sangerare la ovulatie???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mai avaloane, am prestat 3 zile inainte de asta, acusa astept sa se termine ca a cam fost toata ziua si mi-e cam naspa acum. daca miine se opreste zici ca....ei bine, daca tu zici asa, io te cred si fac.
da daca este iar CM ca acusa se fac fix 60 zile de la al doilea chiuretaj, ca medicatia de pina acu imi avansa ciclul cu ceva tim si acum sint exact 60 zile(eu aveam CM la fix 30 zile)
aaa? ce zici acusa?
IULIA
CUM POCI SA STIU CARE-I TREABA? si la orgametrilu ala scriaza ca da ca si reactii adverse in primele 2 luni(si io sint in astea) singerari si patari repetate. io o consider pe a mea singerare(o zi deja, 1 tampon 1/2 plin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aaaa, asta e altceva... la mine doar s-a patat chilotul putin, nici vorba nu a fost nevoie de tampon, peste cateva ore nu mai era nimic, de fapt nici nu mi-as fi dat seama (aveam chilot negru in ziua aia cand m-am dus la eco) daca nu m-ar fi intrebat dr. in ce zi sunt ca sangerez usor... daca zici ca e asa, atunci cred ca e vorba de ceva efecte ale orgametrilului... Mai asteapta si vezi ce se intampla, daca incepe sa fie ca la cm, atunci nu are rost sa mai prestati...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

ok, si barbatu-meu zice asa, cu doua pareri pro m-am mai linistit, multam, astept ziua de miine sa vedem ce este.
sa auzim de bine. tu ce mai faci?
IULIA

Mergi la inceput

Mersi pt intrebare, nu prea fac bine... azi au venit cativa colegi cu bebeii la servici si m-am cam umflat de plans acasa cand am ajuns... Dar sper sa-mi revin din pasa asta...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

mai avaloane, nu vreau sa te aud asa. sa stii ca eu mi=am propus sex fara ginduri aiurea la facut bb, liniste si un camin sigur. nu prea reusesc dar ma incurajez singura.
eu ce sa mai zic ca mi-au venit finii si sint cu 2 copii, cu 1 copil, cu 2 copii. la mine gradinita de Pasti si Craciun. si eu printre ei si cu dureri de burta(fara motivatie ieri) si azi, pic si pic si nu a mai stat deloc, si eu imi faceam idei ca gata luna asta-i a mea....
da io iti dau o mina si sa fim 2, este mai bine asa.
IULIA

Mergi la inceput

IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

in sfarsit un subiect de care nu s-a discutat deloc!care e cauza singerarii la ovulatie!depresie sau hormoni???
ma refer la o singerare de 3-4 zile maron-roscat

Mergi la inceput