Vizita la socrii...
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
amuleta spune:
Ei, nu-i chiar asa. Fata e in cinci saptamini si voi o montati impotriva sotului ! Cu hormonii de sarcina in cap, asta-i tot ce-i mai trebuie. Mai ales ca barbatul ei, asa cum il descrie, nu-i nici al mai bun dar nici al mai rau si probabil ca va fi un tata foarte bun pentru copil.
Ipearina, nu te mai gindi la soacra si nu-l mai toca pe barbata-tu la cap cu ea, ca-i ma-sa si n-o sa se spele pe maini de ea ca asa vrei tu, numa o sa va certati degeaba si o sa va raciti relatia pentru o prostie. Fa-te frumoasa si zimbeste dragut cind te duci la ea, ca n-o fi sfirsitul pamintului, mai ales ca spui ca v-au ajutat (crede-ma, se putea sa te toace la cap soacra si sa nu miste un ac pentru tine). Si gindeste-te in fiecare secunda ca o faci pentru linistea ta si bunastarea copilului tau. iar la mamitica ta du-te singura si spune mersi, ca ai timp sa vorbesti cu ea cite-n luna si-n stele, fara sa traga si altii cu urechea. Si daca esti isteata si cu tact, poti sa ajungi stapina in casa ta cu mierea si nu cu fierea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Siminaf spune:
Si totusi, vorbe de genul "daca nu-mi faci copii, imi gasesc alta" spun totul despre un ...om...
La fel imi spunea si mie primul meu sotz, cind dupa 5 ani nimic-nimic (am fost casatoriti 8,5 ani). Era "montat" de "scumpa" soacra si in ultimii ani impreuna am avut parte numai de amar, din aceasta cauza. Si atunci am nceput sa ma gindesc ca nu e pentru mine, cum imi mai spusesera si altii! Auzi, ca-si gaseste alta!
Si l-am trimis frumos la origini, i-am zis sa-i faca ma-sii copii, daca o putea, ca nici la investigatii nu vroia sa mearga, ma trimitea pe mine. Deh, dumnealui era "taurul comunal" .
Iar cu actualul sot am "ramas" din prima! Asa ca nici macar nu era din vina mea!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
cristiama spune:
Scopul unei relatii este sa fii fericita!
Mai fetelor voi nu v-ati plictisit de cate ori am zis eu asta?
TU sa fii fericita!
Si sa stii ca oamenii au tentinta sa te trateze asa cum te tratezi tu!
Ce pretentii poti sa ai de la altii daca TU nu te tratezi pe tine ca fiind pe primul loc!
Si evident NU te tratezi asa.
Eu am aproape 36 de ani si nu am copii inca, tarziu nu? La intrebarile mai mult decat repetate ale soacrelor, am si 2, le spun tot felul de tampenii: ca ne-am hotarat sa ne luam in schimb catel sa ne fie mai usor, etc.
Da, sigur vreau copii si fac tot felul de incercari da deocamdata nu a iesit.
Draga sotul meu castiga de vre-o 4 ori cat mine si cateodata ia prima salarul meu anual. Dar eu ma simt egala cu el, hotaram impreuna ce facem cu banii, uneori eu cheltui mult cu rudele mele sau imi cumpar haine scumpe, avem acces comun la bani, chiar o mare parte sunt pe numele meu pt ca-i administrez eu, etc.
Si in weekend cand soacra nr 1 era foarte interesata de liniile din palma mea, adica daca m-am maritat din dragoste, i-am zis rautacioasa, din interes m-am maritat, ce nu stiati?
S-a cam blocat, iar sotul stie oricum ca EL e perechea mea.
Porumbita spune:
ipearina, nu mai fii asa bleaga si nu te mai considera inferioara lui din nici un pct de vedere, serviciu, bani etc...
Daca s-a casatorit cu tine, trebuie sa te gandesti ca a gasit el ceva ce i-a placut si atunci ce sens are sa iti dezvolti si alimentezi sentimentele astea de inferioritate...
Apoi dc nu vrei sa te duci la soacrata, nu te duce si gata... ca doar nu o sa te ia pe sus acum...
cum sa renunti la ecografie ca sa stai o zi intreaga in casa...
poate nu e corect, dar tu ai acum toate atuurile in mana sa il indepartezi un pic de anumite "influente"... vb amuletei, sa fii diplomata... eu sincer nu as putea ... dar e alta situatie, sotul e dispus sa asculte argumente logice...
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Ei, nu-i chiar asa. Fata e in cinci saptamini si voi o montati impotriva sotului ! Cu hormonii de sarcina in cap, asta-i tot ce-i mai trebuie. Mai ales ca barbatul ei, asa cum il descrie, nu-i nici al mai bun dar nici al mai rau si probabil ca va fi un tata foarte bun pentru copil.
Ipearina, nu te mai gindi la soacra si nu-l mai toca pe barbata-tu la cap cu ea, ca-i ma-sa si n-o sa se spele pe maini de ea ca asa vrei tu, numa o sa va certati degeaba si o sa va raciti relatia pentru o prostie. Fa-te frumoasa si zimbeste dragut cind te duci la ea, ca n-o fi sfirsitul pamintului, mai ales ca spui ca v-au ajutat (crede-ma, se putea sa te toace la cap soacra si sa nu miste un ac pentru tine). Si gindeste-te in fiecare secunda ca o faci pentru linistea ta si bunastarea copilului tau. iar la mamitica ta du-te singura si spune mersi, ca ai timp sa vorbesti cu ea cite-n luna si-n stele, fara sa traga si altii cu urechea. Si daca esti isteata si cu tact, poti sa ajungi stapina in casa ta cu mierea si nu cu fierea.
Noi o montam impotriva sotului si tu o sfatuiesti sa faca "sluj" si sa-si lase ecografiile si de ce nu placerile ei intotdeauna pentru placerea sotului si a soacrei care primeaza? Adica ce conteaza cum se simte ea, sotul si socrii sa fie fericiti si sa nu se certe degeaba -adica el sa-si permita sa ii spuna ca se duce sa faca copii cu alta si ca pana nu are copil nu se pot considera o familie? Am impresia ca unii sunt casatoriti cu parintii, nu cu sotul sau sotia! Sa spuna mersi ca are timp sa vorbeasca cu mama ei cat vrea? Nu stiam ca e o realizare asa mareata!
Amuleta, scuze, nu am absolut nimic cu tine dar sunt revoltata cand vad ca ipearina e sfatuita sa zambeasca frumos si sa faca ceea ce ea de fapt nu vrea! Starea ei de spirit are efect asupra bebelusului si asupra sanatatii ei iar daca ea face atatea lucruri ca sa fie altii multumiti si ea nu, unde se va ajunge? N-ai citit ce aberatii ii indruga sotul? Si ea sa mai si zambeasca dragut!
![](bang.gif)
Cu ultima fraza ai dreptate, dar parca restul mesajului contrazice ce ai spus in final.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
![](floare.gif)
amuleta spune:
Jocelyn, orgoliul n-are ce cauta intre doi soti care se iubesc iar daca unul este mai egoist, atunci celalalt poate sa incerce sa-l "educe" dar cu frumosul, nu cu nervii. Sint barbati cu care nu se poate colabora ca n-au un minim de caracter dar in rest, armele femeii sint infinite...