Am si eu o intrebare pentru cunoscatoare: cum se prepara friptura inabusita?
Am gasit recent o reteta intersanta cu carne de vita in care "se fierbe carnea inabusit". Adica?!!!
Nu`s incepatoare in ale bucatariei, doar in prepararea carnii. Daca nu mananc carne de 6 anisi ceva, evident ca nu m`a procupat prepararea ei. Dar ma gandesc ca maine-poimaine ma marit si eu si... o sa vrea si omu` o bucat de carne gatita in casa....
Ma ajutati?
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
uite cum fac eu carnea inabusita: o calesti pe ambele parti repede, doar cat sa-si schimbe culoarea, eventual sa se si rumeneasca putin, apoi adaug apa sau supa pana s-o acopere (la carne de vita chiar ceva mai multa) si o las la foc mic, cu ce condimente doresti. incerci cu o furculita cand este fiarta bine, apoi continui reteta respectiva!
pofta buna! anamaria, mami lui
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
anamaria, multumesc pentru raspuns!
Acum ma scuzi, poate ti se pare o intrebare tampita dar... carnea se fierbe in oala cu capac sau fara?
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
cu capac, dar lasat cumva sa iasa aburii, deci nu inchis ferm;capacul de la oala sub presiune se inchide ferm cu fripturica inauntru;dk e vita merge inabusita cu ceapa, usturoi,morcov,cimbru,cu sau fara sos de rosii,Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....,si apa desigur.
M.