Va rog frumos, spuneti-mi si mie niste retete de dulciuri cu scortisoara. As prefera prajitura, sau ceva in genul asta. Mai ales daca ati incercat si voi retetele, ar fi minunat sa-mi spuneti ce parere aveti despre cum au iesit.
Va multumesc si va doresc o zi buna.Gabi
Mie turta dulce si placinta de dovleac mi se par dulciurile unde scortisoara e sarea si piperul.
Uite si www.reclamaaaa/forum/viewtopic.php?t=6258" target="_blank">aici o reteta de prajitura cu scortisoara. Eu n-am facut-o, dar are multe laude...
Spor la treaba!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Clover, imi poti spune exact cum faci tu turta dulce-imi place la nebunie- si placinta cu bostan, cu scortisoara?
Adriana, cred ca asta este ce cautam. Mai ales cum a facut Livia, arata exact cu ce-mi place mie. Maine vreau sa incerc reteta, si va tin la curent...
Va multumesc si mai astept sugestii.Gabi
placite de mere cu cinnamon (scortisoara) asta stiu canadienii sa faca f. bine.
eu m-am saturat de ele, si nici nu prea eram fan scortisoara
dar nu stiu sa-ti spun reteta, daca stii sa faci foile de placinta, umplutura e simplu.
loma
quote:
Originally posted by adriana_mihnea
Uite si www.reclamaaaa/forum/viewtopic.php?t=6258" target="_blank">aici o reteta de prajitura cu scortisoara. Eu n-am facut-o, dar are multe laude...
Spor la treaba!
Adriana siMihnea Stefan (11.11.03)
Eu fac tarta cu mere si scortisoara, reteta este foarte simpla si tarta foarte gustoasa.
Gasesti aici reteta:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37840&whichpage=4" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37840&whichpage=4