Miresele anului 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mersic Krelia.

Giova, tu pe unde esti?

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Krelia suna tu si fa-ti programare. Eu cand m-am dus, fara programare, doar asa ca sa vad ce e de capu lor, si mi-au zis sa-mi fac programare sa vin la probat ca rochia oricum puteam s-o comand dupa targu de la marriot din martie....asa ca n-o sa ai nici o obligatie, zici ca astepti sa vezi si colectia din 2006 :) pe care eu o astept cu deosebit interes .

Raza, sorry ...nu-ti mai dau eu sfaturi...tin doar pumnii sa se termine totu cat mai repede si cat mai bine pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Uite ca am sunat si....surprize, surprize....nu raspunde nimeni!!!! Mai incerc, ca sunt perseverenta de fel...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by plici plici

asa ca n-o sa ai nici o obligatie, zici ca astepti sa vezi si colectia din 2006 :) pe care eu o astept cu deosebit interes .

apropos....oare cand apare colectia din 2006?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by plici plici

asa ca n-o sa ai nici o obligatie, zici ca astepti sa vezi si colectia din 2006 :) pe care eu o astept cu deosebit interes .

Oana & Marius
Wedding Day

mie tipa de acolo mi-a zis ca ei prezinta colectia noua o data cu targu de la marriot, dar ca la ei ajunge mai devreme, cam in februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana

Mda, buna intrebare!!
Pai, ori pe la sfarsitul anului....ori pana in targurile din februarie-martie de la Sofitel si Marriott, nu???
Asa ar fi logic, dupa mintea mea

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ma gandeam eu ca pe la sfarsitul anului sau cel tarziu la inceputul anului viitor trebuie sa apara...si cred ca putem vedea rochiile inainte de targul din martie pe sit-ul demetrios!?

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

"Ah, balkina, cand am fost ieri la biserica sa dau taxa, l-am gasit pe preotul Necula, care era extrem d euimit ca deja se rezerva datele pt cununiile din 2006...si mi-a aratat, uite, pe 3 iunie avem deja 3 cununii una dupa alta ...cred ca printre ele sigur erai si tu"

Krelia, multumesc ca te-ai uitat pentru mine. Trei cununii pe data de 3 iunie 2006?!? Erau trecute la sf. agendei de 2005, nu?
Eu stiu ca eram a doua cu 3 iunie 2006. Ma intreb cine-o fi a treia miresica?
Maaama, pai va fi foarte usor sa ne incurce orele, ufff! Trebuie sa ma duc sa mai verific, acum ca i-ai dat si tu Agenda de 2006.

Oricum este o idee buna sa ne verificam una pe alta, mai ales ca stim datele fiecareia. Tu la ce ora ai, pe 26 august? Eu am la ora 18:00, 3 Iunie 20006.

I pup u

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetelor!!!!
Gata, sunt d-na Purdea.......
Sa va povestesc putin cum a fost:
Vineri
Am plecat de la munca dupa buchet: dragut.Pe urma dupa tort : dragut.Pe urma spre Alba.
Tot drumul m-am purtat groaznic cu Clau, nu prea am vb. cu el si ce vorbeam il luam peste picior.Am ajuns acasa, am mers la ai mei, pe urma la Clau la somn sa ne pregatim pt. marea zi.
Sambata
M-am trezit la 7 cu niste emotii in stomac, mama mia. Atata m-am invartit pana l-am trezit si pe Clau. Am mancat putin, ca nu ne trebuia. Am plecat sus la ai mei, a venit bunica de la Unirea si matusa si le-am zis ca mergem sa vedem daca e totul ok cu restaurantul. Am rezolvat cu restaurantul pe urma ture sa-mi caut strampi. Nu stiam care culoare se potriveste mai bine asa ca am luat vreo 3 perechi.Intre timp primesc un sms de la sora-mea sa ajung acasa ca ma suna.Mergem acasa, apare vara-mea de la Timisoara si-mi suna mobilulu: sora-mea. Ma gandesc, de ce nu a sunat pe fix, ca de-aia m-a trimis acasa, nu? Raspund la tel. si-mi zice: hai la usa si deschide sa nu-mi mai stric banii!!!
Fetelor m-am pus pe-un plans de numa .
Toti stiau ca vine, chiar si Clau si nu mi-au spus nimic, doar sa-mi faca surpriza.Eu m-am gandit vineri seara ca de ce a ramas vara-mea in Tm si nu a venit cu noi vineri?Am banuit ceva, dar n-am zis la nimeni.
Parca mi-a inseninat ziua, acum vroiam sa ma marit, nu mai aveam emotii.Am stat la taclale, am vazut hainutele lui Marco si ne uitam ca e 11.30. Fuga la dus, Clau s-a dus la el acasa, dar mi-a adus camasa sa o calc.
Matusi-mea facea ceva la costumul lui tata, mama calca camasa lui Clau si fusta mea, vara-mea era la coafor cu sora-mea. Am facut dus si cu prosopul in cap fug la coafor, acolo vazand freza verisoarei mele, am zis ca mai bine il las asa si ii fac eu ceva acasa.
A inceput agitatia, sora-mea ma machia, copii urlau ca nu stiu cu ce sa se imbrace, lume multa, ne calcam in picioare, suna Clau ca e 12.30 si tre sa plecam. Urlu la el si-i zic ca nu sunt gata.
Intr-un final la 13 fara 10 coboram si noi, pe mamam am lasat-o sa se imbrace, fiindu-mi frica ca incepe cununia fara ea.
Ajungem acolo, lume multa, toti ne asteptam, sun pe mama, e in taxi cu tata, ma mai linistesc.
Intram inauntru, viceprimarul, varul lui mama, ne astepta am fost sa dam actele, am zis ce nume iau, Clau nici n-a auzit ce nume i-am zis sa treaca.Am dus actele martorilor:sora-mea si un prieten de-a lui Clau.Si pe urma a inceput ..... Clau a raspuns foarte serios si sombru DA.Eu cand l-am auzit m-a bufnit un ras, de noroc cu Clau care ma tot cotea, ca m-am oprit.A fost frumos, s-a terminat repede, noroc ca nu a fost nici o cununie dupa noi si am putut face poze cu toti si am mai stat la o barfa.
La ora 14 eram in fata restaurantului, i-am asteptat pe toti pe urma am urcat.A fost frumos mancarea multa si buna, cand s-a adus tortul au cantat la multi ani, am taiat amandoi prima felie.
Ne-am schimbat si ne-am adunat toti la ai mei pt. a vedea caseta video si pozele.
Seara am iesit putin cu prietenii lui, dupa care m-am dus la vara-mea cu sora-mea si mi-am asteptat sotul sa vina acasa.
Dupa 2 ore ce ne-am pus in pat, atata a miscat Marco, ca n-am putut dormi.
Duminica
Zi linistita, pe langa casa.
LUni
Fugi la buletin, pupa toate neamurile si in ultimul moment am fost la Cetate unde vom face nunta.
D-na ne-a zis ca prin ianuarie, semnam contractul si se da un avans de 25 mil.
Meniul incepe de la 25 euro si depinde de noi ce feluri de mancare vrem.
La gustarea rece sunt 25 sortimente din care putem alege 8. Si asa si la celelalte. Am vazut sala: pe nuante de albastru si/sau galben.Intra lejer 150 pers., vrem sa ne incadram la astia. Daca vrem sa facem pe alte culori, trebuie sa aducem noi servetele, etc. Daca lasam pe albastru sau galben, au ei tot.
E super frumos!!!!
Nu se plateste sala, ci cate un meniu pt. chelner si personalul bucatariei.
Daca punem bautura pe masa fiecaruia ne-au zis ca avem nevoie de un chelner la 35 pers.Daca facem cu bar, sa ne serveasca chelnerii atunci cate unul pt. 20 pers.
Daca vrem mancare mai sofisticata si carne de crocodil- nu radeti ca au avut o nunta asa- atunci mai multi bucatari. Totul depinde de noi, meniul se stabileste cu 2 sapt. inainte.
Ne-au zis sa nu ne mai facem atatea griji, sa mergem acasa si sa avem grija de bebe.
Am auzit ca cu 6 luni inainte trebuie vb. de biserica, asa ca.... m-am mai linistit acum, cel putin pana prin febr.
Bautura, tortul si prajiturile trebuiesc aduse de noi.

Ma scuzati ca m-am intins atat.
Pozele le pun dupa ce vin din oras, ca am putina treaba pt. munca.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by balkina
Krelia, multumesc ca te-ai uitat pentru mine. Trei cununii pe data de 3 iunie 2006?!? Erau trecute la sf. agendei de 2005, nu?
Eu stiu ca eram a doua cu 3 iunie 2006. Ma intreb cine-o fi a treia miresica?
Maaama, pai va fi foarte usor sa ne incurce orele, ufff! Trebuie sa ma duc sa mai verific, acum ca i-ai dat si tu Agenda de 2006.

Oricum este o idee buna sa ne verificam una pe alta, mai ales ca stim datele fiecareia. Tu la ce ora ai, pe 26 august? Eu am la ora 18:00, 3 Iunie 20006.

N-ai pentru ce!
Da, facusera ei un soi de lista, la sfarsitul unei agendei (de 2005 banuiesc). Eu n-am apucat sa descifrez ceva de-acolo, ca oricum, era agenda cu susu'n jos..cum o vedeam eu ....doar ce mi-a spus preotul.
Eu am de gand sa ma duc la verificare eventual inainte de Craciun sau dupa Boboteaza....dar, surprize, eu zic ca n-o s-avem! ce naiba..am dat si banii, avem si hartiutza de la ei ..faza tare e ca mie, in loc sa-mi scrie 2006, mi-a scris 2005...si abia acasa am vazut.....acu', ce naiba fac, ma duc iar peste popi sa le zic sa-mi modifice, sau o modific eu? (tot e bine ca a scris sambata...cand cade 26 august, la anul) Ora, tot 18.00, ca si tine!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput