Mirosul de tzigara in casa!

Mirosul de tzigara in casa! | Autor: tyaa

Link direct la acest mesaj

Fumam si eu si sotul, mai ales la cafea, dar numai in bucatarie. Toata ziua e geamul deschis dar vine iarna si ciuicu ca nu mai merge..Ce vreau sa intreb este...cum faceti sa scapati de acest miros ca ma ''ucide''. Nu mai dovedesc cu aerisitul. Acuma sa nu ziceti sa nu mai fumam in casa. Urasc casele in care intrii si se simte un miros din ala statut si invechit de tzigara. Poate ati descoperit careva vreo solutie miraculoasa ceva..

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Tyaa la mine doar sotul fumeaza, asa ca-l izolez pe balcon. O metoda de a scapa de miros este sa aprinzi o lumanare, nu mai stiu explicatia, dar eu o aplic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

La mine in casa nu fumeaza decat musafirii.... si dupa ce pleaca ei, las in camera respectiva (sau prin toate camerele daca e cazul ) cate un bol cu otet. La fel procedez si cand gatesc si am umplu de fum

Daca tu si sotul tau fumati la cafeaua de dimineata (de exemplu), inainte de a pleca la munca lasa un bol cu otet in bucatarie (sau in camera respectiva). Pana reveniti voi acasa, se duce. Si otetul nu miroase prea tare...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu cand fumam in Romania, fumam in bucatarie si dadeam drumul la aragaz. Auzisem ca arde fumul(?!) sau ceva de genul asta. Si tineam si geamul nitel crapat aproape in permanenta.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Solutia cea mai simpla :Ambipur- antitabac. Absoabe mirosul de tutun si parfumeaza incaperea. Noi asta folosim.

carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Chiar....o sa cumpar ambipur, pana atunci incerc co otzet. De fapt chiar asteptam sa spuna cineva ca foloseste ambipur si este bun.
Va pup

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by carmens

Solutia cea mai simpla :Ambipur- antitabac. Absoabe mirosul de tutun si parfumeaza incaperea. Noi asta folosim.

carmen
Otilia

Ce fel de Ambipur? Lumanare sau spray? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Intr-o seara, cand eram in facultate, am avut niste musafiri acasa, unii din ei fumau tigari Carpati, dimineata toata casa mirosea oribil. Mama a aprins o lumanare, dar fara sa fie geamul deschis. In jumatate de ora nu mai mirosea urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

quote:
Originally posted by Lona

Ce fel de Ambipur? Lumanare sau spray? Multumesc.

Folosesc aparat. Se pune in priza. O rezerva tine cam trei luni. Depinde la ce treapta il fixezi( are cinci trepte) si depinde de marimea camerei.

carmen
Otilia

Mergi la inceput