piureu de castane

piureu de castane | Autor: an-k

Link direct la acest mesaj

m-am procopsit cu niste castane de la socrii, si am auzit ca se poate face piure, daca da cum? ma ajutati sa nu le arunc?
multumiri
pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Speli, fierbi castanele, le decojesti dupa ce sunt fierte, le faci piure si le amesteci cu zahar, unt, rom, vanilie si frisca batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Wow ce bine suna!
Si yo aveam niste castane in casa si deja erau aruncate intr-un colt.
Merci

poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Eu fac piureul asa: prajesc castanele, le decojesc, le fierb apoi in lapte pana se inmoaie, amestecul asta il fac piure la care adaug zahar, un pic de cacao si rom. Iese un deliciu.
Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc de retete, voi face si-asa si-asa caci am desyule

pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

fetelor care faceti in casa pireul de castane, aveti toata admiratia mea! eu prefer sa-l cumpar gata facut si cand am castane le crestez si le prajesc rapid,sunt f.bune si asa.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Inca ceva: castanele poti sa le fierbi si in apa in loc de lapte si atunci iese ca un fel de gem, merge super uns pe paine cu unt (sau ca varianta de post de piure de castane). Pofta buna!
Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Dar de unde faceti voi rost de castane comestibile in Bucuresti?

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Eu am facut o singura data piure, e cam mult de lucru, de obicei le crestez si le prajesc in cuptor, sunt bune si asa. Am trei castani comestibil in gradina, "mostenire" de la italienii de la care am cumparat casa. Cam pe vremea asta ar trebui sa se coaca (nici nu m-am uitat, ca de o saptamana ploua la noi incontinuu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Mi s-a facut o pofta de piure de castane .
Din pacate cel din comert are prea mult rom in ultima vreme. Acasa nu am facut niciodata, dar cred ca o sa incerc reteta.
Castane am gasit anul trecut la MegaImage, la raionul de fructe. Sper sa apara si anul asta ca eu sunt moarta dupa ele si n-am rude la Baia Mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am cumparat si eu acum castane is vroiam sa va intreb: cit trebuie sa le fierb?

Mergi la inceput