Soricel...cum il prind

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Cand ne-am luat hamsteri cineva ne-a intrebat daca avem soareci si vrem sa scapam de ei: cica soriceii nu pot convietui cu hamsterii. Deci daca nu vrei pisica, poti apela si la un hamster.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

numeioana, din pacate motanul meu a ramas la mama (eu de 3 ani stau cu prietenul meu) pentru ca ea este preferata matului.oricum si daca era la mine, nu cred ca il prindea...nu cred ca mai stie cum arata un soricel.
carmens merci de sugestie.
am fost la magazin si am cumparat ceva solutie ca un clei.am pus pe un carton si in mijloc am pus o bucata de cascaval...insa soricelu nu are nici o treaba.se plimba pe langa carton si nici macar nu se uita la cascaval....o fi la cura
sa dau cu matura in el sau sa ii dau vreuna cu papucul nu pot pentru ca imi este mila. sa vedem...poate se razgandeste si se da la cascaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

La magazinele gen Fero-Metal sau cum s-or mai numi, exista niste batoane, se numesc Rozitox parca...super eficiente! Mare atentie ca sint si f toxice, ptr copii si animale, scrie pe ele ca nu trebuiesc nici macar atinse cu mana libera, deci acolo unde il pui sa nu ajuga vreun copil sau vreun animal de casa, iar in cazul in care il fragmentezi folosesti o manusa de plastic de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emil Laurentiu spune:

Poate nu stie pe unde a venit, pune clei pe planul casei.
Scuze nu m-am putut abtine, cleiul sa pune cu un cartun carton nu neaparat cu momeala, doar sa fie in zona in care circula el.
Atentie se prinde viu si trebuie aruncat cu carton cu tot de cineva nu prea milos (hingherii nu duc soarecii).

Mergi la inceput