Centrala apartament-electrica sau pe gaz

Centrala apartament-electrica sau pe gaz | Autor: anduta78

Link direct la acest mesaj

mamici dragi vine iarna
Spuneti-mi va rog daca ati avut iarna trecuta montata centrala si daca da spuneti-mi si mie cat s-a platit la cea electrica cat la cea pe gaz si daca aveti idee la altii care nu au avut montata cat i-a costat intretinerea.
Pe langa ce mai este de platit.Noi stam la 2 camere suntem 2 si trei sferturi si din noiemb trei.
Spuneti-mi va rog!!!!!!!!!!
Va pup

Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sveronica spune:

Salut !

Noi avem centrala termica de acum 5 ani.Este f.f.f. bine, mai ales ca stam la parter si era cam gheata.Sigur ca la inceput a fost o mare afacere.Gazul tot scumpindu-se, diferenta dintre ce platim noi si restul vecinilor nu mai este atat de mare, dar oricum platim mai putin.
Deci, concret.........Suntem 4 si stam la 4 camere.Iarna noastra vecinii cu acelasi nr. de camere si persoane au platit cca. 3.400.000 lei, iar noi - pana in 2.600.000, 2.700.000.Este mare lucru sa dai drumul cand si cat vrei.MERITA.Suuces si , daca vrei sfaturi, astept mesajul tau.P.S. SI masina o avem tot pe gaz, GPL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sveronica spune:

Tot eu sunt........intrebai de care centrala? Vaillant , cu flacara de veghe.PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Multumesc!Ai idee e dif mare ca pret pe luna nu la achizitionare intre cantrala electrica si aia pe gaz pt ca noi stam in bloc de mosi la et 7 si ca sa-mi trag teava de gaz singura pe banii mei pana la 7

Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Vaillanturile sunt Mercedesurile centralelor termice!Si nu consuma mult!

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput