Repartitoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Karina, s-a mai discutat si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56618" target="_blank">aici.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu am avut repartitoare si iarna trecuta si nu sunt deloc incantata.Le-am pus pt ca asa au vrut vecinii si,daca refuzam,plateam eu toate pierderile.In primul rand repartitoarele capteaza si caldura din jur.De exemplu eu am dat drumul la aerul conditionat,la caldura,si repartitosrele inregistrau caldura.De asemenea,daca le acoperi cu un servet sau daca intinzi rufe pe calorifer o sa observi ca incep sa "acumuleze".Eu am platit caldura la fel ca in anii in care nu aveam repartitioare si caldura a fost mult mai putina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Erica, multumesc. Am sa citesc si acolo. Eu nu gasisem...

anelize, asta intr-adevar e important. Eu toata iarna usuc haine pe calorifer, iar in baie am un suport de prosoape-calorifer pe care tin prosopul si astfel repartitorul e tot timpul acoperit de prosop. Asta nu mi se pare corect, ar trebui sa masoare doar caldura degajata de calorifer...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput