Bebelusi de nov-dec 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mai, ma iertati, eu is mai in cuie cu memoria, dar nu era ziua fetelor lui roserb si ale ionelei-roxana in perioada asta a anului? (imi amintesc de cand eram acu' 1 an cu burtile la gura)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb
Gandacico, incearca sa iei si un antiinflamator pt spate, eu m-am pus pe picioare asta vara cu Flamexin, intr-o zi m-a lasat, dupa ce avusesem o saptamana in care nu mai puteam pune piciorul in pamant.

multumesc, am retinut, dar deocamdata nu am voie sa iau nimic, ca inca alaptez (nici macar unguent)... dar oricum, cred ca e altceva decat la tine... tu ce diagnostic ai avut?

fetele, am uitat sa va zic: lui ioachim i-a iesit si dintele numaru' 8! mai e cineva dintos ca noi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA, cand am dureri asa de mari, iau piafen si astept sa treaca dar acum, vad ca nu isi face efectul...mai e o chestie....ma doare tare-tare in dreapta jos...si ma intreb daca nu cumva o fi apendicita ca saptamana trecuta m-a intepat in drapta jos si acum nu ma inteapa dar ma doare foarte tare si nu stiu daca e ovarul sau apendicul... ...dar nici la doc nu ma duc..sunt singura acasa, Mihai la sv, parintii mei tot la doc sunt cu mama ca are probleme mari cu coloana si s-ar putea sa o opereze!!
MOSS, cum as putea sa iau legatura cu tine?????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Gandacelu, noi avem 8 dinti demult. Nici nu mai stiu exact...cred ca de la sase-sapte luni.

Sa aveti o saptamana excelenta,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza, ar trebui sa ajungi totusi la un doctor. Dupa cum stii, cu apendicita nu este de glumit. Mihai nu poate sa-si ia jumatate de zi libera?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

ELIZA, Mihai e cu seful la un hotel , au o conferinta...nu stiu ce sa zic, mai stau un pic sa ii fac papa lui bebe, sa fac si pt ai mei niste spaghete si daca tot nu ma lasa deloc durerea am sa il sun sa mergem la doc...vad ca durerea s-a centralizat doar intr-un loc, nu mai eate implicat si rinichiul...de-aia cred ca ar fi apendicita...multumesc frumos de grija, esti o scumpa...nu stiu daca ai fost operata de apendicita, p emine, ma cocoseaza durrea, si merg ca un melc prin casa...sper totusi sa nu fie apendicita...ca m-am saturat de operatii pe anul asta....ar fi cam...a patra!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

onitzo draga,
sa nu fie, mai mami, rinichii, ca si eu am ajuns acu vreo 10 ani la urgente crezand ca am apendicita, si cand colo era rinichiul... si tot cocosata eram...

ooooooooofff:((
sanatate!

Mergi la inceput

GANDACICOOO, macar sa fie rinichii sa stiu o treaba, ca uite, mi-a dat tata tel. ca au internat-o pe mama si probabil in curand o si opereaza la coloana si nu imi permit sa ma internez si eu acum, ca ...cine sta cu paul???? in fine, vreau sa am o gandire pozitiva si sa sper ca osa imi treaca si sa pot sa o ajut p emama cu tot ce are nevoie!!! tepupic ducle...aaa..cu rinichii la mine epoveste veche, dap, e suerpdureros si mie mi se lasa durerea la ovar dar acum parca e diferita durerea, nu stiu ce sa zic, ca ma si inteapa parca.......sanatate si voua!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

va salut si va pupez in graba...

multumim fetelor care nu ne-au uitat de ziua lui Vladut si ne-au felicitat ; n-am avut net o perioada si acum suntem pe fuga ...
vladut e bine, si-a sarbatorit cu tort pe papuci a 11 lunisoara, a fost fericit...a primit in dar prima lui cartulie...ne-am plimbat si noi ca toti iesenii la sarbatorile iasului, intr-o aglomeratie de nedescris...si acum stam in casa la caldurica, ca se pare ca a venit toamna.

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si ptr Felis si ptr Mihaita !!!refacere rapida si intoarcere cu bine!!!!

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput