Ciuperci umplute cu ce??

Ciuperci umplute cu ce?? | Autor: cait

Link direct la acest mesaj

Sambata e ziua mea si m-am gandit sa-mi uimesc si eu invitatii cu ceva asa k m-am gandit la ciuperci umplute de fapt palariutele de la ciuperci dar nu am nici o idee cu ce le-as putea face..si mai ales ceva kre sa se poata servi si rece.asa k dak aveti idei va astept.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Chiar aici pe forum am gasit niste retete de ciuperci umplute. Eu am incercat ciuperci umplute cu piept de pui si au fost un deliciu. Iata reteta mai jos:
Ciuperci umplute cu piept de pui si legume
Ingrediente
ciuperci champinion de marime medie
50g cascaval ras
1 piept de pui
1 morcov mic
1 ardei
1 ceapa mica
1 rosie mica
cimbru, piper, oregano

Mod de preparare
Se spala ciupercile si se taie coditele. Se prepara un amestec din urmatoarele ingrediente: coditele de la ciuperci taiate marunt, ceapa taiata marunt, putin morcov ras, ardei taiat marunt, piept de pui taiat bucatele mici, o rosie decojita taiata cubulete mici si mirodenii(cimbru, piper, oregano). Se inabusa 2-3 minute aceste ingrediente pe tigaia de teflon.
Ciupercile se umplu cu acest amestec, se presara cascaval ras deasupra si se introduc in cuptor maxim 10 minute.

Cu obs ca eu, ingredientele, le-am fiert un pic pana s-au inmoiat si a scazut apa.

Si alta reteta (n-am incercat-o)

Ciuperci umplute
Ingrediente
250g ciuperci, 100g branza de vaci, 100g cascaval, 1 ou, o lingura de unt, o legatura de marar, sare, piper.

Mod de preparare
Se spala ciupercile in mai multe ape si, dupa ce li s-au rupt coditele, acestea se toaca marunt si se amesteca cu branza de vaci, ou, cascaval dat pe razatoare si marar tocat fin. Se condimenteaza si se umplu ciupercile. Se unge o tava cu o lingura de unt si apoi se asaza ciupercile. Se introduce la cuptor 30 min.

Pofta buna!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu le fac umplute cu ficatei de pui fiert
dat prin masina de tocat , adaug sare , marar, unt.
La sfarsit adaug cascaval ras.

Anca 22+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Nu stiu daca sunt bune reci; calde sunt delicioase.

Ingrediente:
- 1kg ciuperci;
- 1 ceapa;
- 1-2 linguri de suc de rosii;
- sare, piper, oregano, usturoi (praf sau tocat marunt) - dupa gust

Se curata ciupercutele de pielita si li se indeparteaza coditele. Acestea din urma (coditele ciupercilor) se spala bine si se taie in cubulete mici.

Compozitie:
Se taie marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei, cu grija, sa nu se arda. Se adauga coditele ciupercilor (eventual si niste palarii care s-au sfaramat sau sunt prea mici pentru a fi umplute - tocate si ele marunt; ciupercile "scad" la fiert si e posibil sa fie prea putina compozitie daca nu adaugam si niste palarioare), putina apa si se lasa la fiert timp de vreo 10 minute. Se adauga suc de rosii, piper, sare, oregano, un praf de usturoi si se mai lasa putin la fiert.

Preparare:
Palarioarele umplute se asaza intr-un vas yena (in care am pus putina apa si putin vin alb) si se dau la cuptor pana se rumenesc putin.

Se servesc cu (,) cascaval ras presarat deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Io fac asa :
Iau palarii mari, le ung cu branza Philadelphia, le umplu cu o amestecatura de picioruse tocate, sunca, condimente si le bag in cuptor sus de tot cu focul mic de tot. Cand sunt aproape gata le pun deasupra cate o feliuta mica de cascaval si le mai bag putin in cuptor. Sunt bune calde !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu pun in fiecare palarie cate putin unt (un varf de cutit, depinde cat e de mare palaria), sare, piper, verdeata tocata si le dau la cuptor cca 20 min, dupa care adaug eventual cascaval ras. daca vrei sa le servesti reci, renunta la cascaval, sutn mai bune!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Daca nu vrei sa te complici: cu orice branza brie sau cu mucegai ies suuper si sunt si f simplu de facut. Sant la fel de bune si reci.

Mergi la inceput