Miresele anului 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
kateryna spune:
Giova la capitolul asta iti spun cum am facut noi si la cununie si cum vom face si la nunta.
Cei de la restaurant ne-au dat o combina frigorifica in care sa punem bautura necesara pentru inceputul nuntii (combina care era la vederea noastra). Pe masura ce luau de acolo bautura ca sa o aduca la masa, la un anumit interval de timp cineva de la noi aducea bautura de la masina:D si completa in frigorifica. LA sfarsit toate sticlele noastre goale erau la un loc si am putut sa vedem exact ce s-a consumat si ce nu.
Nunta noastra
Cununie civila
papusika spune:
Bunaaaaaa!
Eu sunt noua pe aici......sunt si eu o miresica de 2006...si cum forumul mi-a deschis ochii cu privire la multe subiecte legate de pregatirea nuntii...am hotarat sa ma alatur si eu voua :)...Eu as vrea sa fiu miresica pe 1 iulie...dar sunt inca in cautare de restaurant...Ma bucur sa va "cunosc" si abia astept sa schimbam impresii...Tigrutz..cred ca pe mine ma asteptai..
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
Tot nu mi se deschide mess. Nu stiu ce sa mai fac?
Uita-te in preferences la connection si spune-mi care din alea 4 optiuni le ai clicate.....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Giova spune:
a.cicel la noi in Alba-unde vom face nunta, personajul ala se cheama vornic, chiar de meniuri si de bautura nu se ocupa el. el ne anunta care sunt pasii ce trebuiesc facuti in timpul nunti si mai intretine putin atmosfera. nu stiu daca voi lua la nunta mea un asemenea individ.
Kateryna, si ei au frigidere, dar sunt la ei in bucatarie, si nu poate sta acolo un om de-al nostru tot timpul.
Si eu ma gandeam sa duca cineva pus de noi, bautura pe rand, si tot asa.
Vom vedea noi ce idei ne mai vin pana la anul.
poze
gio si bb Marco 28+
krelia spune:
Bolecutza si papusika, va scriu pe listutza si am rugamintea ca, atunci cand veti fi definitivat cautarile cu restaurantul si biserica, sa-mi scrieti in PM sau mail, ca sa updatam, ok?
Va pup si inca o data, bine ati venit!!
26 august 2006
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by papusika
Bunaaaaaa!
Eu sunt noua pe aici......sunt si eu o miresica de 2006...si cum forumul mi-a deschis ochii cu privire la multe subiecte legate de pregatirea nuntii...am hotarat sa ma alatur si eu voua :)...Eu as vrea sa fiu miresica pe 1 iulie...dar sunt inca in cautare de restaurant...Ma bucur sa va "cunosc" si abia astept sa schimbam impresii...Tigrutz..cred ca pe mine ma asteptai..
Da Papusiko, pe tine te asteptam Cum merge treaba la etajul 7?
papusika spune:
Nu ma pot gandi la altceva decat la aces subiect ..asa ca iti dai seama ca nu mai conteaza ce este in jur
krelia spune:
quote:
Originally posted by papusika
Nu ma pot gandi la altceva decat la aces subiect ..asa ca iti dai seama ca nu mai conteaza ce este in jur
pai atunci da-ne mai multe detalii...nu ne lasa asa in suspance ...cum s-a-ntamplat hotararea...te ceru...nu te ceru....cutare alea alea!
26 august 2006
krelia spune:
jesia, daca ma "auzi", ia zii, fusashi la biserica aia de care stim noi doua?
S-a concretizat ceva?
26 august 2006
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Bolecutza
Freia, Am vazut ca tu te ocupi cu gestionarea datelor, la mine, daca voi avea si confirmarea celor de la restaurant poti trece ca data a nuntii 1 iulie la Club Residence - Bucuresti.
Bolecutza
Bine ai venit .
M-am uitat pe site-ul Clubului Residence si mi s-a parut super. Cu siguranta o sa ai o sala de nunta de vis. Imi poti spune, te rog, cat este meniul al ei pt anul viitor?
briza_marii