Bebelusi de nov-dec 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
ionela roxana spune:
fetelor sa nu ma
, yo mi-s toanta care a sunat-o, ptr. ca nu stiu cum sa-i trimit mesaj; am facut o mare prostie, stiu, sper sa nu va suparati pe mine, voi sau Felicia, vroiam doar numai sa-i spun sa nu mai planga, ptr. ca starea ei de tristete se transmite si la el, si nu-i bine deloc; imi cer mii de scuze!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
paxela spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
fetelor sa nu ma, yo mi-s toanta care a sunat-o, ptr. ca nu stiu cum sa-i trimit mesaj; am facut o mare prostie, stiu, sper sa nu va suparati pe mine, voi sau Felicia, vroiam doar numai sa-i spun sa nu mai planga, ptr. ca starea ei de tristete se transmite si la el, si nu-i bine deloc; imi cer mii de scuze!!!
mamica celor doua cucuiete.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
nu se supara nimeni,multumim ca ai sunat-o chiar daca nu a putut vorbii isi cere scuze si te roaga sa nu te superi pe ea
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
raluca.gabriela spune:
Mai e o jumatate de ora! Ce e greu cred ca a trecut, acum il cos, banuiesc. Pot si eu sa trag un emoticon vesel ca pana acu mi-am ros unghiile in liniste: 

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
andreap spune:
I-am trimis si eu un mesaj!Sper sa fie bine....Offfff,numai in locul ei sa nu fim acum!Important e sa reuseasac operatia!
Raluca,s-a uitat in gat,a ascultat-o la plamani,cica nimic!E idiot sau .................??????????
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by andreap
Raluca,s-a uitat in gat,a ascultat-o la plamani,cica nimic!E idiot sau .................??????????
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Io nu-s doctor nici pana la genunchiul broastei, mi-am dat un pic cu parerea... SDa dea Dumnezeu sa fie doar de la dinti ca asa scapi ieftin.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
raluca.gabriela spune:
GATAAAAA!!!!!!!!!! A IESIT DIN OPERATIE SI TOTUL E BINE! MULTUMIM LUI DUMNEZEU SI BOCIM ACUM IN VOIE, CA E DE BINE!!!!!!!!!
Mihaitza s-a mai nascut o data...

![]()

![]()

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
paxela spune:
greul a trecut mihai a rezistat operatiei sa ne rugam sa fie ok sa nu faca complicatii sa ii vedem printre noi in 2 saptamani[/red
[red]bravooo mihaiiiii
esti luptatorul nostruuuuuuu
multa putere in continuare
poze
paxela spune:
felicia va multumeste pentru toate gandurile voastre si va pupa
sa ne rugam in continuare pt mihai
poze

Si eu sunt in urma, abia ce am deschis si am vazut ca il opereaza pe Mihaita