Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
simonam_78 spune:
Felicitari ultimelor 2 miresici din anul asta!
Laura cel mai bine este sa vorbesti cu seful de sala. Iti va spune exact de ce ai nevoie.
BlueEyes spune:
Fetiliii....need help!!! Stiti....videodlipurile alea.....super super dragutze... Ii spune cienva la fata....care-i piesa de pe fundal de la Videoclip3 sau Videoclip5....sau poate o mai are careva....plssss
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
pepenash spune:
BlueEyes, daca vorbim despre aceleasi videoclipuri si cred ca da (), melodia este cantata de Sarah Brightman in duet cu Jose Cura si se numeste "There for me".
Tina_Welsh spune:
OOOOOOfff!Ce rau imi pare rau ca abia acum v-am vazut!Am fost si eu o miresica acum 2 saptamani desi am facut decat cununia civila, iar nunta mare la anu!EU va felicit pe toate, si va urez CASA DE PIATRA si tot ce va doriti alaturi de iubitii vostri!CU toate pregatirile care le faceti acum momentul oricum va fi unic si va fi plin de emotii, indiferent de invitati si loc de petrecere!
Inca odata va urez CASA DE PIATRA,SA FITI CELE MAI FRUMOASE MIRESE SI SA RAMANETI CU ZAMBETUL PE BUZE TOATA VIATA!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
M. Gina spune:
quote:Am eu impresia sau noul Videoclip10 este pe muzica de film din Gladiatorul ?
Originally posted by BlueEyes
Fetiliii....need help!!! Stiti....videodlipurile alea.....super super dragutze... Ii spune cienva la fata....care-i piesa de pe fundal de la Videoclip3 sau Videoclip5....sau poate o mai are careva....plssss
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ioana07 spune:
A aparut si videoclipul cu numarul 10???!!!
Abia astept sa ajung acasa sa-l vizionez!!!
La cat mai multe Radu!!!
Pupici!!!
andreea_trend spune:
Buna fetelor,
Eu sunt noua pe aici, am si eu nunta pe 30.09.2006, si dupa ce am vazut pozele voastre deja nu mai am rabdare.
Dar, la cate am de facut cred ca va trece foarte repede timpul.
Sper sa primesc si eu un ajutor din partea voastra, miresici 2005
Am si eu nevoie de recomandari pt un fotograf, un cameraman si un dj sau o formatie care sa cante toate genurile de muzica, ca sa fie toti invitatii multumiti.
Multumesc
vulpitza25 spune:
fetelor,miresici de 2005,am si io o intrebare:a fost careva dintre voi la christian philippe si s-a uitat si a probat rochite?Cum sunt?frumoase,bine facute si cam la ce preturi se invart?astept sa-mi spuneti si mie ceva impresii de-ale voastre si mai multe amanunte mai ales voi miresicilor din bucuresti ca sunteti acolo mai aproape.
olguttza spune:
Eu am avut rochitza de Ch.Philippe. Personal amabil si interesat, promptitudine, preturi decente, modele de bun gust, cu finisaje impecabile. A mea (model Volupteuse) a costat 8.500.000 + 500.000 crinolina mica (cu un singur cerc). Au si voaluri frumoase, brodate manual, (2.000.000), si manusi din dantela (350.000), si cocarde, si jartelutze....
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.