Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
Feteleeeeeeeeee.... am biserica !.... In parcul Regina Maria... Bis Sf Maria... e catedrala regala !... e superbaaaaaaaaa !... covor rosu, trepte marmura, mai frumoasa decat Spiridon !.... sambata mergem sa dam taxa de 2 milioane !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
ooana spune:
Raza....asa mult?...2 mil...!?!?!?
Intreb si eu ....de fapt nu stiu cam cat e taxa, dar mi se pare cam mult!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
olguttza spune:
Eu stiam ca e 500.000 taxa oricarei biserici. Ce e peste, e partea popii (popilor). Acu, ma-ntreb: daca avansu' e 2 milioane, cat ti se mai cere la sfarsit??? Dar, gandidu-ma la restu' bisericilor care "practica" astfel de tarife, pot sa-mi si raspund: inca vreo
7-8...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Florentina G spune:
M-am uitat si eu la bombonicile de care vorbiti voi, eu am mers la Plaza. Chiar mi-a cantarit vanzatoarea cate o bombonica din cateva modele si ajungea la un pret intre 45.000 si 80.000 lei bucata.
Tina si Maya
pozele noastre
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
[navy][font=Comic Sans MS]Raza....asa mult?...2 mil...!?!?!?
Hai ma, fetelor, e asa mult ?... zau m-ati speriat... preotul cu care am vb a zis ca 2 mil e taxa bisericii, iar nasii dau pt preoti si cine-i mai ingana pe acolo... si suma asta o aflam sambata...
Noi oricum ne-am hotarat, acolo facem, chiar dc platim noi... dar vor plati nasii... si zau, o fi ea biserica regala, dar zona nu e centru, totusi... si ma gandesc ca or avea preturi mai omenesti...
Stiti cum am gasit-o ? De fapt, D-zeu ne-a scos-o in cale... am plecate ieri, pe la 16, in lehamite... biserici mai putine in drum si alea inchise... eram aproape de restaurant... arunc un ochi intamplator, in ultima secunda, in parc... si vad turla !... zic sa mergem... dam inapoi, intram... si ramanem masca !... incepuse sa si ploua... si dadea cu piatra, ca in legenda lui Manole... si noi spre biserica... si cand intram...... mi-a placut preotul, batran, cu barba alba... amabil... biserica... ne-a binecuvantat...si am decis pe loc ca ea e !... si sambata, chiar dc cer o gramada de bani, stabilim si ziua si data exacta !!! cea pe care o vrem noi !!!! si uite asa, se leaga toate... cu ajutor de Sus... habar n-aveam noi ca acolo e o frumusete de biserica... asa ne-a zis si preotul, ca Maica Domnului ne-a adus acolo... si pe ce vreme...
Ho, gata, ca m-am laudat prea mult !...
Krelia, stii ce-ai de facut !... Pup !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
krelia spune:
Dragelor, victorie!
Am fost si am platit taxa bisericii - 500.000 - azi l-am intalnit pe parintele profesor ..care este toata saptamana...deci, olgutza, nu s-a schimbat programul ....inca eram pe lista ..i-am dat agenda pe 2006 ..a fost tare uimit ...inca mai eram pe lista lor provizorie..mia- dt si hartiutza ...ne vom mai duce prin ianuarie - februarie sa ne confruntam cu datele scrise in agenda noua ...sper sa nua vem surprize...hihihi...am rezolvat-o si p'asta!!!
Raza, felicitari pentru bisericutza!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Florentina G spune:
Eu nu am dat nici un avans la biserica. facem la Sf. Elefterie, pe 12 Noiembrie, luna viitoare, avem botezul de dimineata si cununia la 16.00. Urmeaza sa le confirmam cu doua saptamani inainte. Din ce ne-a spus preotul de acolo taxa este de 2 mil la botez si 4 mil la nunta, cu precizarea ca "unii sunt mai darnici, altii dupa posibilitati"!
Tina si Maya
pozele noastre
Andita spune:
Super faza a sta cu "unii sunt mai darnici, alti....". Acum ramane la latitudinea fiecaruia sa se includa in categoria corespunzatoare...
De Sfantul Elefterie am auzit ca ar avea un cor extraordinar, imi fusese recomandata si mie la un moment dat....
Felicitari, miresici, ca ati rezolvat-o si pe-asta cu biserica!
Nunta noastra
Poze