Sunteti atente cum aratati..(2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
quote:
Originally posted by slakjeAveti grija ca spatiul de la zizi e rezervat pt ovidiu bufnila & co.
Las' ca se face loc si pentru altii
![](punk.gif)
Cat despre omul ala, ce aveti mey cu el?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Claudia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
ia uitati-va ce banc am gasit. tot pt. detensionare, mey
Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant.
Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.
- Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.
- Englezul-vin nou in pahar nou.
- Finlandezul a scos musca si a baut vinul.
- Rusul a baut vinul cu tot cu musca.
- Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.
- Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.
- Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.
- Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.
- Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.
- Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale.
- Scotianul a prins musca de gat si a zis: "Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by denizel
- Scotianul a prins musca de gat si a zis: "Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut
la bancul asta am ras azi toti in birou... intre noi fie vorba, seful nostru e scotian...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_evil.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
denizel spune:
Ramoniko, de aia iti era tie frica sa-i ceri marire de salariu...
Da-l mai incolo, gindeste-te ca atunci cind e in casa ragaie, chiar daca nevasta-sa e impopotonata (sau in pijamale)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Ah.. abia astept sa ajung acasa sa trec in tzoale largi, sa-mi scot fardurile...
Dar promit sa ma spal!
J 24+
tyaa spune:
Cele carora nu le plac fardurile....de ce le folositi?. J.G.? Ha, ha? Atunci cand folosesc rimelul (cam de 2-3 ori pe an) imi simt genele intepenite, daca ma mai si frec la ochi, mai bine nuuuuuuuuuuuuuu. De restul nici nu mai vorbesc. Astept numai sa ma babesc...sa imi vopsesc parul si sa ma tencuiesc cu fond de ten si pudra. Sa vad atunci ce o zice sotul? Oricum....cum ziceau mai sus fetele....parca fiecare are putina dreptate pe undeva. Azi am draci pe sot, asa ca nu m-as aranja nici macar putin pt el. Doar azi
. Azi numai pt mine si gogoasa mea Elisa. Ar trebui sa deschid alt subiect ca dau pe dinafara. Ha..ha
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Tyaa... pai din cauza serviciului trebuie sa ma imbrac in anumite haine, sa port anumite tocuri, sa ma fardez (daca nu o fac arat ca un adolescent tembel si nu par credibila). Si toate astea nu imi displac, dar cand ajung acasa... e asa de placut sa le scoti, sa faci un dus, sa te dai cu crema pe toata pielea...
Acum visam off-topic, ma intelegi?
Sper sa-ti treaca dracii..
J 24+
tyaa spune:
J.G., nici macar nu stiu de ce am draci:) (pe sot), dar am. Stiu ca in unele cazuri se cere o tinuta. Ziceam si eu care sunt in conczed.:0 Va pup
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
conchita spune:
quote:
Originally posted by denizelIntrebare pentru unele din fetele care vor capul lui Rufus pe o tipsie de argint:
Avind in vedere o oarecare agresivitate cu care v-ati sustinut opiniile, credeti sincer ca sotii vostri ar avea curajul sa va critice pentru o eventuala nemultumire pe care o are?
Nu cumva ar pati asta:?
uoau, adica daca "unele" au indraznit sa se revolte la absurditatile debitate de un barbat, recte Rufus, acum e momentul ca multimea sa le lege la stalpul infamiei, nu? ca pe unele care au indraznit sa-si dea basmaua gios si sa-si fluture pletele in vant, libere, demne, si fara frica ccc ca daca cracnesc ceva in fata sotului, gata, ala le pleaca la amanta. care amanta e divinizata pe-aici ca fiind femeia adevarata, dar io pun pariu ca se refereau la aia din plastic, ca numai aia poa' sa incremeneasca zambind dulce si e total supusa.:-)
as putea sa intreb si eu, tot asa, pe unele numai, cum de resista atata in cusca asta a prefacatoriei, tot timpul obsedate sa-si retuseze exteriorul, ca daca nu l-ar renova atata, s-ar vedea ca nu mai ramane nika la interior. chiar asa disperate steti pentru un barbat? la atata vi se reduce viata? dar nu intreb, ca nu ma macina curiozitati morbide, si oricum stiu raspunsul.
![](icon_smile_approve.gif)
pentru amatoarele de DEX: critica e una, ordinele de macho care gandeste cu testicolele = is altceva.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by boubba
Pentru mine vorba noastra din popor ramane sfanta :
,,Femeia trebuie sa fie Gospodina in casa , Doamna in societate si Curva in pat,, si pt mine asta tine si de look...
Mi se pare o declaratie ingrozitor de degradanta, umilitoare si injositoare pentru o femeie. Eu speram ca totusi s-a evoluat de aici ceva dar vad ca nu.
In loc sa mergem inainte, sa fim considerate cu respect, sa fim iubite pentru ceea ce sintem, nu pentru cum aratam, sa ajungem undeva in viata mai mult decit in ograda, mergem inapoi.
Am vazut ce inseamna in RO "aranjat" de mers la piata, mall, platit facturi. Inseamna tot arsenalul scos la atac. Am vazut doamnele carind sacosi grele de-ti invineteau degetele, dar abia mergind pe tocuri, rimelul gros de-un dejet, ruj, pudra, fard de oki, etc...
Daca tot arsenalul asta imi tine mie casnicia-n picioare....duca-se...n-am nevoie.....prefer blugii mei de la Gap si un t-shirt alb, in picioarele goale in casa.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre