La France (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

otilia, daca mai asteptai un an iti schimbau astia permisul pe de-a moaca... si eu am facut ca lu.more... :)

iata pozici cu noi

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare fetelor..si eu incepo procesul de schimbare a permisului dar tare greu sa gasesti un traducator roman si ala agreeat de curtea de apel de la Aix.E doar unul roman-ungur si ala nu raspunde la telefon de cateva zile.asa k m-am indreptat si eu catre unul englez k doar scrie si in engleza pe al nostru permis.sper sa mearga treaba cu taote k mi se pare f scump pt o bucata de hartie cat este permisul romanesc.ca sa nu mai vb de timp cik 15 zile pt un sfert sa pagine.dar asta e viata ..prefer sa maia stept decat sa-l mai trec o data in franta si trebuie sama grabesc k dak la anul ai nostri nu mai semneaza protocolul patesc k, Otilia.Doamne fereste k si scoala aici alta scumpete..
Fetelor cele cu permis si masina cat platiti pt asigurare tout risque dar nu jeune conducteur k imi fac favoarea aia sa nu m aincadreze asa, asta dupa ce imi schimb permisul.
Va pup si o saptamana buna.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele!!
Ca sa incep cu vestile bune,Anna e bine acum ,nu se mai misca dintii dar sa vedem mai tirziu!I s-a vindecat si buza.
Merci pentru urari!Nicolas a implinit 30 de ani,simbata seara am chefuit,a iesit fain!
Vestile mai putin bune,mama a plecat simbata ,deci ma cam plictisesc cit timp terorista e la gradinita.
Mai avem o saptamina si apoi plecam in Romania in amoureux,doar eu si Nicolas !!Acolo alta aniversare,pe 27 avem 4 ani de la casatorie,ramine doar sa gasesc un resto simpatic in Brasov!!
Cam atit de la noi,pupici la frantuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

otilia, daca mai asteptai un an iti schimbau astia permisul pe de-a moaca...

Ba nu-i chiar asa, ca nu ai decit un an ca sa ti-l schimbi, pe urma e prea tirziu! Cum am avut actele incepind de pe 1 decembrie 1999 pe 1 decembrie 2000 gata anul... Si ei au resemnat protocolul pe 1 ianuarie 2001. Singura mea sansa ar fi fost sa ma grabesc si mai tare si sa fac totul in urgenta in decembrie, dar cine a stiut?... Ghinion de nesansa, cu toate ca o scoala in plus nu strica la o adica, acum nu-mi pare chiar asa de rau (eh, mai mult dupa bani dar a trecut si asta! )

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

otilia, nu stiam ca nu ai decat un an sa-l schimbi, eu am asteptat sa se reaprobe schimbarea carnetelor si dupa aia am fost. nu-l am la mine acum, ca ma uitam sa-ti zic cand l-am schimbat...in orice caz nu in 2000 cand am venit.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nu stiu la voi cit sint de scumpe asigurarile chiar m-ar interes in varianta ca intr-o buna zi voi avea si io o mica masinuta ŕ mea.
Pentru moment insa asigurarea mea personala pe masina sotului (al doilea conducteur) eu am paltit un an de jeune conducteur 243€ si acum de cind am trecut de un an paltesc jumatate ,adica 118€ pe an.
Sotu ca titular plateste 552€ /an.formula confort(cu o franchise de 272€).

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Noi platim pentru masina 45€ pe luna asigurarea minima

Deci daca facem noi un accident, masina noastra nu este reparata de catre asigurare.
Pina acum am avut "noroc". Mai saptamina trecuta am dus-o la garaj ca a fost lovita in parcare si i s-a spart farul (vecinul a fost de treaba si ne-a lasat coordonatele lui pe parbriz), anul trecut in vara iarasi a fost lovita in parcare de catre o camioneta , noroc ca sotiorul se indrepta spre masina in acel moment si a vazut cine e faptasul deci ni s-a schimbat portiera din fata iar de catre asigurare.

A, pretul pe care il platim este pentru ca am 7 ani de permis recunoscuti din Romania, deci am primit bonus la asigurare (da eu nu am pus mina pe masina de cind am luat permisul si pina am ajuns in Franta si ne-am luat masina, adica cei 7 anisori! )

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ce chestie, era cit pe ce sa dispar, nu mai reuseam sa ma loghez!!!

Dia, ai avut noroc, eu platesc ca incepatoare pentru ca chipurile nu conteaza de cind ai permisul ci de cind ai asigurare in Franta ca titular pe o masina. Pe masina lui barbatu-meu am bonus 50%, dar pe a mea nik!

In alta ordine de idei tocmai ce am aflat ca o sa fiu la somaj (bonjour Dazzle, Pinacle&Co. :P), parintii lui Arthur, amîndoi angajati la ANPE, functionari de stat nu mai fac fata la atitea cheltuieli (cica-s platiti la SMIC!!!) si se muta la mai mic si mai aproape... Eu am avut un soc aflind vestea si... Nu-mi revin deloc!!! L-am crescut pe mititel de cind avea 6 luni, acum are 1 an si 7 luni si tocmai ce am descoperit ca maninca singurel... Of!!! Cum or sa fie diminetile fara el, care vine pe la 7:15?...

Si-asa de Revelion am un contract important ca star! Pina atunci trebuie sa repet si sa slabesc. N-aveti idee unde gasesc tinute de scena frumoasa (prefer ceva gen bustiera-corset decoltat-stralucitor-ametitor si un jupon lung si volanat... )

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ei, Otilia, asa te vreau !!! Tot raul spre bine, sunt sigura ca vei fi superba pe scena !

Profit si eu ca sa va salut si sa va urez toate cele bune. Eu am mai multe de povestit, dar când voi avea mai mult timp.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Privighetoarea noastra revine in forta!!!!!!!!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput