!! si sotzul meu ma privea super mirat... Oare ce are??? Ce start???....![]()
Stateam online si cate 10 ore pe DC... Ce-am mai suferit la Cluj (in asteptarea nasterii) ca n-aveam internet...si nu stiam ce faceti...
IOANA MARIA (IrinaA)!!! La multi multi multi ani!!Si un buchet mare mare si virtual de
mamicii Irina!
Mai avem soi noi 1 luna pana la petrecerea de 1 AN!!!
As vrea sa chem mai multi copii (vreo 7) dar automat vin si o droaie de parinti si nu stiu cum v-a fi acasa cu atata lume...
Pe de alta parte nu ma incanta ideea de McDonald's... si la noi nu exista alte locuri pentru kid's parties..
Daca ar fi vara as putea merge la casuta de vacanta... dar asa, pe frig ...
Nu stiu cum fac.
Dana & Iris
pozele noastre
paxela spune:
gandacel sau scorpiuta?
ne fierbi mult? ca pe mine una deja m-ai adancit rau in ganduri.....
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
paxela spune:
va multumesc inca odata pentru urari si pentru toate gandurile mi-ati facut cea mai mare surpriza si o zi minunata , niciodata nu m-iar fi trecut prin cap ca atata lume se gandeste la mine, sunteti minunate si pentru mine cele mai bune prietene

poze
paxela spune:
ok si din nou vesti despre mihai
azi i-au scos firele, iau facut analize din nou, a fost cam traumatizat si o perioada nu a vrut decat in brate la mami a lui dar cu timpul s-a linistit
maine se intorc la fiorentola si cu inca putin noroc intr-o saptamana mergem la aeroport
feliciei ii e putin teama caci ceilalti copii au facut complicatii dupa
sa ne rugam in continuare pt ei sa fie bine, Mihai a fost un luptator sa ii dea dumnezeu putere sa ramana asa
el deja mananca bine ( de exemplu ieri a mancat 170, 250, 270,270) e vioi pana acum a mers perfect sa speram ca va ramane asa
poze
try spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Fetelor, mersi de urari, am sa incerc sa tin pasul cu voi si sa va prind din "zbor", ca voi sunteti multe, va cunoasteti, asa ca am de recuperatNici nu stiu de unde sa incep :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Pai incepe si tu cu o plecaciune luuunga, cu un sarutat de picioare si de maini, ca asa au facut toate fetele noi intrare pe grup. Cum vrei altfel sa vedem daca esti demna de grupul nostru?

Fulguleatzo, ai avut dop sigur si ti-a cazut si el pe undeva, dar ce sa faci, cu burta mare cum erai tu, de unde sa mai vezi si dopul (miscarea sta e pentru fetite suple si cu talie de 60, nu pentru doamne cu bebe la purtator. Asa ca ai avut si matale dop, da' n-a facut poc sa-l vezi tu. Ia cauta tu mai bine si fa curatenie pe sub dulapurile de la buc. ca poate pe-acolo s-a dus, dragutul de el si-o sa-l gasesti acolo uscat si conservat
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
mamaluidavid spune:
Fetele cat va invidiez!
Eu nu trecut prin asa ceva,pe mine uratii astia nu m-au lasat sa intru in travaliu,m-au programat pentru cezariana inainte
Cica era bb prea mare (intr-adevar capul l-a avut mare)
Vreau si eu contractii,dopuri,emotii! 
Dar sunt hotarata ca la a 2-a nastere sa nu mai fac ce zic ei,chiar daca o sa fie din nou cezariana VREAU TRAVALIUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Probabil ca cele care au avut travaliu gandesc altfel,dar nici cu cezariana nu a fost asa usor!
Eu de fapt sper ca urmatorul bb sa il/o nasc natural. Si mama mea ,pe sora mea mai mare a nascut-o cu cezariana iar pe mine NATURAL! Deci se poate ![]()
Stefania si David 24.12.2004
Poze
cookie spune:
Mai fetelor, nu intra omul o zi si uite ce se petrece...
Pai?!? 
La multi ani, Paxela,
sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire dupa sufletul tau mare!

pentru bebelusii care fac un anisor!
Doamne, ce emotii m-au apucat!
Imi aduca aminte cum faceam treispe-paispe pe langa calculator anul trecut si citeam despre voi...mai, pe bune, aveam si eu toate simptomele voastre
, numai ca eu eram de nascut la sfarsitul lui decembrie...
...da-mi ziceam "Aoleu, nasc si eu...
" ![]()
cookie spune:
Impreuna, bine ai venit printre noi!
Onitzo, fii tare, ca de asta e nevoie acum!
si sanatate mamicii tale!
Gandacico, ce-ti mai fac shalele? Te-ai reparat sau nu?
Si unde e surpriza, mai, ne tii pe jar?
monica-elizabet spune:
la multi ani! catalina nicole, pentru implinirea anishorului...

eu cred ca mihaitza nu o sa aibe nici o complicatie dupa operatie, el este un erou, un luptator
Doamne ajuta in continuare
mey fetelor ce de amintiri, parca-mi faceti pofta iar
dar nu mai pot
alex continua sa tuseasca, si am racit si eu
ma invart numai printre virusi
si la gradinitza la alex si la mine si la meditatie...sper sa scape ruxitza.
va pup si am fugiiiit...sa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos