imi pun termopane - va rog sfaturi!
Raspunsuri - Pagina 2
maggda spune:
Eu am profile Veka de un an si am geamuri mari mari de 1.8m pe 1,2m si nu am avut deloc probleme.Am o usa culisanta toata numai din sticla deaproape 4 m pe 2m si e perfecta.Eu cred ca e vorba de executia firmei.Noi anul trecut mai aveam nevoie de 3 usi in demisol pe care neaparat le-am vrut din aluminiu(asa am pus in toata casa) dar nu mai aveam bani asa ca le-am facut cu o firma care facea in rate pe baza de buletin pe 10 luni, cu profile Deceunik si tipul la plecare a vazut geamurile ca sunt Veka si el ne-a spus ca anul trecut Veka a fost nr 1 in Europa.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
cristina22 spune:
rehau- de trei ani, inclusiv un balcon inchis care este foarte expus si nici o singura problema!
cristina
maggda spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Magda, ce firme in Arad au profile Veka?
www.stoc-studio.ro/tudor
Casera Vestplast sunt cei mai ieftini si seriosi.Si cei de la Arconta lucreaza cu Veka dar sunt tare scumpi.Daca te intereseaza iti trimit nr de tel. al patronului pe PM si ii spui ca suni din partea mea.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
claucia spune:
Buna fetele,
Eu am in baie si bucatarie Trocal puse de Far-Est si da, sunt multumita, numai ca au uitat sa puna spuma pe afara (bine ca a pus sotul cel priceput) iar manerul nu l-au mai pus Trocal ca au uitat si au pus altceva. In camere (am 2) am pus de la Metropolitan Construct - ii recomand cu cea mai mare caldura, sunt ieftini si super profesionisti, lucreaza numai cu Trocal si tocmai au terminat de pus in dormitor. Super. Si am niste geamuri imense, fac cat 3 camere usor cele 2 ale mele iar usa de la balcon esi ea enorma.
Acuma sa va spun: Trocal, Veka, Rehau, Komerling (asta nu stiu daca asa se scrie) sunt nemtesti, cu mentiunea ca Rehau si Veka se toarna si in Polonia)
Gealan erau candva bune, au reteta nemteasca numai ca se fac pe Bucuresti-Ploiesti si nu mai sunt ce-au fost. Acum asa am auzit si am facut un survey ceva timp. Iar ei, pentru Bucuresti sunt cei mai tari, super adevarati. Ah, si vazand cand au luat masurile ca nu am in bucatarie maner Trocal desi tampplaria este, mi-au adus un maner Trocal asa cadou. Bine ca ei pot, si Far-est, firma mare si cu multe multe magazine nu poate.
Asta e parerea mea. Dar intrati pe site-ul lor, eu asa am facut, am completat o cerere de oferta cu dimensiuni cu tot, si pot sa spun ca pretul e super. Acum chiar sunt aici, monteaza la sufragerie si sunt super multumita. Fac curat dupa aceea, nu cer nimic, nici Cola nu am baut-o pe care am pus-o si au maturat dupa ce au montat. Si sunt si prietenosi.
Va pup
Claudia
Iubesc, iubesc si am o viata inainte sa iubesc...o fi de-ajuns?
http://community.webshots.com/album/453058198YkcsYR/1
n/a spune:
Noi avem de 1 an geamuri Gealan pe care le-am pus cu firma Romvelia Construct. Ne-au facut discount si discount, lucrarea a fost facuta dupa 7 zile, iar montajul l-au terminat intr-o singura zi. Le-au pus excelent! Si au fost niste baieti foarte seriosi. Daca vrei mai multe detalii ti le dau cu cea mai mare placere.
anacami spune:
si eu am Trocal, instalate de FarEst.
sunt instalate de vreo 3-4 ani,nu am avut nici o problema cu ele.
Cred ca depinde si de calitataea executiei lucrarii, nu numai de calitatea materialului!!! fara o buna instalare nu prea au valoare
Apoi,chiar si de la acelasi producator sunt mai multe chestii/optiuni de luat in seama; nu prea ma pricep,poate completeaza cineva, dar stiu ca a trebuit sa decidem cate "camere" sa aiba, ce accesorii (difera destul de mult ca pret), ce material (noi am ales PVC,nu aluminiu)...
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)