Ce v-a placut sau ce nu v-a placut la NASI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by mammy2706

- ca nu le-a placut restaurantul (prea modest pt ei) si li s-a parut normal sa se aseze pe scaunele cele mai impozante (ale mirilor) asa ca eu si sotul am stat despartiti la masa
- ca nu le-a placut muzica (prea multe hore si sarbe) si prin uramre au fost singurii care nu au dansat
- ca nu a fost nimeni sa serveasca la soacra-mea acasa si ca a trebuit sa se serveasca singuri (pt cele 10 min cat au stat vroiau firma de catering)
- am intrebat cum li s-a parut cadoul lor de 1.5 mil si ne-a raspuns nasa: diversificat
- abia ne-au scos la biserica si atunci pe fuga, nicigand sa vina la masa organizata de noi
Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi

Cristina, imi sunt utile observatiile tale. Mersi.

Exact asta nu mi-as dori.
Oricum, noi suntem genul care ne place foarte mult sa dansam si sunt convinsa ca asta vom face toata noaptea, pentru ca am si eu in cap ideea aceasta ca trebuie sa fim alaturi de miri "sufletul petrecerii".

In privinta restaurantul nu m-ar deranja locatia. Importante este sa le placa lor, mirilor.

Oricum, atitudinea nasilor vostri a fost oribila. Cum sa stati separati la masa ??????
Iar in privinta scosului la biserica, eu stiam ca nasii sunt cei care trebuie sa organizeze masa. Noi, cel putin, asa vom proceda. Eu imi voi chema finii la noi la masa.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Si noi facem parte din categoria "certati cu nasii".

Le-am precizat de la inceput ca n-avem nici o pretentie de la ei, noi am fi vrut sa platim tot, dar ei au insistat sa plateasca biserica. Singura rugaminte pe care am avut-o la nasa a fost sa nu-si aleaga rochie neagra, tinind cont ca eu tocmai imi pierdusem mama cu 3 luni inainte, si nu vroiam sa incep sa pling in mijlocul ceremoniei. Si-asa mi-era destul de greu ... Si m-a luat cu ea chipurile sa-mi dau acordul cu privire la rochie, care, ca un facut, era neagra ... Si cu toate ca m-am rugat de ea cu cerul si cu pamintul si i-am explicat foarte clar motivul pt care nu vroiam rochie neagra, atita s-a straduit sa ma convinga ca "oricum, chiar daca n-o ia pe asta tot una neagra o sa-si ia, ca ea n-are timp sa umble prin magazine si pe la croitorese", ca pina la urma n-am avut incotro. Dupa care am venit plingind acasa si m-am plins sotuklui (ca era prietena lui), s-au certat la telefon o ora, dinsa sustinind ca n-a inteles ca e asa de important pt mine si ca ea mi-a cerut acordul si ca eu am fost de acord (!) Si ca daca vrem putem sa ne cautam alti nasi (cu 3 saptamini inainte de nunta). Eu as fi vrut, dar sotul a zis ca totusi, sa nu ne stricam relatia de tot etc.

Pina la urma relatia tot s-a stricat; la nunta au stat tepeni ca doua momii, daca va arat poze se vede :); dupa nunta au inceput cu tot felul de pretentii, ca de ce nu ne vedem mai des, ca de ce n-avem timp de ei ... noi stateam la soacra-mea si ne chinuiam sa ne amenajam apartamentul, veneam in fiecare seara la 10 acasa, iar in we umblam dupa materiale si alte alea ... eram obositi morti ... Pe urma, cind in sfirsit ne-am intilnit, nasa ne-a tot sevrit rautati, absolut gratuite, motiv pt care chiar nu mi-a mai facut placere sa ma intilnesc cu ei.

Am fost si noi nasi, de 2 ori, si de fiecare data am incercat sa lasam mina libera finilor in organizarea nuntii. N-am avut nici o pretentie, nici la muzica (daca vroiau manele, puteau sa puna, dar finii nostri nu asculta manele ...), nici la obiceiuri (doar dansatul gainii l-am refuzat categoric, noroc ca finii nostri nu le aveau pe-astea cu gaina ...)

singurul lucru care m-a deranajt, ca nasa, a fost obiceiul cu furatul miresei, ca cica pina-n 12 plateste nasul ... Asta mi s-a parut intotdeauna aiurea, si am refuzat, l-am lasat pe ginerica sa se descurce :)

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Boghi, te inteleg in privinta rochiei negre. Din fericire nu sunt adepta acestei culori. Eu o sa ma imbrac in grena.
Pana acum avem o relatie foarte buna cu viitorii fini si ne sunt foarte dragi.
Chiar azi, peste cateva ore, ma intalnesc cu ei, am vorbit aseara la telefon si m-au rugat sa ii ajut cu o relatie la restaurantul pe care il vor ei neaparat. Abia astept sa ii revad, sa mai vorbim si noi putin.

Sper din suflet sa le fim si noi dragi.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Noi am avut doua perechi de nasi. Nasii din partea sotului - sunt finii socrilor mei si baietii au crescut impreuna, se stiu de o viata. Sunt niste oameni cu totul si cu totul deosebiti, atat de simpli si de frumosi in felul lor de afi, sunt fericita ca ii avem de nasi ca ne sunt exemple de viata. Nasii din partea mea- sunt "a doua mea familie", vecini de o viata iar nasa mi-a fost ca o mama tot timpul. Din pacate la noi situatia a fost destul de speciala- noi traim in Suedia si am mers in Romania doar cu 2 sapt. inainte de nunta- nu am avut timp sa ne intalnim prea mult cu nasii. Nasii mei sunt din alt oras si din cauza functie nasului nu au putut veni decat cu o zi inaintea nuntii. As fii vrut sa vina mai repede sa putem vorbi despre nunta,..dar.....nu s-a putut.

Totul a fost ok ptr. ca noi am facut totul, adica nasii nostri nu s-au bagat la nimic. Acum stau si ma intreb daca nu cumva ar fii trebuit sa se implice mai mult. Noi nu am avut nici un fel de traditii si ca urmare rolul lor a fost destul de limitat. Fiindca eu sunt din alt oras decat unde am facut nunta am fost toti la sotul meu acasa, cu nasi cu tot. Deci o situatie mai speciala. Apoi eu am intrat spre altar cu nasii, la fel si sotul. Dupa cateva poze facute cu ei ...la restaurant a fost mult dans si voie buna, nu au stat nasii jos o secunda. M-a deranjat putin cxa nasii mei au plecat direct dupa nunta(duminica) , as fii vrut sa mai stea sa facem toti o masa, dar aici a intervenit altceva, si anume soacra mea s-a imbolnavit si duminica am fost la spital, asa ca nasii s-au hotarat sa plece.

acum, retrospectiv, as vii vrut ca nasii nostri- care nu ne-au suparat cu nimic dealtfel- sa se implice un pic mai mult- dar...dupa cum am zis- poate totul a fost de asa natura ca nu s-a putut.

Nasa mea cand a vazut caseta de la nunta m-a sunat si nici nu putea sa vorbeasca ce tare plangea...asa de mult i-a placut totul....Dragutza de ea!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
****un site despre nunta in curand!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dana_ene daca vei fi tu aceeasi persoana de acum sigur nu-i vei deranja cu nimic..fii naturala..nu cu fitze si mofturi..
eu pot sa spun ca NASII mei sunt MINUNATI..la nunta au fost naturali..si au ramas aceeiasi si dupa nunta..acum sunt plecati in Italia si imi este dor de ei..le simt foarte mult lipsa....dar vorbim la tel foarte mult..eu ii iubesc mult..
si noi am fost nasi de doua ori..
prima data la niste prieteni foarte buni..cand au venit la noi sa ne intrebe daca nu am vrea sa le fim nasi..am sarit in sus de bucurie..imi doream atat de mult sa nasesc....dar..dar..bucuria s-a risipit o data cu nunta...de a doua zi nu i-am mai vazut..si stam in acelasi cartier...ne mai inatlnim din cand in cand ne salutam si atat..
a doua oara ne-am pus nasi la un angajat de-al sotului...eiii nu prea vroiam eu pt ca nici macar nu-i cunosteam..da ca sa fiu o "doamna" nu am refuzat..si a fost super..pot sa va spun ca nu suntem nasii lor ci prietenii lor...si ii iubim mult...si ei pe noi..

va pupic pe toate

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Eu sunt in tabara...celor care au avut probleme cu nasii....

Nasii ,oameni care pana la momentul nuntii (de fapt cu 1 zi inainte)....niste oameni super ok...
La nunta...nasa nu a venit sa-mi rupa turta, la rest. a stat max 1 ora...Nu mi-a dat baticul jos, nu am taita tortul impreuna cu nasii...nimic...
Lumanarile si buchetele au fost intr-adevar foarte frumoase...
In concluzie si-au indeplinit sarcinile de nasi cam 30%....din pacate...

Surprinzator este ca ei s-au oferit si pareau foarte dornici de a ne fi nasi...dar sincer nu stiu ce au avut...

In schimb acum 2 sapt am fost eu nasa....iar finii nostrii au fost foarte multumiti de noi...
ce sa zic...fa tot din inima si iti garantez ca o sa iasa super bine...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pe mine singurul lucru care m-a suparat a fost ca tot nasii trebuiau sa ne fie si martori la cununia civila si au ajuns cand noi tocmai ieseam. Evident ca ne-am suparat si le-am si spus si nasa s-a suparat la randul ei ca ei au facut un sacrificiu sa vina ca nasu' nu se putea invoi de la servici. N-a tinut la mine chestia asta, de ce n-au spus de la inceput ca nu pot fi martori la civila ca nu se poate invoi nasul de la servici? Nu era nici o suparare daca zicea dinainte, nu? In rest a fost totul super, n-am de ce sa ma plang. Acum mi-as dori tare mult sa fiu si eu nasa, eventual chiar la una din cele 3 nunti la care suntem invitati la anul!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by MariaM
La nunta...nasa nu a venit sa-mi rupa turta, la rest. a stat max 1 ora...Nu mi-a dat baticul jos, nu am taita tortul impreuna cu nasii...nimic...
Maria&Vladut

Maria, scuze ca ma bag si eu, dar cum adica la rest nasa a stat max 1 ora??? Si dupa aceea??? Sau poate am inteles eu altceva...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Chiar, Maria, ce fel de nasi au fost ????
Urat comportamentul. Dar oare ei nu s-au interesat din vreme ce au de facut ?

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput