Impreuna, Timisoara! (28)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Diana aici sunt.
eram la TV ... ca m-a acaparat telenovela aia idioata ... si ma enervez rauu cand vad cat de prost joaca unii ... dar nu ma pot dezlipi.
Asta de la tine o am Doris mama, tu mi-ai bagat microbul cu Florin Piersic al tau ... si acu disparu si asta ... si io tot in fata TV-ului am ramas.
hi hi hi
Diana ... eu cu virusul ala m-am infectat de mult ... si la noi e una mai faina inca: cooperativa munca in zadar ... azi tocmai am primit de refacut niste pompe pe care le tot prelucram din 2002 ... si este pentru a patra oara cand ma apuc doar eu de ele ... sa nu mai numar si datile in care au lucrat la ele colegii mei. DAR: asta e job-ul ...
Hai la galop ... sa vedem cat ne tine ...
Miro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
quote:
da se poate mai draga?
rusinica
rusinica
Mihi mama ... da tu cu cine te certi? Baga tu mare pe aci ... ca si asa te-am vazut cam rar. Haide.
Ce-ti fac copiii? Dar de Octa ... nu ne mai spui nika?
Miro
Mihi spune:
miro acu is si eu mai libera ca mi-s puradeii plecati !
si aci pauza!
Octa e acasa de sapt trecuta si vine luni la control
Se simte bine dar din superstitie nu am mai scris nimic pana
nu-s sigura!
hai ca ma bazzareste sotul tre sa plec acasa
mihi
alexa00 spune:
Salutari fetelor!
Diana superbe lenjeriile.Pacat ca nu au si magazin on line ca pana la bucuresti e cale lunga.....
Bine ai venit pe lume Timeea Stefania.
Felicitari la mamica si multa sanatate la amandoua!
Fetelor zilele astea a fost infernal la lucru!Cred ca vreau concediu....Problema ar fi ca nu prea mai am zile de concediu....
O zi buna la toate,
Alexa
Giova spune:
Neatza!!!
Doamne ce vreme si eu maine ma maritttttttt!!!!!!!!!!!!!
Nu-mi vine sa cred!!!!
Mai bine nu ma mai gandesc ca ma apuca emotiile.
Aseara la 19.30 am fugit la Bega si mi-am gasit bluza si la Clau camasa+cravata.Ceeea ce nu am gasit toata sapt. am gasit pe ultima 100 de metri, adica 30 min. la Bega.
Bine ca i-am luat si lui Marco ceva de la Ellepi.
Pe la 16 plecam spre Alba, dar mai am manichiura, tre sa sun la ala cu buchetul sa-mi schimbe culoarea trandafirilor si sa luam tortul. Cretinul de la care am comandat confetii nu a venit sa mi le aduca.Poate dau de el azi, daca nu, asta la vista.
Scriu mai tarziu, ca vreau sa-mi pozez garderoba sa o vada sora-mea.
Aseara m-a apucat plansul ca ea nu e aici langa mine.
Diana sunt super lenjeriile, dar lasa ca ai nostri sunt mici, pana sa aiba nevoie de asa ceva, tre sa cautam mai minuscule pt. ei.poze
gio si bb Marco 27 fix
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata dragutzelor,
Giova iti doresc din suflet o casnicie frumoasa , nimic sa nu va umbreasca fericirea si multi,multi ani impreuna!!!
Ana multumim pentru pupicii rapizi , buni si aia, dar te asteptam si cu mai multe.....Te pup si eu.
Dana cunosc senzatia...las' ca vin ele si zile mai lejere.Ce mai face Paul galagiosul?
Mihi ce-ti pasa esti in honey moon. Ne mai auzim azi.
Miro n-am inteles cu pompa....e de proiectat sau ?
Diana m-am gandit sa va facem o vizita in week-end . Ce zici ?
Week-endul cica o sa fie cu 0 grade asa ca mai puneti un cojoc pe voi .
Va pup
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
diana1971 spune:
Buna dimineata
Am facut ochi...am dormit pana la 6 meintoarsa..nu-mi vine sa cred.
Unde esti Doris ...de obicei tu esti cea mai matinala ????
Mirona - asta e la moi...niciodata nu avem timp sa facem ceva bine dar avem timp sa-l refacem !!(faceam biza si eu-- sa nu ma bati).
Spor la munci...ai vazut chestia ai cu pinguinul si cu ursul polar??
Irina - ce faci?? pe unde esti ?? te=a acaparat cu totul munca si pe tine???? uffff.
Giova - MULTA FERICIRE SI CASA DE PIATRA
Azi vine mama...asa ca nu stiu cand mai apuc sa intru...
va pup
diana 36s
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce vreme urata este azi... tuna dimineata de nu-mi venea sa mai plec la lucru...
Diana, super lenjerii!
Laura, draga, eu te cunosc de mult, urmeaza sa afle si fetele mai multe despre tine...asa ca sambata, duminica te asteptam ....
Gabi, si zici ca te-ai pus serios pe slabit? cat ai de dat jos?
Eu am inceput sa iau vitamine si am o foame seara ....dar trebuie sa le termin, o luna.
Succes!
Simina, Deian este mai bine dupa antibiotic?
Sper...
Ana de la mine...spor la lucru si multa putere sa rezisti ritmului infernal zilnic...
Mihi, Arpi cum se simte, mai bine?
Sanatate!
Ma bucur sa aud ca Octa e acasa, asta inseamna ca e mai bine, nu?
Alexa, daca nu mai ai zile de concediu si simti ca nu mai poti, ai uitat ca exista si concedii medicale?
vreo cateva zile...pentru refacere si reincarcarea bateriilor!
Angi, te rog frumos trimite-mi pe PM numerele tale de telefon, de acasa, si mobilul.
Vreau sa te rog ceva....referitor la Muscoi.
Irina, tot mult ai de lucru?
Ce mai face Ioana?
Va pe toate si un WE asa cum vi-l doriti!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danitin spune:
Timeea, bine ai venit!
Giova, multa fericire!
Diana, din pacate m-am infestat cu virusul respectiv de muuulta vreme, cred ca sunt irecuperabila.
Fetelor, am nevoie sa-mi tineti pumnii. Sotiorul e in plin concurs pentru un job super. problema e ca din 9 inscrisi doi sunt cam pilosi: o sotie si un frate de sef.
Seful e cu toane rele si am de lucru mult, mult.... asta probabil ca rasplata pentru ca mi-a dat luna trecuta cu 2 milioane mai putin! La cel de-al doilea job, TV din Bucuresti, e agitati mare cu meciul lui Poli, ei il transmit, asa incat am si de acolo full de lucru. Bine ca e spiridusul bine, i-au iesit 2 canini in cateva zile !!!
Va salut pe toate si va doresc un week-end minunat!
Daca aveti chef, niste cuvinte de imbarbatare nu mi-ar strica!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin