Nu eram pregatita ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am citit si sa fiu sincera, nu m-am minunat deloc pentru ca, am trecut sie u prin chestii asemanatoare.
nu sunt adoptata, darcrescuta de bunica (mama tatalui). Ea este MAMA mea. nu are sens sa intru in amanunte de ce s-a ajuns la acest compromis dar asa a fost. m-am simtit si eu ani de zile ca un copil adoptata. dar dupa ce au trecut anii, i-am multumit lui Dumnezeu pentru ca am fost crescuta de un astfel de OM cum e bunicuta mea.
o alta "isprava" ar fii aceea ca numele meu de fata era TOTH. Si Vanessa pe deasupra. un nume mai rar in Bucuresti. Stiti de cate ori mi-au fost luate in bataie de joc numele si prenumele? si de profesori, si de colegi, si mai tarziu de colegii de srvici?. la facultate am scapat.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

HOP SI EU, MUSAI SA SCRIU:ESTI EXTRAORDINARA!!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria, iubita, abia acum am citit mesajul tau - lumea e plina de mirlani!! Stii cum se spune - gura lumii nici tarina n-o acopera - asa ca parerea mea este sa nu pui la suflet ce zice unul si altul, oameni care in viata lor nu au facut un gest frumos sau omenos macar...
Multi pupici!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenici spune:

Draga Daria ,sa nu-ti pese de nimeni...Te-ai nascut sub o stea norocoasa!Cineva aici pe forum semneaza cu "A naste e un act natural,a adopta e un act divin"-cita dreptate!Am o profunda consideratie pentru persoanele care au curajul si marinimia de a adopta un suflet nevinovat...Mama ta te priveste de acolo de SUS, mindra de fiinta pe care a crescut-o cu atita drag!

Apropos de prostie(care daca ar durea ai auzi numai tipete):aveam o colega de fac.casatorita cu un strain..Prin anul 4 a ramas gravida si s-a dus la Spitalul studentesc spre sfirsitul sarcinei s-o ia in evidenta..Acolo a dat numele de casatorie..fireste de strain!..La care doctorita:"Ce draga,p..a(scuze!)de roman nu ai gasit?"Saraca nu a putut zice nimic si a iesit plingind din cabinet..Pe coridor o astepta sotul ei...care aflind despre ce e vorba s-a dus la madam dr.si i-a spus:"Uite ce a iesit daca maica-ta a gasit p..a de roman!"
Asa si cu "doamna"aceea....care vorba lui Dabija!!!!!

O viata frumoasa si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Simbata seara a fost invitata,in emisiunea Eugeniei Voda(pe TVR1)o personalitate a anesteziei romanesti,sefa sectiei de terapie intensiva de la Fundeni,Dora Petrila.
Ei,doctorita asta are un baiat infiat de la un orfelinat de prin Moldova,student acum la informatica.A spus oarecum cu durere si uimire in glas ca baiatul a aflat ca e infiat chiar de la directoarea unui renumit liceul bucurestean,cind era in clasa 12.Elevul mai facea absente si doamna directoare a gasit de cuviinta sa-i spuna ca poate are o gena mai nu stiu cum si baiatul s-a prins...a ajuns acasa si si-a intrebat parintii.Sigur,si ei i-ar fi spus dar in alt context si cu alta ocazie,mama adoptiva a zis ca in cei 18 ani nu au gasit momentul asta...
Se intimpla grosolanii din astea si la "case" mari ...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Draga mea, trebuie sa-tio spun ca tu esti cea adoptata iar nuntareasa era ne-ADAPTATA la vremurile noastre.Este o vorba:"mama e cea care te creste si nu cea care te naste".Probabil ea se credea grozava si mama ta a fost o fraiera ca te-a adoptat.Ma bucur ca-ti apreciezi mama si sunt sigura ca acolo unde este vegheaza asupra ta.
"Doamna aia" poate era cam redusa mintal.Nu poti sa intrebi asa ceva, mai ales ca tu erai la un eveniment atat de fericit.
Uite, eu sfatuiesc toate cuplurile care nu au copii sa adopte unul E o minune pe care putem sa o facem noi, oamenii simpli.Uitati-va la Teo cum radiaza de cand o are pe micuta Maia.O mama implinita se cunoaste dupa zambet.
Gandeste-te cat de impacata a plecat dintre noi mama ta vazand ca ai crescut frumos si ca ai iubit-o si apreciat-o.
Iti doresc sa dai dovada de intelepciune si sa nu te mai consumi din cauza unor GUNOAIE care nu stiu sa faca bine pe lumea asta, dar asteapta ajutor de la Dumnezeu (stiu multe cutre care merg la biserica in fiecare duminica si le auzi in spate barfind pe ceilalati si discutand subiecte care nu au loc in casa Domnului)
Scuzati, dar sunt tare indignata.Va pup.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by vanessa ionescu

am citit si sa fiu sincera, nu m-am minunat deloc pentru ca, am trecut sie u prin chestii asemanatoare.
nu sunt adoptata, darcrescuta de bunica (mama tatalui). Ea este MAMA mea. nu are sens sa intru in amanunte de ce s-a ajuns la acest compromis dar asa a fost. m-am simtit si eu ani de zile ca un copil adoptata. dar dupa ce au trecut anii, i-am multumit lui Dumnezeu pentru ca am fost crescuta de un astfel de OM cum e bunicuta mea.
o alta "isprava" ar fii aceea ca numele meu de fata era TOTH. Si Vanessa pe deasupra. un nume mai rar in Bucuresti. Stiti de cate ori mi-au fost luate in bataie de joc numele si prenumele? si de profesori, si de colegi, si mai tarziu de colegii de srvici?. la facultate am scapat.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Vanessa,ai un nume superb,exotic...Nu-mi vine sa cred pana unde merge marlania...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

...wish you were here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daria, e plina lumea de mitocani si in plus, stii cum se zice "nu-ti punea mintea cu prostul ca o are odihnita"

Am citit undeva ca acei copii care sunt adoptati sunt cu adevarat speciali pentru ca ei au fost alesi de parinti.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Am vazut mai demult un reportaj cu personalitati din America care au adoptat copiii... Barbara Walters conducea reportajul si vorbea si din punctul ei de vedere pentru ca si ea are o fata pe care a adoptat-o...Titlul acstui reportaj era "born in my heart" si mi s-a parut un titlu foarte potrivit care cristalizeaza esenta acestei relatii, adoptia. Nascuti in inima si suflet de catre parintii adoptivi sint toti copii adoptati, speciali din cauza asta...

Cit despre acea femeie... sa-ti fie mila de ea... mai mult nu poate!

Mergi la inceput