Sunteti atente cum aratati...
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Idora spune:
Acum sa nu credeti ca-s cocheta lui peste, ca nu-i asa deloc.Nu ma imbrac elegantsi de firma ci doar sport si curat, sunt chiar sleampata cateodata in sensul ca mai umblu cateodata si cu haine lalaiN-am chef sa va faceti o parere gresita despre mine, sunt una dintre cele mai nebune, zapacite si nonconformiste persoane din cate ati cunoscut dar am cateva principii pe care nu pot sa mi le scot din cap
Scuze inca o data dpentru cele care v-ati simtit jignite
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denizel spune:
quote:
Originally posted by slakjequote:
Originally posted by denizel
Da' oare de ce in perioada primelor intilniri nu puteam sa adormim gindindu-ne la cum o sa ne imbracam a doua zi? Oare atunci nu erau suficiente personalitatea si inteligenta noastra?
De ce acum ii suspectam de lipsa de "desteptaciune" pe cei carora le-ar face placere sa ne vada si altfel decit ca dupa o migrena?- chestia cu migrena se aplica la mine. Dupa ce 3 zile la rind fac naveta intre pat si baie, parca simt nevoia sa recuperez si sa arat si eu mai draguta
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denitzel crede-ma draga mea, ca eu VECI nu am fost in situatia sa nu pot dormi la gandul cu ce ma voi imbraca, nici in perioada primelor intalniri cu sotul, nici in perioada primelor intalniri cu cei dinainte, ma crezi, nu ma crezi, asta sunt.
Si chiar au fost suficiente personalitatea si inteligenta, te asigur.
.
M-ai ranit, m-ai raniiiit!!!
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Acu', pe bune, eu de-aici trag o singura concluzie: esti desteapta, da' esti si frumoasa, mey!
![](olala.gif)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Denizel, sa-ti spun ceva nostim sa te consolez :
cand stau mult in fata oglinzii si pe marginea cazii (epilat, masaj, unghii si alte cele) si sotul ma intreaba "da' ce-ai facut de ai stat atit ?" eu raspund "m-am facut draguta !" si atunci imi scoate perla "atunci mai ai o multime de lucru !"
Mik.
conchita spune:
quote:
Originally posted by Idora
Acum sa nu credeti ca-s cocheta lui peste, ca nu-i asa deloc.Nu ma imbrac elegantsi de firma ci doar sport si curat, sunt chiar sleampata cateodata in sensul ca mai umblu cateodata si cu haine lalaiN-am chef sa va faceti o parere gresita despre mine, sunt una dintre cele mai nebune, zapacite si nonconformiste persoane din cate ati cunoscut dar am cateva principii pe care nu pot sa mi le scot din cap
Scuze inca o data dpentru cele care v-ati simtit jignite
am inteles, Idora, e in regula.
![](floare.gif)
![](bis.gif)
Idora spune:
Conchita, ma bucur ca m-ai inteles!!Mi-am dat seama ca am exagerat cand am zis slaba si cu altele zise pe-acolo.Te inteleg ca nu ai timp sa faci mancare (am citit in celalalt subiect).Bine ca ai un sot asa bun
Eu imi dau seama ca gresesc cand fac cam tot dar nu ma pot schimba si de-aia-i obisnuiesc prost
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Acuma sar si eu de la una la alta, dar de ce credeti voi ca femeile mai din west (Europa) nu prea se epileaza? Si sa nu-mi spuneti ca nu e un obicei, or fi ceva cazuri izolate, ca nu-i asa. De la parul care iese pe cracul chilotului, la picioare si axile, parul creste in voie, mai brunet sau mai blond si este chiar expus (la mare, piscina) sau cu ocazia unor tinute mai golase. Care a facut sport stie ca si sportivele sunt tot asa. Sa fie aceeasi conceptie ca important este ce-i inauntrul tau si nu "invelisul"? Poate fetele ce locuiesc pe-acolo sa stie...
http://community.webshots.com/user/tora97
Pegasis spune:
Rufus, deschide si tu un capitol nou ca subiectu e la mare pret...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
slakje spune:
Rufus iubitule, nu prea am timp de mai mult acum, nici sa citesc multe dar mi-a sarit in ochi ce scrii tu, ca femeile din V nu se epileaza, dragul meu Rufus, asta-i o LEGENDA la fel cu cea care te doare pe tine asa mult, cum ca toti in V ar crede ca romanii is tzigani cu fuste inflorate sau palarie, NU-I ADEVARAT, femeile se epileaza in V, fac dush, se dau cu parfum si nju peste mirosul de transpiratie, merg 1 data la 6 luni la dentist, merg la coafor sau vine coaforul la ele acasa(in cazul meu).
Sincer, poti crede lkegendele sau ma poti crede pe mine, nu am vazut 1 femeie NEEPILATA in V . Sincer.
anka-maria spune:
Prostia asta am auzit-o si eu de la un olandez care fusese in vacanta in Germania. Zicea omul ca tantile nemtoaice erau ca si coborate din copac.
Dar io pot sa jur cu mana pe inima ca n-am vazut frantuzoaica neepilata in schimb romance am vazut destule.
just me
denizel spune:
Si eu am vazut la mare, multe nemtoaice paroase.
Pe brate si pe picioare nu se prea vedea, ca era deschis la culoare. Da' la axila...yah, yah!