Mastodynon
Raspunsuri - Pagina 15

bubulina1 spune:
Va doresc tuturor Sarbatori fericite!
Un Craciun fericit alaturi de cei dragi!
"Speranta moare ultima"

Sorina7 spune:
Buna fetelor,
am o rugaminte la voi, stiti voi vreun site romanesc de unde se poate comanda Mastodynon ? eu am "googalit" de zor si nu am gasit nimic si vad ca pe aici prin oras nu dau de Mastodynon. Daca aveti vreun link va rog sa mi-l scrieti.
mersi si succes !

Amely spune:
Din ce oras esti Sorina? scuze ca n-am citit...poate ai scris deja pana acum Nu exista nici o farmacie Helpnet pe acolo? ca astia au sigur Mastodynon...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

diciu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!!
SA VA ADUCA CLIPA CE NU V-A ADUS ANUL CE TRECE!
SA FITI FERICITE SI SANATOASE!
PUPICI DULCI TUTUROR

SilvanaPopovici spune:
Scuze, Marina, nu am intrat demult pe net (am numai la serviciu) asa ca nu am vazut ce m-ai intrebat.
Nu stiu pe dinafara dar promit sa ma uit acasa si sa aduc rezultatele la analize. Am progesteronul in ziua 21 intradevar dar am inteles de ceva timp ca nu e prea relevat intrucat eu a CM de 32 zile.
Scriu maine rezultatele mele de la Medsana.
MadaS mersi pentru ajutor!

MadaS spune:
Sorina 7
multe fete l-au luat din farmacii, nu-i nevoi sa-l comanzi, se gaseste de obicei, mai ra, dar se gaseste.
mai relanseaza apelul dupa sarbatori si sigur se va gasi cineva care sa-l fi luat de curand si sa-ti spune de unde

Sorina7 spune:
Buna fetelor, mersi mult de raspuns, sunteti niste dragutze
Amely, sunt din Baia Mare, citisem aici la voi de Helpnet si am descoperit ca avem si noi, dar din pacate e deschis doar de 1 luna si numai din februarie au zis ca incep sa aduca medicamente...dar stii cum e, mi-a intrat in cap si vroiam fix de acum sa incep...am gasit magazine virtuale la nemti, dar e cam scump cu tot cu trimisul.
MadaS, asa este, trebuie rabdare, si nu am ce face, o sa astept pana gasesc.
Va pup pe toate, LA MULTI ANI si un an nou fericit si sanatos care sa va aduca bebeii mult doriti si meritati !

SilvanaPopovici spune:
Uf, am rezultatele la analize intr-un plic la Bucuresti iar eu sunt acum la Craiova...
Lasa, ca nu e graba...mie o sa-mi vina CM cel mai devreme in martie-aprilie.
MadaS, stiu ca te intereseaza cum suport Dipherelyne: am facut ultima injectie pe 27 dec., am cateva bufeuri pe zi (nu e chiar asa rau), nu ma mai doare capul (ceea ce e chiar foooaarte bine) dar abia astept sa vad cum o sa fie CM si sa pot face !!!
Urez la fete LA MULTI ANI! si sa tina cont ca "nu aduce anul ce aduce ceasul!!!"
Silvana

crinuta71 spune:
Alexia28 am vazut ca ai scris ca iei extract de mladite de zmeur de 6 luni. Se poate lua si fara sa faci pauza dupa 2 luni, nu e obligatoriu sa faci aceasta pauza? Te intreb pentru ca nici eu nu as face pauza daca se poate.