Cu dragoste, din IASI (18)
Raspunsuri - Pagina 15
tessy spune:
Salutari la toata lumea Am intrat si eu destul de curand in randul membrilor DC si acum am gasit acest topic. Sunt si eu din Iasi asa ca ma bucur tare mult ca v-am intalnit si putem discuta. In curand ma voi numara si eu printre mamicile din Tatarasi. Ne-am luat de curand un ap. in fata spitalului de neurochirurgie, dar acum lucreaza zugravii de zor la el. Speram ca de Mos Nicolae sa stam la casa noastra. Avem un puiut de 9 luni, Matei. Sper ca nu v-am plictisit cu atatea amanunte. As avea o mica rugaminte daca se poate: stie cineva un pediatru bun in Tatarasi? Pana acum am mers la un medic in Canta, dar de acum ne va veni tare greu sa mai venim la dispensar aici.
Si inca ceva... Stie cineva unde as putea gasi aparatori pt. priza? Acum ca ne mutam la casa noua si bebe mai creste(si e destul de curios in legatura cu prizele) ne-ar interesa sa montam asa ceva. Multumesc si multi pupici de la noi
Diana si bb Matei
l_carmen2003 spune:
Vine iarna, e clar...
Retete compensate spunea mama ca a luat de pe V. Alexandri, vis-a vis de liceul cu acelasi nume la parterul unuia dintre blocurile de acolo - nu stiu care.
Azi mi-am plimbat copilul de acasa - din Podu Ros pana la Hala pe jos. Cand ne-am intors acasa a cazut lat. Si inca doarme de n u il pot trezi.
Maine cica ninge... eu inca nu mi-am luat cisme noi... Nashpa, am sa ma duc la cumparaturi insa la metro nu am vazut nimic sa imi placa iar la Mall nu amavut timp sa caut.
Gabriela, jocul despre care vorbeam noi, il ai?
Un w-e placut.
Danna_36 spune:
Bine ai venit pe DC, Tessy.
O d-na dr. buna, cu care se poate discuta, si de care noi suntem f. multumiti e doctorita Calistru de la circa de pe Ion Creanga.
Daca nu stii pe unde vine spune si iti povestesc.
Danna, mami de Magdi'99 si Ruxi'04
Craciun fericit pentru Silviu
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389
herra spune:
of, tocmai am aflat despre o nenorocire: iar a murit un cunoscut al nostru.
...astazi...si simt nevoia sa mai spun cuiva...
la vanatoare, l-a impuscat unu' in umar si a murit la spital.
taica-sau l-a sunat pe taica-meu, sa-i dea o masina cu care sa-l duca la Piatra; il sunase un politist din Iasi;
ma intreb cum au terminat asa repede ancheta; cum au stabilit daca a fost sau nu un accident si daca doctorii au facut tot ce se putea.
maica-sa nu stia inca, nu era acasa...cred ca va muri si ea sau va innebuni...i s-a intamplat cea mai mare nenorocire care i se putea intampla unui om...
pe maica-mea a sunat-o taica-meu sa-i spuna (e la mine ca Gabi e intr-o deplasare la Suceava); eu eram in bucatarie si la inceput am crezut ca e doar ranit; apoi am auzit de masina si de sicriu (inchis). groaznic.
of.
ps: ai nostri sunt prieteni, am fost impreuna in multe locuri cand eram copii - pe Ceahlau, la Ardeluta la iarba verde, la revelioane.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
ralnied1 spune:
Herra, e baiatul despre care a dat la Stiri la Pro TV? Sau cel putin eu acolo am vazut... Partida de vanatoare de la Harlau? Baiatul care a fost impuscat de nu stiu ce fost... de prin Politie??? Ca daca e ala cazul, e clar de ce s-a terminat asa repede ancheta, nu? Evident... Oricum, Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
carmenp spune:
cristina, condoleante, d-zeu sa-l odihneasca!
farmacia aris, linga hotel municipal (piata eminescu) elibereaza retete gratuite, am luat eu astazi.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
l_carmen2003 spune:
Cristina, condoleante...
Uitati ce am patit aseara... Am gasit niste niste mailuri primite de la cineva pe care il cheama ca pe mine - adica semneaza cam la fel si declara acealsi nume !!!! Ba am intrat pe DC si am constatat ca a si postat in locul meu! Super, nu? Am schimbat parolele insa ceva nu e in ordine... Nu am intrat sa vad ce era in mesaje insa...
Nu ca as avea cine stie ce chestii secrete de ascuns insa e aiurea si te simti de parca cienva ar fi dat buzna peste tine...
GabrielaG spune:
Carmen, cred ca ar fi bine sa anunti un admin sa vada de unde se acceseaza celalalt care semneaza cu numele tau.
Pupici,
Gabriela si baietii
diaan spune:
Bine... cu un oftalmolog nu a ti vrut sa ma ajutati da acum vreau un stomatolog .
Nu va speriati ca tot caut doctori de toate tipurile si feluriledar m am mutat din bucuresti in iasi si...
La oftalmolog am fost la dr Bejenaru Carolina si eu una as recomanda la toata lumea sa mearga ca e foarte"bine"(sau ma rog bun doctor).
mersi
Darria spune:
herra: Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei.
diaan, stomatolog: Cabinet Corident -> piata Independentei(Dimitrov) - vezi reclama iar intrarea este la parterul unui bloc(D1, sc. B). Medic: Mihaela Veisa. Servicii de calitate.