Miresele anului 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!

...mi-au placut si mie lumanarile personalizate...dar in nici un caz nu ma gandeam ca pot cere atati bani pentru a lipi o eticheta pe lumanare!
Credeam si eu, la fel ca si Krelia, ca de fapt asa sunt turnate lumarile intr-o matrita iar numele apare inscris direct pe ele!

Nu-si merita banii......cu putina rabdare ce fac ei putem face si noi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

carmita, bine ai venit intre miresici 2006 !
Intr-adevar, restaurantele au inceput sa fie deja rezervate, si nu numai...chiar si bisericile incep de-acum sa fie rezervate...spre mirarea preotilor, care s-au vazut nevoiti sa deschida caietul pt 2006....

Tu cand vii in tara....cam ce restaurant ti-ar placea? Stil..capacitate...zona...etc?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Din nou soacra-mea... iar acum, mai rau ca oricand... m-a amenintat ca-mi face bagajul... puiu' i-a zis clar ca plecam impreuna si nici ca-l mai vede... a urlat ca m-ar fi luat in c.rul gol... iar eu vin din cea mai scumpa zona a Bucurestiului... a incercat sa ma atinga... m-am ferit, ca-mi era scarba de ea... a inceput sa tipe ca vreau s-o lovesc... am inlemnit si eu si puiu'... D-ne, cat tupeu ! Cata rautate !.. a inceput mai intai socru-meu, ne asezasem la masa sa mancam... ne-am ridicat... n-am mai mancat... apoi a intrat soacra-mea peste noi... pt ca mi-am permis sa-i zic sa nu o sune pe mama, ca a avut un accident vascular si ca dc din cauza asta, mama pateste ceva, va suporta consecintele... A luat foc ! Din nenorocita nu m-a scos si cred ca abia s-a abtinut sa nu spuna mai mult...
Ni s-a facut rau si mie si puiului, pe rand... am plans pana la 2 noaptea... si... facem tot posibilul sa rezistam acolo, din cauza nuntii... pt ca nu ne permitem sa ne mutam si repet, la nunta nu renuntam !
Amandoi suntem distrusi... puiu' si-a dat seama ca am avut dreptate cand am spus ca ma-sa vrea sa ne desparta si e alaturi de mine... mai mult ca oricand...
Luptam pt relatia noastra... dar e cumplit...
Iertati-ma ca incep asa ziua, dar... nu mai pot...
Puiu' a zis ca de-acum incolo nici Buna ziua sa le mai spun... sa ma gandesc ca stam cu chirie, sa rezistam... si imediat dupa nunta, sa plecam din iadul ala...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Raza de soare nu-mi vine sa cred ce ne scrii si de fapt nu pot sa cred ca exista oameni asa de rai ......este incredibil. Cum poti sa stai cu astfel de oameni in casa.......dar cred ca trebuie sa fii tare pt puiul tau si .....sa te gandesti cum sa-ti faci cat mai frumoasa nunta . Si cel mai important "nu te lasa "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Imi pare rau pentru ce ti se intampla...Scuza-ma ca ma bag si eu! In primul rand, nu mi se pare suficient ca "puiului" tau "sa i se faca rau" si sa "inlemneasca" in astfel de situatii! Gandeste-te, e omul cu care iti vei petrece tot restul vietii! Daca el nu riposteaza si nu te poate apara nicicum de propriii lui parinti, cum va reactiona el oare in fata unor netrebnici necunoscuti?! Stiu ca stati in casa lor, dar nu inteleg de ce asta ar fi un motiv pentru ca el, ca barbat si viitor cap de familie, sa nu se impuna si sa-si apere femeia si familia! Spun toate astea pentru ca si eu stau in casa socrilor, cu ei si cu (,) cumnata'mea...si stiu foarte bine ce-nseamna sa fii un intrus. Numai ca barbatul meu, chiar inainte de a ne casatori, a stiut sa-si "educe" parintii in privinta asta! Niciodata, nimeni din casa aia nu mi-a zis nici "pās", iar daca vreodata as gresi in fata lor, niciodata nu mi se va reprosa mie, ci lui i se va aduce la cunostinta, fiind baiatul lor, pentru ca el sa rezolve problema, fiind sotul meu! In concluzie, ideea e ca "puiu'" tau ar cam trebui sa ia atitudine, acum ca tot "si-a dat seama ca ai avut dreptate cand ai spus ca ma-sa vrea sa va desparta"!
Bafta!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Raza...imi pare rau ca situatia ta e atat de rea...nici nu pot de fapt sa-mi inchipui cu e!!!!

...si noi stam cu mama mea...dar nu au fost astfel de probleme niciodata, de fapt cand am anuntat-o ca se muta iuby cu mine mi-a zis doar ca va fi ciudat la inceput pana se va obisnui cu el in casa...dar nu a zis niciodata absolut nimic de genul celor zise de viitoarea ta soacra...si sincer daca aveam astfel de probleme nu se punea problema sa stam acolo ci ne mutam chiar daca ne-ar fi fost foarte greu!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza

Imi pare rau pentru ce ti se intampla...Scuza-ma ca ma bag si eu! In primul rand, nu mi se pare suficient ca "puiului" tau "sa i se faca rau" si sa "inlemneasca" in astfel de situatii! Gandeste-te, e omul cu care iti vei petrece tot restul vietii! Daca el nu riposteaza si nu te poate apara nicicum de propriii lui parinti, cum va reactiona el oare in fata unor netrebnici necunoscuti?! Stiu ca stati in casa lor, dar nu inteleg de ce asta ar fi un motiv pentru ca el, ca barbat si viitor cap de familie, sa nu se impuna si sa-si apere femeia si familia! Spun toate astea pentru ca si eu stau in casa socrilor, cu ei si cu (,) cumnata'mea...si stiu foarte bine ce-nseamna sa fii un intrus. Numai ca barbatul meu, chiar inainte de a ne casatori, a stiut sa-si "educe" parintii in privinta asta! Niciodata, nimeni din casa aia nu mi-a zis nici "pās", iar daca vreodata as gresi in fata lor, niciodata nu mi se va reprosa mie, ci lui i se va aduce la cunostinta, fiind baiatul lor, pentru ca el sa rezolve problema, fiind sotul meu! In concluzie, ideea e ca "puiu'" tau ar cam trebui sa ia atitudine, acum ca tot "si-a dat seama ca ai avut dreptate cand ai spus ca ma-sa vrea sa va desparta"!
Bafta!

CAM DA!!!
Si de la mine, Raza - iubi al tau ar trebui sa fie mai ferm in comportament, sa te fereasca de aceste "ocare", ca in fond, esti jumatatea cu care-si va imparti viata...si trebuie sa-ti ia apararea...sa se impuna in fata alor lui....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ca de obicei... MULTUMESC ! Simt pe cineva alaturi... si D-ne, ce bine e !...
Olgutza, ar fi simplu sa le zica vreo doua si sa plecam... am rezista cred, cateva luni... ar fi chiria cu avansul aferent... ar fi rata la banca... facturi... mancare... adio nunta !... sau o nunta mica, mica de tot... la care ai lui normal ca nu ar veni... el e pus la mijloc si nimanui nu-i doresc asta... pe de o parte, il inteleg... ar fi vrut sa ma placa ai lui, sa ne intelegem... dar cu cine ? el e foarte calm si acum nu incearca decat sa aplaneze scandalurile... si culmea, maica-sa, cand il vede asa calm, mai rau face...
Ma doare sa stiu cat lucreaza pt noi, sa putem avea un banut al nostru, ne chinuim enorm sa platim tot ce trebuie zilnic, ca sa isi poata tine promisiunea fata de mine, aceea de a face nunta... am redus cheltuielile la minim... ai lui habar nu au... si cand vine acasa, obosit, ma gaseste plangand din cauza alor lui... sau dc incerc sa ma prefac, cand coboram la masa, e imposibil ca din camera alaturata sa nu auzim reprosuri...
Si el si eu vrem liniste... imi tot repeta sa nu mai bag in seama, sa ma prefac ca ii ascult si sa facem tot ce vrem noi...
Ma apara... dar asa cum eu nu imi jignesc parintii, nici el nu o face... nu e genul care sa tipe, sa gesticuleze... le spune calm ca nu au dreptate si gata... doar nu vrei sa o ia pe ma-sa de guler ? Nu l-as lasa eu ! ( intre noi fie vorba, as simti o placere diabolica sa-i scot ochii soacra-mii... )
E important sa ne tinem gura atunci cand nu ne convine ceva, pt ca stam in casa lor... si oricat ne-am dori sa ne mutam acum, repet, mai mult de cateva luni nu cred ca am rezista... si unde sa ne ducem apoi ? La ai mei... bun... am sta o perioada, dar apoi... tot ar trebui sa stam doar noi...
Asa... voi strange din dinti si din pumni... voi saluta... si ne vom intalni intamplator prin curte, bucatarie, etc. dar gata, s-a zis cu marile mese in familie... puiu' poate merge ( si dc vor comenta se ridica de la masa... a mai facut asta ), dar eu nu... vom sta intr-adevar cu chirie...
Eu nu asta mi-am dorit... si nu vreau sa ajunga sa-mi reproseze ceva peste nu stiu cat timp... ca-l indepartez de ai lui sau ceva de genul asta... mai bine sa aibe ce sa le reproseze lor... iar noi sa ne vedem linistiti de viata noastra, in camaruta noastra... dar din zi in zi e mai rau... nu discutii intre noi... ci cu ai lui...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Raza de ce nu va mutati la ai tai...oare nu ar fi mai bine, decat sa traiti asa zilnic cu scandaluri?
...oricum trebuie ca ai multa rabdare, eu plecam de mult de acolo acasa la mama daca nu ne permiteam o chirie!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Andita, daca esti pe forum, ia zii...ai sunat pentru programare??
daca da, cand te-a programat???
Uf, asa imi ard buricutzele degetzelelor...sa sun si eu....nu stiu de ce n-o fac....ce am d epierdut pana una alta, nu?

Ah, balkina, cand am fost ieri la biserica sa dau taxa, l-am gasit pe preotul Necula, care era extrem d euimit ca deja se rezerva datele pt cununiile din 2006...si mi-a aratat, uite, pe 3 iunie avem deja 3 cununii una dupa alta ...cred ca printre ele sigur erai si tu

26 august 2006

Mergi la inceput