Sunteti atente cum aratati...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

da, aveti dreptate, este foarte important aspectul fizic al unei femei. Asa ca inainte de a ne apuca de treaba, in general, in casa, ne aranjam, ne dichisim. Oki, perfect de acord! Numai ca mi se pare usor ridicol sa fiu la costum, pantofi cu toc, si cu manusi de cauciuc ingenunchiata in fata WC-ului frecand de zor, ca doar de, nu-l spala altcineva in casa...Asta ar fi un exemplu.
Cred ca fiecare dintre noi si-ar dori sa fie mereu ca scoasa din cutie, dar asta implica sa ai pe cineva care sa te ajute, iar atunci cand esti acasa doar sa-ti expui picioarele cu nu'sh ce licra pe el, si unghiile proaspat revopsite, si sa-ti pastrezi parfumul intact nu amestecat cu miros de ceapa prajita...
Eii, asa ca i-am recomandat sotului meu, cand facea nazuri, sa caute pe cineva sa-l serveasca, sa plateasca, dar din extra-cashtig!! Eu sunt doar pe post de bibelou, asa ca te rog doar sa ma "lustruiesti"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Cred ca depinde de calitatea relatiei.
Cand eram adolescenta spuneam (aveam fitze, deh...) ca eu cand o sa ma mut cu cineva o sa am dormitor separat ca sa nu ma vada dimineata pana nu ma spal pe ochi...
Acum, la 30 de ani, casatorita si mai nou gravida m-au cam parasit fitzele. Este imposibil sa-ti pastrezi tinuta cand stai cu cineva zi de zi. Dimineata arati nasol, dupa ce mananci ragai, te imbolnavesti si faci crize in care vomiti inainte sa ajungi la baie ca o doamna...
Pe de alta parte, e adevarat ca barbatii sunt atrasi e tipele care nu au vomitat in fata lor si mai ales in fata carora nu au vomitat nici ei vreodata.
Solutia e undeva la mijloc, adica cam in fiecare zi trebuie sa apari intr-o ipostaza care este atragatoare pentru el si care ii reaminteste de cine s-a indragostit. Eu asa fac.

Rufus, ai zis sa o intreb pe sotia ta despre tine, dar nu ai indicat si cum fac asta...

J 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

io nu prea am grija,adeca nu sunt o duduie cocheta si finutza nici acasa si mai putzin afara!
cand am nevoie de un machiaj pt o seara undeva(adica odata la 3 ani),unde se cere´´tinuta obligatorie´,o chem pe vecina care stie cum sa imbine culorile.ca daca m-as face io probabil asa arata ca as merge la circ!
machiat la mine inseamna,putzin creyon negru,foarte putzin contur si din an in paste un ruj.rimel foarte rar ca io obisnuiesc sa ma frec foarte des pe la ochii si nu vreau sa am surprizesi plus de asta imi simt genele mult prea grele!
chestii de infrumusetat,farduri,colori si tusuri mi-am cumparat si io dar numai cu ideea ca sunt totusi femeie si e rusine sa nu am asa ceva in casa!
am fost din totdeauna asa,deci nu ar avea de ce sa se sperie sotul...a stiut ca nu sunt o cucoana asa ca acum sa-si puna poftele in cui!
pt cele care se ingrijesc,merg la saloane de cosmetica si mai stiu eu ce.bravo lor,dar mie una nu imi face placere si m-as simti ca un peste pe uscat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Ca sa fiu sincera (poate un pic prea sincera) eu am fost intii amanta si dupa aceea nevasta, si din acest motiv in creierul meu sint (inca) niste conexiuni in sensul asta, al aspectului.

La concret: nu umblu prin casa cu toc cui, dar nici in trening (ma imbrac sau f. sumar, sau cit de cit feminin).
De imbunatatiri radicale - fardat, coafat, etc - n-am nevoie neaparat, ca sa arat bine ...ca n-am nevoie. In schimb am o obsesie cu parfumurile, si cum ajung acasa mai aplic un strop de parfum chiar daca urmeaza sa lenevim toata seara la televizor.

Cu alte cuvine, ma intereseaza sa arat bine si sexi in fata lui. Ma intereseaza ce desuuri port, chiar daca nu mi le expun decit seara cind ajungem acasa amindoi, obositi morti.

Si sint ferm convinsa ca, daca eu as arata ca o scrofita, nu i-as putea impune sa nu caute "frumosul" in alta parte.

S-ar putea sa fie aici niste traume de-ale mele mai vechi...
Insa in momentul in care as accepta sa ma ingras (am tendinte naturale in sensul asta) si sa ma neglijez, as accepta automat ideea ca la un moment dat ma va insela. Si ca o va face oricit de fata buna as fi eu si de nevasta dedicata si iubitoare.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ca sa fiu sincera, acasa nu imi doresc decat sa ma simt comod; stau cel putin 11 ore pe zi machiata, pe tocuri si in imbracata super-reglementar la servici; cand vin acasa si in week-enduri imi doresc lejeritate.

Mi s-ar parea caraghios sa fiu super imopotonata in timp ce spal copilu' la fund sau incerc sa-i var mancarea in gura - pe care de altfel ea ar scuipa-o, cu aceiasi usurinta, si pe hainele mele elegante de casa. In plus, mi s-ar parea artificial...

Cunosc si eu o mama si o fiica care merg pe principiul "barbatul nu trebuie sa te vada niciodata nemachiata, nearanjata, cu tricouri labartate"; si chiar se straduiesc sa aplice in viata aceste principii. Mama e divortata de 30 de ani; fiica are aproape 40 de ani si e singura...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu incepand din liceu, cam din clasa a X-a am inceput sa ma fardez, sa ma dau cu ruj, nu doar afara dar si in casa si treaba asta am facut-o pana aproape in momentul de fata.Tot timpul am stat aranjata prin casa, nu in sensul ca am purtat tocuri, ca nu ma simt bine, mi se pare ca sunt prea inalta (am 1,73) dar am purtat si port blugi sau shorturi (vara)mulati pe corp si tricouri sexi, mulate.Neaparat machiata dar nu exagerat, cu ruj pe buze si in obraji si cu tus la ochi si cateodata si rimel si parul obligatoriu aranjat, foloseam tone de fixativ si spuma de par si ondulatorul zilnic si sa stiti ca a mers.In prima casnicie, fostul sot n-a avut ochi niciodata pentru altele din cauza ca eu aratam tot timpul bine, sexi si fresh, parfumata si aranjata si mai mult de atat am fost o gospodina perfecta plus ca faceam destul de des si treburi de barbat, ca el era cam lenes.Dar mi-a prins bine, ca nu trebuie sa ma rog de vreun barbat sa ma ajute decat in cazuri rare, cand chiar mi-e imposibil sa fac singura.De la o vreme, de vreo cateva luni, m-am mai delasat, din cauza unor probleme si nu prea mai am chef sa ma mai aranjez.Se intampla sa mai am zile in care stau toata ziua in pijama, care totusi arata ca un trening dar oricum tot pijama e, nefardata, nearanjata la par dar totusi macar am ramas cu obisnuinta de a face dus zilnic.Acum mai stau in casa si in pantaloni de treining si o bluza larga pe deasupra si s-a intamplat sa mai trag pe mine si pantaloni de treining rupti in , ca uit ca nu-s cusuti si asta chiar nu-mi place sa fac:sa cos si sa calc, in rest n-am probleme cu nimic.Uit de multe ori sa ma uit in oglinda cred ca cu zilele sau ma uit rapid si nu retin daca arat bine sau nu, de fapt nici nu-mi mai pasa.Nu ma mai recunosc, ce-am fost si ce-am ajunsDar macar cand ies in oras ma aranjez si cum asta se intampla din ce in ce mai rar, va puteti da seama
In orice caz, vreau sa-mi revin la normal, ca nu-mi place cum sunt acum.Cauza e de la depresia pe care o am de vreo 3 ani, plus atacuri de panica din cauza schimbarii tarii dar ma bucur macar ca am inceput sa-mi revin in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Da...
Nu ma simt bine daca nu sunt aranjata.Nu port Victoria`s Secret pe fiecare zi dar ma straduisec sa ma machiez si sa arat cit de cit prezentabil....si de cele mai multe ori daca defilez in doar o pereche de bikini si un top sumar care e comfort pt.mine e super sexi pt. sot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Uau, ce femeie! Asa mai zic si eu!
Sau era o gluma?

Cum adica "asa mai zic si eu"? Asta iti doresti de fapt?, asta isi doresc barbatii?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

da, sunt atenta sa am eternul feminin tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Sa fie neglijenta femeii expresia nemultumirii fata de feminismul mioritic? Adica munca si la serviciu si acasa pana simti ca nu mai poti si nu vrei decat sa gasesti un colt de pat unde sa cazi bustean pana a doua zi cand o iei de la capat?
Ei da, eu si o parte din doamnele cu care am discutat ne-am saturat de egalitatea in drepturi, nu mai vrem serviciu, vrem sa stam acasa, sa crestem copii si sa fim imbaiate, parfumate si dornice de nebunii la venirea sotilor acasa, bineinteles dupa ce am umplut masa de bucate, am spalat vasele, culcat cupii si facut masaj la talpi la consortu obosit.
Doar ca intretinerea, creme, sampoane, farduri, desuuri costa.
Isi permite oare barbatul autohton asa ceva?
Nadina

Mergi la inceput