INCREDIMAIL
Incerc sa folosesc acest program...Am cont de email pe Yahoo. Nu merge!Cand incerc sa trimit mailul imi spune ca nu se poate loga...
Stie cineva de ce?Oare nu e compatbil cu contul de pe Yahoo?Va multumesc anticipat!
anamaria
Raspunsuri
Oana_B spune:
yahoo la conturile free nu se poate primi in pop3, cu incredimail, outlook, etc. doar conturile yahoo plus care-s cu bani.
Oana_B
grenouille spune:
yahoo free nu merge prin programe de mail (outlook, eudora etc)
numai yahoo premium (care este platit)
poate ma insel eu....
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
ana70mari2003 spune:
Deci nu am nici o sansa sa-l folosesc....Poate cu un alt cont?Nu de yahoo?
anamaria
Oana_B spune:
Nici hotmail nu mai merge dupa cate stiu. Dintre conturile free gmail merge, aim (noul cont de la aol de 2GB). Nu stiu alea kappa, home, rol, etc ca nu le-am folosit niciodata. Sigur merg adresele pe care le dau providerii de net (cel putin astea de aici) nu stiu cei din Ro.
Oana_B
ana70mari2003 spune:
Da!Tocmai am descoperit @apropo,ro si @mymail.ro.Sunt free si merg!Multumiri!
anamaria
tumpi spune:
cu un cont hotmail functioneaza inca, eu il folosesc.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
korinna spune:
Da...asa stiam si eu..conturile free nu merg pe incredimail,mai putin hotmailul care stiam ca inca mai fuctiona.Nu mai stiu acum.
Eu am adresa de mail la providerul care imi furnizeaza si internetul.Este o adresa individualizata ..si desi intra in costul abonamentului -este privita ca a fi platita.
Asa ca si adresele alocate de provideri merg pe incredimail.
mamaluidavid spune:
Da,inainte mergea cu Hotmail-ul free dar nu mai merge
Stefania si David 24.12.2004