Miche cam de luni numar si numar si nu mai poooot. Nu stiu daca ma crede cineva dar de cand am nascut nu cred ca a stat mai mult de 24 de ore fara mine, deci cam 2 ore pe luna mai sta la soacra.
Roxana, nasol cu rasu dupa palma. Dar pedepse de genul, nu ai voie la televizor tin?
Mama ce vremuri ma asteapta. Acum a luat-o soacra, cred ca a simtit ca sunt stresata. Bine ca spal, aspir si incerc sa-i scot petele de pe haine. Chestia este ca nu ma crizez ca varsa mancare, mai nou si scuipa, vrea sa manance singura, am lasat-o sa se faca precum un porc, dar nu suport sa incerce sa sara din scaun de la masa sau sa mearga la gunoi. Si cand o iau de acolo, se pune in fund si se tine de bufetul din bucatarie. O las pe mocheta in hol si se tavaleste de nervi, si da din picioare de suparare si urla frate nu gluma. E, chestia asta ma scoate rau din sarite. Aseara a fost super cuminte dupa, ba chiar am intrebat-o daca ma iubeste si m-a pupat pe ambii obraji, de dimineata i-am aratat si lui tacsu sa se oftice!
Gata m-am descarcat, dar vorba aceea parca mi-a schimbat cineva copilul!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Arisa, nazdravana, la multi ani! Si s-o asculti pe mami
.
Cookie, ce fetita reusita, o minune
.
Gandacelu, mai, sunteti asa frumosi, toti, si numa bine, exact asa cum trebuie ca sa va stea bine
.
Da tu esti sigura ca-s caninii? Ca astia ies tarziu de obicei, dupa primii molari, da cine stie, ca vaz ca si Ioachimu-i precoce tare, nu numa Ile
. Ii pupam pe amandoi.
Otilia, de data asta nu s-a suparat Iustin, n-a apucat sa bage de seama...da mai tarziu...
.
Acu, pe bune, momente din astea, care sa ne scoata din minti, or sa mai tot fie, da tre sa ne inarmam cu rabdare si cu vorbe bune
.
Sa aveti o zi reusita,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60216" target="_blank">CAPITOL NOU