Cannelloni

Cannelloni | Autor: Ileana Cosanzeana

Link direct la acest mesaj

Fetelor,

Am in dulap 2 cutii de cannelloni si nu stiu cu ce sa-i umplu. Aveti vreo reteta buna? Fetele care locuiesc in Italia poate ma ajuta...

Multumesc mult!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

eu ii fac umplutzi cu carne
nu stau in Italia, mai scriu?


carne de vita/pui tocata cu ceapa si condimente (ca la placinta cu carne), amestecata cu mozzarela sau cascaval ras si ou (ca o pasta, la final incepi sa indesi cu lingurita in canneloni, te apuca plictiseala pana-i umpli)


ii pui intr-o tava inalta
se acopera pana sus (neaparat pana sus, ca altfel nu se umfla aluatul ala de pasta uscata - canneloni)cu sos - faci sos dupa gust


se pot umple si cu pasta din mai multe branzeturi
cu pui si ciuperci,
etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

uite aici super link
http://www.reclamaaaaaa/forum/viewtopic.php?t=3329

Le poti umple cu absolut orice sos pentru lasagna . Deci de la ricotta, spana, carne , ciuperci, de ce nu chiar si un ragł de peste in loc de carne.. dupa gust si imaginatie.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Saru'mana!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by crista-s

uite aici super link
http://www.reclamaaaaaa/forum/viewtopic.php?t=3329

Le poti umple cu absolut orice sos pentru lasagna . Deci de la ricotta, spana, carne , ciuperci, de ce nu chiar si un ragł de peste in loc de carne.. dupa gust si imaginatie.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."



Cristina draga,
Nu se deskide pagina de pe reclamaaaaaa.Si nici altele cu rete de cannelloni de pe siteul respectiv.Cica "Ne pare rau, pagina ceruta nu exista pe acest server!"

Care-i problema?Si voi ati patit la fel?


Saru*mina!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, s-a schimbat formatul forumului de pe reclamaaaaaa si link-urile nu sunt active.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

De ieri reclamaaaaaa are in primul rind alt design, probabil ca a mai si schimbat cite ceva ici colo si pina se mai pun si ei la punct cred ca nu se pot deschide anumite discutii mai vechi.
uite din nou aici unde era discutia ( adica in forum, retete in imagini si de aici la pagina 18 discutia"Cum face Adriana cannelloni"
http://www.reclamaaaaaa/forum/index.php?showtopic=3329&b=1&st=&p=#entry
)
sper ca acum se deschide , insa nu se vad pozele ... cit de curind or sa rezolve ei si asta ...


Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

1. cu carnita astfel:

- carne de vaca tocata se amesteca cu uneli de masline, sare, piper, busuioc, putin sos de rosii - se caleste;
- se umplu pastele cu carnea
- se face un sos de rosii - eu il fac cu rosii din conserva (rosii cu sos, rosii italiene, nu stiu exact cum se numesc) - rosiile din conserva + sare + zahar se pun pe foc 10 minute;
- se pun pastele intr-un vas, se pune peste ele smantana din belsulg, se acopera total cu sosul de rosii, poti sa pui niste parmezan deasupra;
- se dau la cuptor si sunt gata in 20 de min.

Sunt delicioase!

2. cu spanac

- spanac fiert si bine scurs (proaspat sau congelat) se caleste puntintel cu ulei de masline, sare, piper si putin usturoi tocat;
- se amesteca cu braza - de preferinta ricota, dar poti sa pui si branza de vaci sau urda

Urmatorii pasi sunt ca mai sus.

Pofta buna!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

tabula rasa!?eu stiam ca adevaratele canneloni nu se fac cu paste....piept de pui umplut cu....ce iti vine...

Mergi la inceput