Bebelusi de nov-dec 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
ionela roxana spune:
Aime si Eliza va doresc din tot sufletul sanatate puiutilor, Vladut si Alex, fericire si muuuuult noroc in viata

(si sucuze ptr. intarziere
), iar ptr. mamici de le trei cucuiete multi
sib cate-o
virtuala numa`!
Monica 

lui Ruxi, sanatate si numa` bucurii sa va aduca, iar tu Ruxi sa mananci un picut mai mult ptr. ca mami sa fie un picut mai linistita, dar sa devii totusi foto-model!; a, si petrecere frumoasa, alaturi si de tatic
!
Mada daca Edy se sperie de calut acum inseamna ca nu este pregatit de el; lasal pe el sa decida momentul, acum chiar daca il dai il sperii mai mult, il faci sa-l urasca; poate nu acum va fi pregatit de el, ci poate vre-un an jumate?
Gandacico(cuscrito)multa sanatate
; am citit ce-ai patit cu mijlocul; si eu mai patesc asa uneori, dar incerc sa nu bag in seama; oricum ai maaare grija
Feliciarefacere usoara lui Mihaita

(ai mare grija de sanatatea ta!!!
)
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
Jasmine spune:
Paxela,multumim ca ne tii la curent cu evolutia lui Mihaitza.
Cu privire la tortul ala,am mai citit si aici :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59127
E interesanta si varianta cu piscoturi si mere calite.
Jasmine si
Radu
danette spune:
Am un w-e plicticos, fiidca stam in casa... Iris are iar muci si la noi e f.f. frig, sunt 6 grade afara si sufla vantul, dar e frumos.
Fetelor, sa va spun realizarea zilei, Iris intelege cand o rog sa-mi aduca ceva, si executa...
Am repetat asta deja de vreo 5-6 ori azi si e clar... intelege ca trebuie sa-mi aduca jucaria. Eu sunt foarte fericita, poate puiutii vostri fac chestia asta mai de mult...
Pentru muci am descoperit o chestie super, un aspirator nazal care se monteaza pe aspiratorul normal si ii aspira mucii instant!! E BETON, scap de tot calvarul cu urletele si zmuciturile intr-o secunda!
Mada, eu o tot pusesem pe Iris pe calutii si pe alte jucarii care sunt in METRO, si nu am observat reticenta din partea ei, de fapt inca n-am observat sa-i fie frica de ceva... probabil inca nu i-a aparut instinctul de teama. Sau nu se manifesta...???
Mama mea are in casa si sobe de teracota, si cum noi (eu si Iris) stam mai mult acolo, fiindca sotul meu apare doar seara acasa, am decis ca trebuie sa facem ceva sa n-o mai tenteze pe pitica sa-si bage nasul si manutele pe acolo... asa ca i-am pus o Baba Cloantza acolo si i-am tot explicat noi ca Baba aia nu-i tocmai un personaj pozitiv... SI SURPRIZA, A INREGISTRAT EA CEVA... adica incepe sa rada (chicoteasca) cand trece pe langa soba, se uita complice la noi, dar nu mai deschide usa!!!![]()
Nu-i e frica de Baba aia, dar ceva o face sa nu mai deschida usa..
Am mai descoperit ca-i plac pisicile, le prefera clar fata de alte animale din carticele... de-a dreptul le pupa![]()
Si mie nu-mi plac deloc matzele...le urasc
, sunt perfide...
Cred ca seamana cu taica-sau si la faza asta
Dana & Iris
pozele noastre
monica-elizabet spune:
ionela-roxana
si saru mana mult de urari
si cucuietelor tale sa fie sanatoase.
jasmine, eu am facut tortuleteul mai am sa-i pun frica deasupra si sa-l ornez. eu am curatat merele, le-am taiat cubulete, am pus stafide, scortisoara, unt si zahar si le-am pus la calit...am oprit niste sirop cam o ceascutza de cafea...am pus merele calite in forma de tort, apoi am pus pandispanul deasupra, cand s-a copt am intepat cu furculitza si l-am insiropat cu siropelul oprit in cescutza, apoi am intors tortuletzul si urmeaza sa-l ornez.
ideea cu piscoturile e super...abia astept sa-l fac si eu...dar eu cand vad piscoturi deja ma gandesc la reteta de la miche
de tiramisu
paxelina
ce mai stii de felis si mihaitza?
va pup si am fugit...duminica palcuta in continuare
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
paxela spune:
mihai a iesit de la terapie intensiva si este cu felicia in camera, sunt amandoi bine( si-a mai revenit si ea)
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
try spune:
D-na corespondent Paxela, cum e Mihaita? Mananca normal sau ii dau doar lichide si prin perfuzii? Sta in funduletz sau numai culcat? Cand va reveni cu totul la normal (adica medicii cand preconozeaza ca el isi paaote relua toate activitatile normale varstei lui).
Multumim de postari.
Dana, dar la aspiratorul normal, dacaii pui u naspirator nazal (deci un orificiu tare ingust) nu devine prea puternica forta cu care trage? Ma gandesc sa nu cauzeze spargeri de vase de sange (si astfel sangerari) la forta cu care poate trage aspiratorul normal.
Dar banuiesc ca voi deja ati folosit metoda si nu s-a intamplat nimic.
Alex deja face la olita kk dimineata. Sper sa-l tina. Deja intelge ce e cu kk la olita, eu ma screm i nfatza lui si el stie ca de-aia il pun pe olita, sa faca kk. Deci uite dom'le ca-s capabili sa inteleaga problema si cu siguranta sunt capabili sa invete sa ceara la olita si mai devreme decat se tot vehiculeaza (1,5 ani). Doar ca trebuie sa stai un pic de fundul lor, nu sa te astepti sa ceara ei de la sine fara ca noi sa-i invatam.
Gandacico, bine-ai revenit.
MAINE E PRIMA MEA SI DE MUNCA dupa un an de zile. Parca am un pic deemotii, nu stiu ce sa zic. Si parca n urealizez prea bine ca nu ma voi mai trezi dimineata cand vreau si nu o sa mai lenevesc cand doarme alex etc.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
for2nity spune:
Buna seara fetelor, sper ca ati avut un sfarsit de saptamana grozav.
Noua ne-a salvat tot we dupamasa asta cand am fost in vizita la parintii mei...printesa mea a fost in mijlocul atentiei bineinteles, ea si-a dat seama de asta si s-a comportat ca atare, madarita si increzuta pana la loc comada dar in sensul bun, m-a uimit si pe mine. Una peste alta n-am mai ras atata de nu mai stiu cand. Va pup, noapte buna.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
paxela spune:
quote:
Originally posted by try
D-na corespondent Paxela, cum e Mihaita? Mananca normal sau ii dau doar lichide si prin perfuzii? Sta in funduletz sau numai culcat? Cand va reveni cu totul la normal (adica medicii cand preconozeaza ca el isi paaote relua toate activitatile normale varstei lui).
Multumim de postari.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
revenim cu vesti
cum ziceam mihai e cu felicia in camera, ieri a avut voie doar 50 ml lapte la fiecare masa iar azi are voie sa pape orice

nu mai este legat la nici un aparat la nici un furtunel are doar 3 pansamente unul la operatie unul la glezna si unul la manuta unde a avut perfuzie
cat vb cu felicia la tel a tinut mortis sa ma salute si avea o voce asa vesela, zicea agu aguu guga eee( adica saluta-le pe fete si multumeste-le ca au fost alaturi de mine)
a inceput sa isi reia din goana lui prin patut incearca deja sa se intoarca pe o parte dar se intoarce repede inapoi pe spate
joi ii vor scoate firele
poze
paxela spune:
quote:
Originally posted by try
MAINE E PRIMA MEA SI DE MUNCA dupa un an de zile. Parca am un pic deemotii, nu stiu ce sa zic. Si parca n urealizez prea bine ca nu ma voi mai trezi dimineata cand vreau si nu o sa mai lenevesc cand doarme alex etc.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
bafta maine, sa ai o zi usoara, si sa ai parte dooar de realizari
poze
monica-elizabet spune:
paxela
, multumim mult pentru vestile despre felis si mihaitza, ma bucur muuult ca sunt bine amandoi.
multa sanatate si tie sa-ti treaca raceala repede
try,
bafta in prima zi de munca...cu cine ramane alex?...cred ca ai mai spus dar am uitat....
am fugit sa-l culc pe alex si plec la aeroport...va pup pe toate si pe bbelusi
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos