vreau masina.....
As dori sa cumpar o masina!Suma maxima 4000 de euro! Cine ma poate ajuta?
Raspunsuri
paraluta spune:
...daca ti-ai putea inmatricula orice masina, ti-ai putea lua de aici super-masini la pretzu asta...
Asa, nu prea ai cum! Da` ce ai facut, ai facut nunta, sau ai pus ban pe ban?! Mai bine ia-ti un lucru util in rate, sau mai pune inca odata pe atita, vorbesti cu "baietii calatori", si rezolvi problema.
Babisa spune:
Un Opel Vectra...dar tre' sa cauti ceva ceva...la bani astia gaseti una destul de batranica(92',93'),asa ca tre' neaparat sa mergi cu mecanicul dupa tine.Cauta si tu pe autovit,este siteul targului Vitan...gasesti tot felul acolo.
Bafta
badjoke spune:
quote:
Initial creeata de cica
As dori sa cumpar o masina!Suma maxima 4000 de euro! Cine ma poate ajuta?
cica
Ia-ti un Matiz. La suma asta gasesti un Matiz bun.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by paraluta
...daca ti-ai putea inmatricula orice masina, ti-ai putea lua de aici super-masini la pretzu asta...
Asa, nu prea ai cum! Da` ce ai facut, ai facut nunta, sau ai pus ban pe ban?! Mai bine ia-ti un lucru util in rate, sau mai pune inca odata pe atita, vorbesti cu "baietii calatori", si rezolvi problema.
Daca mai rabzi un pic, din 2007, o aduci fara taxe.
La Autovit sunt scumpe. Mai bine la un particular (dar vezi ca multi `samsari` se dau `particulari`).
Sau mai completeaza cu un credit si ia Renault Clio sau Citroen.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
liliac1 spune:
Nu te-ai gandit la varianta in care cei 4000 euro sa constituie avans pentru o masina noua?
night_elm spune:
si eu vreau sa imi iau masina si am mai facut ceva cercetari. din pacate banii sunt cam putini ca sa poti sa iti iei ceva rezonabil, dar poti incerca aici: www.mobile.de
poti gasi in suma asta ceva masini care sa fie fabricate dupa 1999 ca sa o poti inmatricula. trebuie sa aiba euro 3 si sa tii cont ca taxele sunt undeva in jur de 1500 - 2000 eur pentru o masina cu motor de aprox 2000
parerea mea e ca daca trebuie sa iei un second hand, macar sa nu fie harsaita prin romania. cele aduse de la nemti sunt, de cele mai multe ori, niste alegeri foarte potrivite in ce priveste raportul calitate/pret
gabitzica spune:
quote:o berlina din 2000-2001, nu costa sa mult. Noi am avut una din 2003 cu 19.000 km si am dat-o cu 3.250
Originally posted by delsim
Sau poate o Berlina din 2000-2001
Delia
www.stoc-studio.ro/tudor