Dragostea se testeaza?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mie mi se pare ca dragostea se testeaza de la sine, nu e nevoie sa faci si eforturi in sensul asta....

Iar in ce priveste conversatia de care spuneai, probabil era o gluma. Cred ca a vrut sa spuna ca asteapta sa vada daca relatia devine mai serioasa, inainte sa sara cu propunerea, sau ceva de genul asta.... Daca nu stii pe ce ton a spus-o, n-are sens sa te scandalizezi.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Elise

Mie mi se pare ca dragostea se testeaza de la sine, nu e nevoie sa faci si eforturi in sensul asta....

Iar in ce priveste conversatia de care spuneai, probabil era o gluma. Cred ca a vrut sa spuna ca asteapta sa vada daca relatia devine mai serioasa, inainte sa sara cu propunerea, sau ceva de genul asta.... Daca nu stii pe ce ton a spus-o, n-are sens sa te scandalizezi.

Elise

Elise, nu m-am scandalizat dar tipul vorbea serios si mi s-a parut cam trista treaba asta. Fiecare face ce vrea cu relatia si cu viata lui, dar m-a interesat sa stiu cati sunt "pro" sau "contra" teste, exact cum ai zis si tu si altii, dragostea se testeaza oricum, nu trebuie sa faci acest lucru premeditat.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Cand m-am casatorit si eram super entuziasmata si fericita colegele de servici trecute cu mult de prima tinerete vorbea despre casnicie ca este o loterie sau chiar mai dur "casatoria este un schimb de interese".La vremea respectiva nu concepeam asa ceva,vedeam casnicia asa cum este ea prezentata in filmele americane.Cu timpul mi-a trecut...
Oricum ar fi, in casnicie nu trebuie sa intri cu capul inainte;cand te casatoresti trebuie sa fii cat de cat rational,cerebral sa fii convinsa ca nu faci un pas gresit,chiar daca asta presupune sa apelezi la mici teste.
Lana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Adica sa 'testezi' intentionat omul? Nu cred ca as putea sa testez persoana iubita. Nu stiu ce as putea afla- daca e 'vicios'? Vorba lui Murphy: <<suma viciilor e constanta>>. Poate nu m-am maritat (inca, zic yo) pt ca am fost ff prudenta cu sexul opus, fiind si o persoana sensibila si emotiva.
Insa mi s-a intimplat fara sa vreau sa supun la 'teste' pe cineva, si sa vad reactia-daca nu ne-am inteles, am cerut explicatii si daca nu mi-a convenit ce mi-a raspuns, l-am lasat in plata Domnului.

Numai bine va doresc
Bafta la 'teste'!

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput