Miresele anului 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bai .....scuze ma grabeam sa sriu promit sa dau de paste un miel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Bai .....scuze ma grabeam sa sriu promit sa dau de paste un miel

Si la ora asta imi e si "foame"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Jesia nu e nimic, eu te iert.
Fetelor am pus ceva poze, restul maine, ca acum mergem si noi la Romstal sa vedem de obiecte sanitare pt. noul nostru ap.
Pupiccccccciiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Fetelor am gasit organza convenabila ca pret pentru marturii!!!]

Am fost si am vorbit cu bijutierul pentru verighete si pentru bijuteriile de miresica!

Am fost si la o florarie meseriasa de pe Decebal si am aflat niscai preturi!

Vedeti@! Si eu mai fac cate ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai miresici mai harnicutze ca niste albinutze!
Am trecut si eu o leaca pe la voi ca ma trecu melancolia.... Cum stati cu emotiile?!
Va pupiceste fata si daca aveti nevoie de un sfat.... se rezolva cu un simplu PM sau email.

Pupici

Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

A.. pt verighete.. fetele din Bucuresti, va recomand un bijutier super , in magazinul Victoria , la parter , ultima bijuterie , este un nene care face verighete si alte bijuteri manuale ..Puteti merge si cu aurul si cu modelul vostru .. iar manopera e super ieftina. Eu am dat acolo pe verighete noastre care au 16 grame, 7 milioane .. Pentru verighete in aur galben era 40 mii /gram , iar cele cu aur galben si alb 450 mii/gram.. Lucru manual .
Nu fac reclama , ci doar eu am fost multumit de nenea ala..
Pupici la miresici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Doamna Purdea felicitari de la Doamna Enache Ai niste poze superbe.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Multumesc pentru primire Krelia
Cred ca deja am gasit locul ideal: Crowne Plaza, pentru ca vreau ceva frumos si nu o sa am multi invitati. Adica or sa fie in jur de 40. Chiar azi am vorbit cu o prietena care si-a facut acolo nunta si a zis ca totul a fost super: servirea, mancarea etc.
Dar sunt inca deschisa la idei noi. Btw eu vin in tara pe 28 octombrie si stau cam o saptamna, sper sa am timp sa rezolv si biserica si restaurantul
Daca mai ai tu ceva idei, te rog nu ezita sa mi le impartasesti

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Doamna Purdea , scuze de intarziere , dar FELICITARI ,CASA DE PIATRA SI TOATA DRAGOSTEA SI INTELEGEREA DIN LUME.
Sa fi iubita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Multumesc pentru primire Krelia
Cred ca deja am gasit locul ideal: Crowne Plaza, pentru ca vreau ceva frumos si nu o sa am multi invitati. Adica or sa fie in jur de 40. Chiar azi am vorbit cu o prietena care si-a facut acolo nunta si a zis ca totul a fost super: servirea, mancarea etc.
Dar sunt inca deschisa la idei noi. Btw eu vin in tara pe 28 octombrie si stau cam o saptamna, sper sa am timp sa rezolv si biserica si restaurantul
Daca mai ai tu ceva idei, te rog nu ezita sa mi le impartasesti

Mello motanelul iubit

Buna, miresici!

Eu sunt o membra f putin activa si asta din lipsa de timp....insa citesc tot ce scrieti voi!!!!

Am vazut ca ai laudat Crowne Plaza. Eu tocmai am auzit un comentariu nu tocmai pozitiv despre acest restaurant...o verisoara de-a mea a fost la o nunta acolo acum doua-trei saptamani. Mi-a spus ca atat mancarea, muzica si servirea au fost execrabile(citez). ''aperetivul a fost romanesc, nimic deosebit(nu stiu exact ce inseamna asta) ; friptura si cartofii au fost intr-un sos gretos, iar pestele a fost atat de prajit ca nu l=am putut manca''. Mai multe nu stiu, doar am scris ce mi s-a spus, poate ajuta pe cineva.

krelia, te rog, schimba-mi si mie data, de pe 15 iulie pe 16 iulie tot la Locanta Jaristea!

Cred ca tu ti-ai rezervat biserica Gradina Icoanei! Spune-mi si mie unde este si cam cat costa ceremonia, te rog frumos!

Raza, draga mea, suferi asa mult, Doamne, viata este asa scurta si lumea a devenit asa rea! Nu stiu daca v-am spus, eu sunt la a doua casatorie, am ceva experienta....Sfatul meu, daca vrei sa-l primesti, fii egoista si gandeste-te la ce te va face pe tine fericita. Nu merita nimeni si nimic sa suferi pe lumea asta si alegerea este in mainile tale. Stiu ca este greu insa nu este imposibil....poate ce zic eu suna a definitii insa sunt concluzii trase din experienta.

Va invidiez ca sunteti asa aproape una de cealalta si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa vin si eu mai aproape de voi!!!!!

In mesajul viitor o sa va spun impresii si despre biserica Sf-Elefterie si despre rest. Casa Armatei!

Numai bine si incredere in voi!

Pupici miresici....asa este vremea prin Montréal!!!!

Mergi la inceput