Cum slabim??????Partea a 2 a
Raspunsuri - Pagina 9
cl spune:
Petruta, s-a mai dus putin burtica. Dar acul cantarului s-a intepenit si n-ar cobori...pentru nimic in lume!
Claudia
ralu spune:
Pentru Cristina sora Danei!
Multumesc ca mi-ai raspuns! Intr-adevar ai slabit foarte bine cu Herbalife! Felicitari!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
ligia spune:
Am si eu de dat jos vreo 5 kg, pe care le-am pus asa fara sa-mi dau seama de cand am venit din Ro. Am inceput de 2 saptamani, dar m-am gandit ca scriu numai dupa ce se vad ceva rezultate. Deci, mananc de 3 ori pe zi, am redus aproape de tot painea, am inlocuit sucul cu apa, iar una din cele mese am inlocuit-o cu fructe. Fara dulciuri!
Am dat jos burtica si tare as vrea sa dau putin jos de pe partea de sus a picioarelor. Incerc sa fac de 2 ori pe saptamana walking, cate 25-30 minute, dar nu prea ma tin, fiindca asa singura nu prea am chef.
Am si eu o intrebare: cu ceai verde a incercat cineva si in ce cantitate a baut daca a avut rezultate?
Sabina spune:
Fetelor, ma simt super! Am ajuns la greutatea dinainte de sarcina, 53 de kg la 162, 63 ( nu stiu exact).As vrea eu 48-50, dar inca alaptez , asa ca o las mai moale cu Montignacul asta.Doar ca nu mai mananc paine ziua, la dulciuri am mai scapat, dar nu grav.Asa ca va tin pumnii in continuare.
Pt. cine nu e inca convins, am tinut Montignac 3 sapt in care am slabit 3 kile, iar acum am trecut la faza a doua, pt. ca laptele era cam putin.Nu stiu daca de la regim, poate mai degraba de la stress si nesomn, cert e ca de cand am incetat si-a revenit laptele.Repet, poate ca din cauza ca nu-mi mai faceam probleme, nu neaparat de la regim...
Pupici!
Sabina & Sofia Galagia
MONAI spune:
Stiu si eu o cura de slabire care a dat rezultate la cineva din familia mea si care nu s-a mai ingrasat deloc dupa incetarea ei (acum aproape 1 an). Poti sa maninci in fiecare zi, NELIMITAT SI LA ORICE ORA, carne de pui fara pielita, de vita sau de peste, pregatita pe gratar sau la cuptor cu salata langa. Nu sunt permise dulciurile si painea absolut de loc. Sucurile se beau numai naturale (in sensul ca le faci singura acasa din portocale, grapefruit...) Mai poti manca cate doua oua pe zi, iaurt degresat si se recomanda cel putin 2 litri de apa plata pe zi.
Va asigur ca nu e greu de tinut, dar e un pic mai costisitoare. O poti "asorta " cu meniul familiei, facandu-le lor ceva garnituri pe langa.
Sa auzim numai de bine.
CristinaT spune:
Buna am citit si eu pe nerasuflate azi tot ce s-a scris la acest subiect, pentru ca ma intereseaza tare. Eu sunt tare pofticioasa si cam balena 1,56-65 kg.
Dar am citit intr-o revista ca daca tii post negru cand e luna plina slabesti. Vreau sa va zic ca vineri pe 11 si ieri pe 15 a fost luna plina si nu am mancat nimic, iar acul cantarului arata cu 4 kg mai putin si fusta e larguta....
Sunt tare incantata, si vreau sa renunt si la paine (2 pe zi) si la dulciuri (1 cutie de crema de ciocolata pe week-end).
Ce ziceti de asta? am slabit sau e doar gol stomacul?
3 ani !!! pe 14 februarie
teo1970 spune:
dragele mele,
am mai auzit si eu de tot felul de metode de slabit, dintre care unele crincene: ce ziceti de "cura balerinilor": 7 zile doar 2 litri de lapte dulce cu 2 lamai stoarse/ zi?
Dar cel mai bun mie mi se pare regimul disociat, dar nu acela pe zile, acela din cartea francezului ala, nu mai retin cum il cheama...
eu am slabit, tinindu-l aproape (la 1 mm.!) strict, cam 15-20 kg. in 2,5 luni. Nu e greu de tinut in sensul ca nu mori de foame, dar are niste reguli pe care trebuie sa le respecti strict, fara compromisuri!
Va pup,
P.S. M-am apucat de luni sa mai tin o data regimul disociat pt. ca vreau sa mai slabesc vreo 5-6 kg. Wish me luck!
cl spune:
Teo1970, mai da-ne niste amanunte, te rog! Eu l-am tinut pe zile si am dat jos 3 kg in 3 saptamani. Cand vad branza de vaci imi vine sa ! Multumesc mult.
Claudia
Veve spune:
quote:
Originally posted by cl
Teo1970, mai da-ne niste amanunte, te rog! Eu l-am tinut pe zile si am dat jos 3 kg in 3 saptamani. Cand vad branza de vaci imi vine sa ! Multumesc mult.
Claudia
Exista un subiect despre regimul Montignac aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4847&whichpage=1&SearchTerms=Montignac
Sau,ca sa-ti fie mai usor,iti citez din ce-am scris si acolo despre acest regim:
<<<...regimul asta este destul de simplu si usor de tinut;de fapt nu e o cura de slabire,ci un regim de viata sanatos si aplicabil pe tot parcursul vietii.Regimul se imparte in doua faze:una putin mai stricta(in care ,de ex,nu ai voie sa consumi deloc alcool,sau unele combinatii alimentare)in care slabesti si o a doua mai usurica pe care e recomandabil s-o urmezi tot restul vietii pentru mentinere.Nu sunt prea multe interdictii(infara de dulciuri si fainoase,bine-nteles) si poti sa adaptezi meniul la gusturile tale.O alta chestie foarte importanta e sa nu maninci fructele in combinatie cu orice altceva,ci numai singure,cu cel putin jumatate de ora inaintea oricarui alt aliment si la cel putin 3 ore dupa ulima masa.Explica aici cam ce dezastru digestiv produce un fruct combinat cu alt aliment.In fine...in principiu sunt doar citeva reguli de urmat si citeva tabelase cu alimente de urmarit.....
...despre dieta asta este o cartulie intreaga pe care nici eu n-am reusit s-o citesc,dar avind in vedere ca regimul are doua etape si despre prima etapa (dureaza intre citeva saptamini si citeva luni depinde de cit vrei sa pierzi in greutate) am terminat de citit o sa va povestesc si voua esentialul.In carte sunt explicate si mecanismele digestiei si bla-bla,dar mi-e imposibil sa va povestesc tot..
In principiu poti minca cit vrei(in limitele bunului simt,normal) din alimentele recomandate;ca reguli mai importante:
-interzis alcoolul,total in prima faza;in a2-a ai voie vin,de preferinta rosu
-INTERZIS orice fel de produs fabricat cu faina prelucrata.Se poate minca piine neagra sau integrala la micul dejun,dar sa NU fie unsa cu unt,gem,miere,etc.Puteti unge eventual cu brinza de vaci cu 0% grasime si presara putin indulcitor daca vreti.Pastele sunt deasemeni interzise total in faza I-a.Puteti minca in faza2 paste din faina neagra(neprelucrata).
-INTERZIS complet zaharul!Aveti voie cafea cu indulcitor,dar recomandabila ar fi cafeaua decofeinizata sau mai slaba,pt.ca(,) cofeina stimuleaza producerea de insulina care la rindul ei da senzatia de foame.
-ar fi deasemenea recomandat sa se evite snack-urile intre mese,sa nu beti apa inainte si in timpul mesei(dilueaza sucul gastric si incetineste digestia).
-Cum am spus si mai sus despre fructe:se maninca de preferinta dimineata cu 30,inainte de mic dejun si seara la cel putin 3 ore de ultima masa.Fructele amestecate cu alte alimente produc un adevarat dezastru digestiv;sunt interzise bananele si pepenele galben.
-este recomandata o perioada de min. 3 ore intre glucide si lipide
-Evitati mustarul
-Nu amestecati orezul cu lipide
MICUL DEJUN va fi unul glucidic sau proteino-lipidic
PRINZUL:proteino-lipidic(sunt permise maioneza si smintina)
CINA:proteino-lipidica sau din glucide bune.
-mincati cit mai multe fibre alimentare:salata verde,spanac,vinete,rosii,dovlecei,telina,varza,conopida,fasole verde,praz,ardei gras,ciuperci,legume uscate,fructe.
Cam asta-mi amintesc acum mai important.O sa vi se para un regim stufos si greu de tinut(ca si mie dealtfel).Dar odata ce prindeti regulile astea elementare si invatati clasificarea alimentelor(bune si rele) va va fidin ce in ce mai usor.Eu m-am apucat de vreo saptamina si nu strict de el si deja mi se pare mult mai simplu ca la inceput.O sa revin cu niste tabelase cu alimente si eventual niste meniuri.Meniuri,nu retete,ca de-alea n-am nici eu si ma chiui sa improvizez...
....MIC DEJUN:
<<<1 fruct(30' inainte),fulgi cereale,piine neagra,brinza vaci 0% grasime,lapte degresat,indulcitor sitetic
sau(doar in cazuri exceptionale)
<<<sunca/jambon/cirnati,brinza,smintina sau lapte,zaharina.
PRINZ:
<<<cruditati,peste/carne,legume permise(glucide bune),brinza
<<<salata ciuperci,pui fript,dovlecei gratinati,brinza
<<<cotlet porc,piure telina,brinza
<<<salata verde creata,pui la gratar,mazare verde,brinza
<<<sardine in ulei,cirnati francfurter,varza,brinza
<<<oua cu maioneza,antricot,vinete,brinza
<<<supa carne,rasol,napi/praz/varza,brinza
CINA:
-puteti minca la felul I o supa deasa din legume permise (napi,praz,telina,varza,etc)pe care o ingrosati pasind telina fiart de ex. si la care poti adauga si o lingura de smintina
<<<supa legume,zacusca,ochiuri,iaurt
<<<supa peste,sunca de Praga,salata,brinza
<<<supa legume,rosii umplute,salata,iaurt
<<<supa legume,pui cu maioneza,salata verde,brinza
<<<salata ciuperci,vinete umplute,salata verde,brinza vaci
<<<supa de ceapa,flan de ton,salata,brinza vaci...>>>
Ai aici si 2 linkuri unde poti gasi cateva retete "Montignac":
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5633&SearchTerms=Montignac
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3182&SearchTerms=Montignac
Succes!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!