Dragalasi poznasi (ian-feb 2004)-83

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutici!

Intru si eu o fuga sa va salut si sa va spun ca suntem bine, multumim de intrebare Tania.
Bubulina mea nu vrea sa se culce de loc devreme seara! Ne-a chiaunit.
Cu oala, ce sa zic, nu mai face kk decat la oala, insa pishu, scapa pe ea uneori pe tot uneori doar o parte si vine repede si-mi spune Mama, pishu, cu o fata vinovata stiind ca a facut ceva rau. Ca i-am zis ca nu-i frumos ca face pe ea, ca nici Sheba (asta fiind pisica) nu face pe ea si face la oala ei.
In rest... toate bune si frumoase, multumim lui Dumnezeu.
Sunt foarte ocupata la serviciu iar acasa am o maimutza tare neastamparata.
Mai nou acu a vrut sa se urce in biblioteca si a cazut de si-a facut o vanataie frumoasa in obraz! Asta e! Nu o pot lasa singura nici 5 minute! Se urca pe toaleta si de pe toaleta vrea sa se urce pe calorifer ca o vede pe pisica stand acolo si vrea sa stea si ea ca "Gheba". Numai nazdravanii face si nu-i tace gurita nici o clipa.
Cam atat despre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

noi tot asa, adica tot nemutati sintem, ne amina aia cu actele de ne innebunesc, in timpul asta tot cautam, dar nik mai grozav nu gasim.

Matei e numai nazbitii de capul lui, are inclinatii clare de comandant, cind sintem cu el nu misca nimeni in front, merge inainte si ne face semn noi sa mergem in spatele lui, deseneaza toti peretii si parchetul, macar bine ca i-am ascuns markerele permanente, acu scrie cu niste carioci care se duc usor.

prin casa fuge incontinuu, nu merge si el normal ca omul, numai alergare. aaaa ... ba da, merge mai incet, dar numai cind merge cu spatele.

cica-i suparat ca l-au parasit prietenele lui, si anume Moti si Rachella, eu i-am zis ca asa se mai intimpla in viata, dar el nu si nu, macar un semn sa mai dea din cind in cind.

azi mergem la expo kids, poate gasim ceva ghete de iarna. si poate miine o vizitam pe Erica, nici pe ea n-am mai vazut-o de mult.

ah, si tot nu vorbeste nik, dar absolut nik, nu exagerez deloc. pur si simplu ma dispera, numai mama zice la orice.

va dorim o zi super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anca esti mortala lasa baiatul si nu te dispera ca si cind o incepe sa-ti turuie n-ai sa mai stii cum sa-l opresti.Fata vecinei pina la 2 ani numai tipa, dar tipa rau iar acum la 2 ani jumate ii merge gurita si nu doar in romana.
tare rau ca nu ati reusit cu mutatul...

Roxana super fain ca gaza ta s-a adaptat atat de bine la gradi, la fel e si gaza mea, se simte ca la ea acasa acolo cu copilasii, educatoare, e in elementul ei.Ai putea sa o lasi toata ziua.

Magda deci Miruna e campioana la olita bravo ei!!!cum ati reusit performanta, a cooperat si ea, a vrut?cum ai simtit ca e pregatita?

Finuta mea face la olita de la 1 anisor, metota: bataie, pedepse, amenintari nu pot fi de acord cu asa ceva...

zi frumoasa in continuare!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna seara si de la noi. In ce priveste olita noi suntem campioni! Desi avea 2 olite (una muzicala ) Albastrel face direct la wc (are colac din acela mic) si e foarte mandru de isprava lui. Dupa ce face treaba vb in limba lui de parca e o gaina mandra ca a facut un ou...
Tania ma tot straduiesc sa pun poze, dar mereu aman si ma iau cu altele... O sa pun in curand, promit!!!
Andra o sa te sun maine seara sa vedem poate aranjam o intalnire in we...
si o seara minunata

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Seara seara. Sau noaptea...Iar nu dorm, nu ma simt bine si nu sunt in apele mele deloc.

Andra, as vrea sa ne vedem sa iti dau ce am zis. Nu stiu insa exact cand va fi. Dar poate vorbesc cu Imelda care sta mai aproape sa iti aduca ea - vad ca si cu ea ai planificat intalniri. O sa o sun eu, poate ii luam si pe ei cu noi daca vor in Plaza si daca nu intervine nimic la mine pana atunci.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Emilly, nu ma stresez eu chiar asa de tare. in general nu-mi pasa, stiu ca va vorbi cind va avea chef, doar uneori cind aud copii de virsta lui cum turuie ma mai apuca ... da' imi trece repede.

Andra, felicitari pentru ideea voastra grozava, sint sigura ca dragalasii de ei se vor bucura tare mult.

ii felicitam din suflet pe Miruna si pe Andrei ca-s campioni la olita, si mai ales pe mamicile lor ca au avut atita rabdare.

aaaa ... am auzit si eu asta. cica daca nu sta la olita ii dai doo la fund si sa vezi cum sta. no way!

eu am aminat pina cind ne mutam actiunea si se pare ca bine am facut. baiatul nasilor lui Mati care facea cam de 6 luni la olita din cauza schimbarilor si balamucului (si ei se muta si stau o perioada la socri, deci cam aceeasi situatie) a inceput sa faca tot mai des pe el si acum au revenit la pampers.
pe de alta parte socrela zice ca Mati tre sa se invete sa faca la oala oriunde ar fi, dar ... ea zice, ea aude
ah, am uitat s-o laud ca acu vine si de 2-3-4 ori pe saptamina la noi si sta si cu Mati 2-3 ore. nu stiu ce i-a venit, asa dintr-o data. pfii ... sa n-o deoki

Mergi la inceput

O lectie de viata

Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim. Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat, iar prietena? Era un vis!
Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra.

Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fata, si ma facea sa ma simt prost.

Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus.
Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea.
Asa ca inainte de a ma casatori si a imi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine numai o data.
Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare... sa ma duc si eu.
Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit afara.
Acolo, sotul ei (viitorul meu socru) statea afara cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor:
"Bun venit in familie".
Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca m-ai inveselit Anca pe ziua de azi!

Un weekend minunat tuturor.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutari si

Noi suntem pe cale sa intram in clubul celor care cer la olita , sau cel putin asa sper eu . Si sa va zic de ce cred asta: azi dimineata se trezeste copilul meu si vine in camera "mea"(eu dorm cu "coca", iar el cu tati) si bodoganea ceva ,dar se tinea de cuculetz , mai bine spus de pampers .Am sarit arsa din pat , l-am pus la pe olita si a facut pishu (bine ca pina la urma a varsat juma din el ca s-a balanganit pina s-a rasturnat cu tot cu oala ).Mai pe la amiaza duce mina la fundulet si spune "cccc" (era fara pampers pe el ).Il pun pe tron, sta juma de ora si face in cele din urma .Am incercat sa il ridic dupa 10 min,dupa 20 de min, dar nu voia , plingea .In alte dimineti mi s-a intimplat sa ii spun "du-te si adu olita " si s-a dus ,a deschis usa la baie si a venit cu ea alergind la mine .

Vocabularul i s-a imbogatit cu : "cucu" , "pu-pu-pu" (asa cinta pupaza),papa , nu-nu-nu ,"tz-tz"(chitz-chitz).

Si cind il apuca un chef de "vorba" , de obicei inainte de a adormi , repeta toate cuvintele pe care le stie :tata,mama ,aco(coca),etc., pina cind ramine doar la "tata".Aaaa, el pune accentul exact invers ,pe a doua silaba .

Si eram sa uit : un alt cuvint este "dou'"(doua,doi).Curios e ca stie ce inseamna pt ca imi arata 2 lucruri de acelasi fel si repeta intr-una "dou'" .

Avem insa si o MAAARE problema : vrea toata ziua sa stea cu tati .Intreaba toata ziua "tata,tata ?", se duce la usa , imi arata hainele si papucii lui tati si spune "tata" .Si cind vine tati acasa e jale daca nu se joaca , daca nu il baga in seama pt un moment ; daca iesim afara vrea numai in brate la tati .Azi a stat la bunici si cind s-a trezit s-a dus plingind la usa repetind "mama , tata ,aco" .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa ... se vede ca doamna profesoara e in greva!!

Mergi la inceput