Bebelusi de martie - aprilie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

An-k ...sarut mana de aprecieri ...am nascut singurica ptr ca salvarea a venit dupa 7 ore ptr ca s-a considerat ca nu e urgenta si eu eram acasa singura ( ai mei erau plecati in provincie si fostul in armata )si Sebi a venit la 1 ora dupa primul apel...asta e ..viata ne supune la teste care mai de care ..consider ca nasterea lui Benny a fost revansa pe care viata mi-a dat-o ..a fost cea mai perfecta zi din viata mea..Tot inainte!

Ninocikapsper din tot sufletul ca sunteti bine si ca desi conditiile sunt dificile va bucurati ca sunteti impreuna ...Multa sanatate socrului si familiei si te asteptam cu vesti bune!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am mai citit odata mesajele voastre si mai peticesc nitel:

Ligia - scuze, tu m-ai intrebat daca am proiectat bb2 in Grecia, nu Ninocikap...

RP, Alessia, Oana, Ariadna, Zuzu, An-k - multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Marox - stai calma, draga mea, nu-ti fa probleme, nici n-aveai cand sa afli, ca doar ai fost in concediu. Multumesc si tie pt urari si multi !

Rrox - m-ai intrebat cand am luat Augmentinul. L-am luat pe 26 sept, dupa ce in prealabil mi-am facut un test de sarcina, iesti negativ. Deci sarcina avea probabil cam 3 saptamani. Cred ca e cam prost momentul, dar la o cistita hemoragica, cu sange si cheaguri de sange, nici nu mai eram in stare sa gandesc de durere, cand ma duceam la baie. Macar am luat ceva ce stiu ca am luat si cand eram cu Irina in burtica, recomandat de altfel de dr.
Pana la urma, o sa gandesc ca tine, ca Mamacita si ca Ariadna: iau in calcul toate riscurile, o sa intreb mai multi doctori, si o sa fac cat mai multe teste. Am zis ca testez audio bebelusul, sa fiu eu sigura ca e ok.

Adseana - imi pare tare rau de masina!
Dar sa-ti traisca fetita, La Multi Ani!!, azi o sarbatorim pe ea, ca 6 luni nu-s de ici de colo , sa fie norocoasa si sa te bucuri de ea toata viata!!

Daria - sa stii ca te inteleg perfect cu stresul pe care l-ai avut cu Brien, asa am fost eu cu Irina. Bine ca a fost totul ok.

Gata, plec la culcare, ca in 2h1/2 ma trezesc sa-i dau panadolul Irinei.

Noapte bune si va pe toate, azi mi-ati facut ziua mai frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Noapte buna fetele ..va mai scriu maine dimineata inainte sa inceapa santierul

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI! Alexandra, sa cresti mare, frumoasa si desteapta, sa-ti bucuri parintii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput