Carnitza de pui ;de unde shi cum...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Piept de pui si il dai prin blender cu tot cu legumele.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Si eu procedez la fel ca Bobita ,in modul in care prepara carnita de pui ,iar Mihai e foarte incantat-papa tot.
Pupici si sa auzim numai de bine.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

eddy ubita, intra pe http://www.moulinex.com/ si da acolo la products, la colour collection. Vad ca astia zic blender la o scula ca un filtru de cafea ..... io o satz trimit poza cu ce am io acasa si pe carel numesc blender. pupi!

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eddy,mergi la un magazin de electrocasnice si vezi ca sunt niste blendere(mixere)-pentru facut suculete din fructe,shake-uri,supe-creme.Costa vreo 3000 de yeni numa'.Au motorashu' la baza,un cutzit cu 3 sau 4 lopatzele si un recipient de sticla cu capac.Astea-s blenderele(juice mixers).io am cumparat si un robot de bucatarie,da' nu l-am folosit deloc....prea multe kestii trebuie spalate dupa.
Blenderu' asta e usor de spalat,in sensu' ca-l pui in spalatoru' de vase si e OK.In blender tre' sa pui si lichid pe langa carnita fiarta si legume si iese ca o crema.


Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Sa va spun si o reteta cu piept de pui:
Piept de pui cu legume (dupa 5 luni)
(preparare: 15 min./fierbere: 2 ore)
20 g piept de pui
1 morcov
1 nap
1 mana de fasole verde extra-fina
1 mana de boabe de mazare
1 frunza de patrunjel
1 cubulet de unt
sare
Se curata morcovul si napul. Se spala, apoi se taie cuburi. Se desface fasolea verde. Se spala si se taie in bucati mici. Se spala patrunjelul. Se pun toate legumele intr-o cratita cu apa rece in care s-a adaugat un varf de sare si se fierbe 2 ore la foc mic. Se adauga pieptul de pui cu 10 minute inainte de stingerea focului. Se pune apoi continutul cratitei in mixer dupa ce s-a adaugat cubuletul de unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Blenderul este "utilajul" acela care arata ca o cana mai inalta cu niste cutitase in partea de jos. Acolo poti pune carnea de pui gata fiarta + legumele+ unt sau ce mai vrei sa adaugi , si , intr-adevar e nevoie si de putina zeama ca sa se poata amesteca .Rezultatul este ca o pasta . Oricum, daca pui supica incetul cu incetul , nu exista riscul sa iasa "pasatura" prea moale.
Succese si pofta buna
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

pentru fiecare prieten drag ce mi-a raspuns shi multzi pentru ca nu va amuzaratzi pe seama "neshtiintzei" mele.Da' cre'ca v-am speriat cu amenintzarea mea .Moaaama,ce tare sint !!!
Lasind gluma de-o parte,vreau sa va spun ca dupa descrierea pe care atzi facut-o voi,jucarica pe care o am io,este blender dom'le !Bine,ca io am uitat sa spun shi de cana de sticla sau recipientul de sticla cu miner pe care il are in dotare mantzocaria mea,am uitat sa specific shi ca aceasta cana are in partea inferioara cutzitashele shi cre'ca mai sint kestii pe care nu mi-am amintit sa le precizez dar...trebuie sa ma intzelegetzi:am nascut doar acum 6 luni asha ca este iecsplicabil
Multzumesc Luicsa shi pentru link shi pentru mielu' cu pozica iecsplicativa.Am vazut shi cred ca am preceput
Liutza,blenderul meu(ce fain suna )este marca Matsuden,scrie pe cutie ca este Mill-Mixer shi m-a costat 6.980de yeni shi il spal mereu maniual,dioarece nu ma incred in mashinile di spalat vase Ce vrei,fiecare cu pasaricile lui Shi ca sa inkei,va mai spun ca am cumparat astazi sasami( multzi la Lia)shi miine fac experientza noului meniu .Sper sa fie acceptat cu placere de gargaritza;dar revin cu amanunte altadata.Din nou shi multzumim.




Eddy & Antonia-Naomi

Mergi la inceput