Exudatul faringian in sarcina

Exudatul faringian in sarcina | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Viitoare mamici, poate ma ajutati voi, am mai scris despre acest subiect si la alt topic, dar nu stiu ce sa fac. Voi inainte de-a ramane gravidute v-ati facut exudatul (sau in timpul sarcinii)? Si daca da, si v-a iesit in timpul sarcinii stafilococul auriu, ce-ati facut? DAuneaza bebelui? Eu am asa, dar nu am nici un simptom, am facut tratamente cu antibiotic, dispare si apoi apare din nou. Vreau s aaraman si eu graviduta si nu stiu ce sa fac. Mi s-a spus de catre medicul de familie ca e ok, chiar daca il am, ca la mine traieste saprofit, daca nu-mi creeaza probleme? Va rog mult sa-mi raspundeti. Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

medicul de familie ti-a raspuns corect.
si eu am acest stafilococ, tot saprofit, am si un copil si nici unul din noi nu a avut de suferit.
sanatate si sarcina usoara, cand va fi sa fie!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

N-am facut nici un fel de exudat in timpul sarcinii, pt ca n-a fost nevoie, n-am avut probleme faringiene si nu se face altfel de rutina. Faptul ca ti-a iesit la exudat stafilococ auriu dar tu nu ai nici un simptom inseamna ca esti o purtatoare sanatoasa de stafilococ, asa cum sunt multi altii; nu va dauna in nici un fel sarcinii atunci cand vei ramane .

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput