Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
ralucah spune:
Hmm....reclama gratis...ca asa sade bine romanului!!!
quote:
Originally posted by jolieanne
Salutari tuturor mireselor anului acesta si viitor.
Eu sunt din Iasi si cum vad ca multe dintre voi sunt in impas as putea sa va dau o mana de ajutor. Eu am o firma de organizare nunti in Iasi dar actionez in toata Moldova. Fiind la inceput am preturi mici comparativ cu alte firma si serviciile sunt de calitate. Totul se face cu ajutorul nostru dar cu dorinta voastra. Daca aveti nevoie de mine nu treb decat sa luati legatura prin mail cel mai bine.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
simonam_78 spune:
Oana am vazut si eu pozele! foarte frumoase. Mi-a placut rochita de la cununie si locul era deosebit...
Laura eu ti-as recomanda fotograful meu (eu am vazut si alte poze si mi-au placut) - daca esti interesata astept un PM
Oana T spune:
simonam_78, multumesc de aprecieri.
Locul casatoriei civile este curtea interioara a Casei de Casatorii din Oradea, acolo se oficiaza orice casatorie vara cand nu ploua.
Si mie mi-a placut rochia ta de mireasasi trena luuunga... De unde e?
Acum ma mai uit pe pozele tale, ca nu le-am vazut pe toate...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
Oana T spune:
Casa de piatra pentru ultima mireasa din acest an...Florentina G.
Multa fericire si tot ce iti doresti!!! Asteptam poze!!!
Stau si ma gandesc...parca ieri se deschidea sezonul...de mirese...si in fiecare week-end ne felicitam reciproc.
Haideti sa nu uitam si de Florentina...OK?
dyadya spune:
simonam_78,acu' am vazut si eu pozele tale: SUPERBA ROCHIE! Si mireasa asisderea, se intelege, nu? De unde ai luat rochia, cat a costat, si mai ales vreau sa-mi raspunzi la o intrebare: ce ai facut cu trena pe timpul petrecerii? Ca presupun ca nu ai tarat-o toata noaptea dupa tine?! Si eu vreau trena la fel si exclus ideea unei trene detasabile, vreau sa fie din rochie. Problema e ca intr-un sg loc am vazut un sistem interesant de prindere a trenei de rochie- la Eddy.K. Jurai ca asa e rochia dupa ce-i prindea terena la spate. Prin alte locuri pe unde am gasit rochii cu trena, cand am cerut s-o vad prinsa, am luat-o la goana: arata rochia exact ca un gogosar, ca draperiile alea de pe vremuri! Brrrr!
dana n. spune:
Salutare!!!!
Ce mai faceti miresicilor?Nu am mai scris de mult dar v-am citit tot timpul si m-am uitat la poze...Numai miresici una si una
Vreau sa va felicit pe absolut toate,sa aveti parte numai de bucurii alaturi de alesii vostri si "Casa de piatra" ultimei miresici de 2005.
Spunea cineva ca rochiile de inchiriat de la Gabriela ar arata rau...Eu am avut rochia inchiriata de la ei si a fost impecabila.Intr-un fel arata im magazin expusa si altfel este cand o iei curatata.
Va pup pe toate!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
Oana T spune:
Dana n.
Si eu am avut rochia tot de la Gabriela, din aceeasi colectie cu a ta, model 1190(o vezi in poze).Am incercat mai multe, printre care si a ta...
Le-am spus si altor fete de aici sa fie linistite ca rochiile erau in stare f. buna, eu nu am avut ce sa le reprosez.
Mai vb.
Rallu spune:
quote:
Originally posted by simonam_78
eu ti-as recomanda fotograful meu (eu am vazut si alte poze si mi-au placut) - daca esti interesata astept un PM
Simona_78...ai fost o mireasa superba si pozele sunt foarte frumoase.
Eu ti-as trimite un PM numai ca tu nu ti-ai activat inca aceasta optiune.
Poate poti sa-mi trimiti tu mie unul cu detalii.
Multumesc frumos.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
simonam_78 spune:
Multumesc! De rochita m-am indragostit la targul de la Marriott. Dupa ce am probat 1000 de rochii am gasit-o pe cea perfecta. Cand am adus-o acasa eram in al 9-lea cer. Rochia e luata de la Creal Design din magazinul Victoria si a costat 14.500.000, dar a meritat fiecare banut - m-am simtit minunat. Am avut top, crinolina si fusta care se incheia cu un nasture de care se prindea trena de la jumatate de o gaicuta si nu-ti dadeai seama ca e trena.
Florentina sa ai o zi perfecta!