Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 26
ooana spune:
Acu am terminat de citit ce ati scris in cele 2 ore cat am lipsit eu!
Gio...si eu am acceasi problema cu furatul bauturii....si am mai intrebat pe altii cum au procedat...si din ce am inteles eu trebuie sa rogi o persoana de incredere sa mearga din cand in cand sa se uite la bautura....eu m-am gandit sa-l pun "sef" la bautura pe fratele meu! Si daca merge si se uita nu se poate sa fure ca doar da de banuit lipsa unei cantitati mai mari!...si macar vad chelnerii ca cineva supravegheaza si nu sunt chiar asa de capul lor!
Krelia....e super ideea cu cadoul...numai ca jucariile de plus mari sunt cam scumpicele!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
jesia spune:
Fetelor haideti sa va spun eu cum sta treaba cu chelnerii. Acum cativa ani am lucrat si eu ca ospatar si stiu cam toate smecheriile pe care le fac ei...........oricum vroiam sa spun altceva ca oricat ai incerca sa fii cu ochii pe ei tot te fura chiar daca iti ia putin dar ei se multumesc ca te-au pacalit.Am vazut cazuri cand le-a lasat spaga grasa si tot nu s-au multumit.Te vrajesc ,te aburesc ca sa fie tot ca ei
tigrutz spune:
Cand m-a cerut pe mine, el m-a intrebat daca vreau sau nu sa vina sa ma ceara cu ai lui. Stia foarte bine ca vreau, asa mi-am dorit, mi s-a parut o dovada de respect...si au venit la noi, si a fost emotionant...mie una mi-a placut, si daca socru vorbea si mai putin, era si mai bine.
coradyne spune:
Hello...
Am tot citit si am tot citit tot felul de mesaje si tot felul de subiecte de pe forumul asta, si am ajuns la concluzia ca aici toata lumea e draguta si cumsecade, drept pentru care hop si eu (dupa 3 zile de asteptare de autentificare a contului ).
Pe mine ma pasioneaza subiectul asta cu nuntile (in special cu decoratiunile specifice; dar de cand va citesc pe voi, am inceput sa ma interesez si de rochiile de mireasa ). Si asta fara sa fie vorba de nunta mea, ca pentru aia mai e de asteptat...
Asa, si vroiam sa va arat un site care mie mi-a placut la nebunie: www.theknot.com. Asta asa, ca sa cuprinda tot.
Dar in mod special vroiam sa va arat o pagina: http://www.weddingdecor.com/decor/Backdrops.shtml
cu niste poze care pe mine m-au lasat paf.
Astept sa-mi spuneti daca ati vazut ca se poate face asa ceva in Romania (teoretic n-ar tb sa fie greu), dar de... noi cu originalitatea stam mai prost.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Fetelor haideti sa va spun eu cum sta treaba cu chelnerii. Acum cativa ani am lucrat si eu ca ospatar si stiu cam toate smecheriile pe care le fac ei...........oricum vroiam sa spun altceva ca oricat ai incerca sa fii cu ochii pe ei tot te fura chiar daca iti ia putin dar ei se multumesc ca te-au pacalit.Am vazut cazuri cand le-a lasat spaga grasa si tot nu s-au multumit.Te vrajesc ,te aburesc ca sa fie tot ca ei
Eu cred ca de furat nu trebuie sa-mi fie teama. Bucatarul e subordonatul lui iubi, la fel si chelneritele. Mama lucreaza la Casa Armatei... Asa ca nu cred ca o sa aiba tupeu careva sa ma fure. Din acest punct de vedere e bine. Suntem de-ai casei acolo.
Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana super
Giova spune:
Oana si eu ma gandeam la un om de incredere sa mai circule prin bucataria lor sa vada, dar oricum nu duc toata bautura acolo. pe rand. Mai ales whiski-ul.
Krelia am fost in oras si chiar ma uitam la jucarii din plus, preturi nu gluma, asa ca.... ori te gandesti la altceva, ori iei una mai mica.
poze
gio si bb Marco 28+
coradyne spune:
Imi cer scuze, am vazut ca nu poti sa intri direct pe pagina de la theknot.com, asa ca formula magica ar tb sa fie: http://www.theknot.com/
Enjoy.
Andita spune:
Tocmai am vorbit la telefon cu mami, si cica nu-s intraga de vreau sa dau 40 de milioane pe o rochita.....cica cu banii aia pot sa-mi iau haine sa fiu cea mai eleganta un an intreg.....dar mie nu-mi pasa de anul ala intreg, ci de noaptea aia! Atat! Si cand a mai auzit si de pantofi de comanda cu 3 milioane, cica daca ma fura nu o sa ma mai aduca inapoi, ca sunt "o valoare". Si i-am trimis o poza pe adresa de mail a lui frate-miu, ca sa o conving...ca sunt nebuna!
Nunta noastra
Poze
papusika spune:
quote:
Originally posted by Andita
Tocmai am vorbit la telefon cu mami, si cica nu-s intraga de vreau sa dau 40 de milioane pe o rochita.....cica cu banii aia pot sa-mi iau haine sa fiu cea mai eleganta un an intreg.....dar mie nu-mi pasa de anul ala intreg, ci de noaptea aia! Atat! Si cand a mai auzit si de pantofi de comanda cu 3 milioane, cica daca ma fura nu o sa ma mai aduca inapoi, ca sunt "o valoare". Si i-am trimis o poza pe adresa de mail a lui frate-miu, ca sa o conving...ca sunt nebuna!
Nunta noastra
Poze
...mama mia ce de bani...cred ca venim sa te furam...ca la o asa mireasa..o asa rascumparare...