Cum arata sotii vostri in casa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by slakje

hahahahahaaaaaaaa, bai ma lasati cu sub astea?
hahahaaaaaaaaaaaaaa,

Ca sa raspund la intrebare: in costum, cu cravata, putulit si geluit.

Putulit??? Pai nu ziceai ca-i la costum?
Btw, ce-i aia putulit?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Denizel, cre ca-i putulit e curat, adeka dushat, aci se zice putzen- a curatza (parca, da la felu-n care shtiu io germana...)
Sotzu meu sta in pijama in uikend, ca atunci sta p-acasa, sau in short shi maieu se barbiereshte shi dusheaza, indiferent ca-i zi normala sau de uikend, shi p-orma tzup! la loc in pijama cica tre sa fie comod cind invatza, cre shi io ca numa pijamaua-i comoda, ca are elastic, sa nu-l stringa la burta, ca s-a ingrashat

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aaaa, am uitat! Si la trening strimb din nas.
Mi se trage de dinainte de '89, cind nu prea se gaseaau si vedeai tot timpu' prin concedii, barbati imbracati in treninguri uzate si cam jegoase. Stiu ca atunci, cind vedeam pe unu' imbracat asa, imi imaginam ca pute

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Al meu n-are pijama.Doarme in chiloti si tricou.Dimineata, face cafeaua si vine cu ea la pat.Tragem fiecare vreo n-spe tigari cu o canoaie de cafea si cateodata ne uitam si la tv in acelasi timp.Nu prea obisnuim sa mancam dimineata.Daca ii e foame isi gateste singur ceva sau isi ia din frigider.Eu il servesc doar la masa de amiaza,asa cum am zis la celalalt subiect, adica si in rest isi ia singur din frigider.Sta in pantaloni de trening si tricou in casa.Se barbiereste destul de des, se da cu parfum pe fata si isi ia de multe ori maieu ca sa-i vad muschii tatuati, ca stie ca-mi placeCateodata mai sta si doar in chiloti si tricou toata ziua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Noi ii zicem putuluit.Cred ca-i un cuvant imprumutat de pe la sasi, din Transilvania.Inseamna aranjat, adica facut tot tacamul ca sa arati bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pai al meu..."tenue de sport" pentru amandoi. Dacamuncesc sambata, ne trezim toti trei si mergem sa mancam(eu inainte ma trezesc ca sa am timp sa ma pregatesc, dupa care coboram toti la masa). Apoi eu plec la servici si el se ocupa toata ziua de copil pana vin eu la 20h30. Eu preiau indatoririle de mama, apoi de femeie si apoi de sotie.

Duminica, daca este timp frumos el merge sa sara in parasuta,iar eu profit de o zi singura cu printul meu.
Cand nu este vreme de sarit in parasuta, el isi incepe ziua cu un joging,eu cu copilul, apoi inversam daca eu am chef, daca nu....zi de familie(parc pt. copil, plimbarica,etc.)

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by Idora

Noi ii zicem putuluit.Cred ca-i un cuvant imprumutat de pe la sasi, din Transilvania.Inseamna aranjat, adica facut tot tacamul ca sa arati bine.

Si se citeste putzu(lu)it

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

GOL. sotzul meu nici macar chilotzii nu-i suporta asa ca el doarme gol, iar cu exceptia iernii, in restul anotimpurilor gol defileaza si prin casa. Acu, ce sa fac, m-am obisnuit.
Ce face? Evident, se partzaie zgomotos ca de aia e barbat nesimtit se duce la baie, nu sta sapte ceasuri ca are tranzitul intestinal f bun, asa ca la noi in baie nu exista reviste/ziare, dupa care se arunca intr-un trening si pleaca la cafea , cafeaua o bea intotdeauna cu baietii la bar. Duminica mergem impreuna la cafea. Sotzul meu poarta in general haine sport pentru ca e gras si pentru ca toata ziua sta in mizerie ( constructii). Deshi are salopete speciale, evident ca vine in fiecare zi cu var, vopsea, chit si cate si mai cate pe hainele proaspat spalate de mine. Aici ne razboim da' vb lui "nu speli tu, spala masina". Nu ne mai certam ca tot degeaba.
Ne certam mai mereu pe nudul lui expus prin casa, si de multe fara sa lase jaluzelele asa ca e posibil sa fi oripilat cativa vecini mai curiosi, da' asta e...
Cand nu are de lucru dis de dimineata, leneveste in pat si nu ma lasa nici pe mine sa plec de langa el pana nu ma tzine strans in bratze pretz de cateva minute bune, pana nu'l pup de nshpe ori si pana nu-i jur ca n-o sa-l insel in veci ( ca altfel imi ia capul)
Cu computerul avem si noi probleme, da' e singurul mod in care isi verifica angajatii, agatza gagici , pierde timpul. Da' ne iubim si asta e important!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Cami, esti mortala, ce mai !
Sa nu rideti dar eu l-am inzestrat pe americanul meu cu pijamale de diftina vargate, cumparate din Bucuresti, fix in piata Obor. Si culmea ca-i plac. Cu trei copii, musai sa ai pijamale solide.
In rest, cu ce se nimereste, numai curate sa fie. Eu am o colectie intreaga de capoade (tot din Romania) si le tin la mare cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Doarme dezbracat (GOL) si daca nu e frig, sta in casa la fel. Mie imi place la nebunie. Si inca nu se partzaie in prezenta mea (probabil e doar o chestiune de timp....)

J 23+

Mergi la inceput