desert cu scortisoara?

desert cu scortisoara? | Autor: papelusca

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, spuneti-mi si mie niste retete de dulciuri cu scortisoara. As prefera prajitura, sau ceva in genul asta. Mai ales daca ati incercat si voi retetele, ar fi minunat sa-mi spuneti ce parere aveti despre cum au iesit.
Va multumesc si va doresc o zi buna.
Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie turta dulce si placinta de dovleac mi se par dulciurile unde scortisoara e sarea si piperul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Uite si www.reclamaaaa/forum/viewtopic.php?t=6258" target="_blank">aici o reteta de prajitura cu scortisoara. Eu n-am facut-o, dar are multe laude...

Spor la treaba!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papelusca spune:

Clover, imi poti spune exact cum faci tu turta dulce-imi place la nebunie- si placinta cu bostan, cu scortisoara?
Adriana, cred ca asta este ce cautam. Mai ales cum a facut Livia, arata exact cu ce-mi place mie. Maine vreau sa incerc reteta, si va tin la curent...
Va multumesc si mai astept sugestii.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

placite de mere cu cinnamon (scortisoara) asta stiu canadienii sa faca f. bine.

eu m-am saturat de ele, si nici nu prea eram fan scortisoara

dar nu stiu sa-ti spun reteta, daca stii sa faci foile de placinta, umplutura e simplu.

loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

Uite si www.reclamaaaa/forum/viewtopic.php?t=6258" target="_blank">aici o reteta de prajitura cu scortisoara. Eu n-am facut-o, dar are multe laude...

Spor la treaba!

Mama cum arata prajitura aia, numai la ea ma gandesc de cand am vazut-o :)).
Cred ca in we ma pun pe treaba.
NAdina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Eu fac tarta cu mere si scortisoara, reteta este foarte simpla si tarta foarte gustoasa.
Gasesti aici reteta:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37840&whichpage=4" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37840&whichpage=4

Mergi la inceput