Repede, va rog, am nevoie de o idee. Cum sa le prepar? Nu mai vreau ciulama!
Ioana
calesti in ulei cativa ardei si cateva cepe taiate pestisori, pui un pic de faina si stingi cu sos de rosii (sau pui apa si rosii cubulete). sare, piper, un pic de cimbru, pipotele si inimioarele, eventual un strop de vin... bun de tot!
madalina
poze
Eu le fac cu orez,deci pilaf.calesc ceapa,pun pipotele peste ea,apoi sare,piper,boia sau condiment de pui de la Knor,apa,le fierb,iar apoi orez spalat,las sa scada si mai completez cu apa putina din cand in cand,pana e fiert orezul,patrunjel marunt si gata.
Le pui la fiert in apa cu sare, le spuia o pauzasti si apoi uiti de ele pana fierb bine de tot (poti folosi oala sub presiune). Le pui asa fierte bine in robotul de bucatarie cu ccastraveti murati, cativa catei de usturoi, o ceapa, maioneza, o lingura de mustar, piper si le maruntesti/amesteci bine!! Iese o salata de inimi si pipote de 20 de puncte.
Pofta buna!! si sa imi spui si mie daca o faci cum ti se pare
Oana si bb Eric
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10400;107/st/20060520/e/Eric+face+2+anishori/dt/7/k/9701/event.png
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/eric_mm
http://www.divertastore.com
Si ce reteta ar trebui sa incerc si eu care sa-mi placa? Pentru ca de cate ori am facut nu mi-au placut. Am facut un fel de tocanitza din ele cu sos dar nu a fost stralucita iar ultima oara chiar m-am ingretosat de la ele.
Sau daca nu mi-au placut pana acum pot sa incerc orice reteta ca tot nu o sa ma incante?
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)