Mastodynon
Raspunsuri - Pagina 10

diciu spune:
Marrina...ce sa fac?...un pic cam agitata...asa ca de sfarsit de an...asteptam si rezultatul de la spermograma...si multe alte nebunii de neocolit...
dar...voi incerca sa tin cont de spalatul pe dinti...asociat cu Mastodynonul...insa va exista riscul sa uit...ca-mi creeasem deja un obicei...sa-l iau cand fac ochi...si cand ma culc..
daca ma plimb cu tinctura pe la birou...uit sigur...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"

marrina spune:
Am terminat al doilea flacon de Mastodynon. Mai iau pana in ziua 1 CM urmator, adica de si apoi ma apuc de luat "Vitex", capsule de 400 mg 4/zi. Mi le-a procurat o cunostinta. Sunt fabricate in SUA si contin numai vitex agnus castus.
danielag De ciocolata nu stiu nimic. Dar sigur stiu ca deja am mancat vreo 10 feluri de bomboane de pom cu ciocolata. O nebunie....caramel, rom, banane, capsuni, visine, cocos, martzipan...yami]

alexia28 spune:
Ce mai faceti fetelor dragutelor,
Eu am rezultatele si mi se par OK. Pana le vede dr. poate imi spuneti voi ceva. Deci:
Progesteronul in ziua 21 = 33.39 (limite 5.3-86).
Prolactina 478.6 (limite 127-637)
Si celelalte mi se par in regula, estradiolul in ziua 21 mi se pare cam mare dar se incadreaza in limite = 658 (161-774).
Marrina, ma bucur ca ai facut rost de Vitex, chiar ma intrebam daca nu mai ai nevoie de Mastodynon.
Nici eu nu stiam de legatura Mastodynonului cu prod mentolate, sincer nu am tinut niciodata cont de asta si vad ca a fost bine pana la urma.
Va pup.

danielag spune:
Multam marrina de raspuns! Sincer vorbind, si eu am tot mancat ciocolata zilele astea . Nu prea multa, dar orisicat...
Sanatate multa va doresc.
Daniela

marrina spune:
alexia28 M-am dat peste cap sa obtin Vitexul asta. Si am reusit. Anul 2006 il dedic.
Progesteronul tau si prolactina sunt foarte bune. Nici urma de probleme. Despre estradiol nu stiam ca se face si in ziua 21 dar atata timp cat nu e mare, adica sa domine progesteronul eu cred ca e perfect.
Uitasem vineri sa scriu de bomboanele de ciocolata cu aroma de banane

bubulina1 spune:
alexia28, felicitari pentru rezultatele analizelor! sunt supperr!
Eu stiam ca estradiolul se face in ziua 14, nu in ziua 21. In ziua 14 ai facut ceva analize?
In legatura cu produsele mentolate si med. homeopate o sa mai studiez, eu nu stiam....
"Speranta moare ultima"

alexia28 spune:
Bubulina, am facut si in ziua 14 si in ziua 3. Am facut de toate. In ziua 14 am facut estradiol, FSH si LH. Nu am rezultatele la mine, sunt acasa, dar oricum eram in limite.
Maine merg la medicul de familie sa vad cum stau si cu analiza la tiroida.

bubulina1 spune:
asi, Mastodynonul ingrasa. Asta am citit inainte sa ma apuc sa-l iau. La mine care iau de aproape 3 luni pot spune ca nu pot da un gram jos, am incercat mai multe variante. Eu iau si branca ursului, poate ca are si ea un efect.
"Speranta moare ultima"